O fata din Barlad ucisa pe trecerea de pietoni

Ieri 18.12.2013 sicriul cu trupul neînsufletit al Dianei Gabriela Damian a fost depus la Biserica Sf.Mina din Barlad. Au asteptat-o cu lacrimi în ochi fosti colegi, profesori si cunoscuti. Sfâsiati de durere, parintii nu se pot împaca cu ideea ca fata lor a trecut la cele vesnice. Tragic Pasionata de masti si icoane pe sticla, Diana Gabriela Damian s-a remarcat la numeroase concursuri nationale, unde a obtinut premiul I. Cu toate acestea, ea si-a dorit foarte mult sã urmeze Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicinã Veterinarã din Bucuresti. Si-a împlinit visul, dar dupa numai câteva saptamâni de la începerea anului scolar un sofer imprudent i l-a spulberat, chiar pe trecerea de pietoni. Timp de aproape douã saptamâni, Diana a fost tinuta în viata de aparate. Sâmbata seara, ea a pierdut lupta cu viata.
Reporterii de la Vrema Noua au incercat sa afle mai multe detalii despre tragicul accident insa au fost loviti de usi inchise.
Daca nu aveti acreditare nu va pot oferi informatii. Puteti trimite pe e-mail o solicitare si în câteva zile o sã primiti rãspuns”, a declarat Andrei Hudau pentru Vremea Noua.
-Am întrebat cine mi-a nenorocit copilul?
-Haideti, doamnã… un bãiat de 20 de ani.
-Mi-a raspuns politistul.
-Dar l-ati retinut?
-Noi nu aveam ce sã-i facem, decât sa-i ridicam permisul de conducere
-Mi s-a raspuns.
-Si cum, este acasa liber?

-Da, doamna, asa este procedura, asa sunt legile la noi, în România… a mai precizat mama Dianei pentru Vremea Noua.
Cateva surse nesigure afirma ca ucigasul ar fi fiul unui senator.
Acest caz a fost pus in mister prin prisma faptului ca fiecare a venit cu povestea lui despre accident iar toata presa “nationala” a tacut malc.

Author:

Facebook Comment