O fetita din Vietnam are puterea focului?

O fetiţă de 11 ani din Vietnam a ajuns celebră în Asia din cauza abilităţii ei neobişnuite de a incendia totul în jur.
O fetiţă de 11 ani din Vietnam poate incendia lucrurile din jurul ei fara a le atinge, susţine familia ei. Presa din Vietnam a scris pe larg despre acest subiect, iar tatăl fetiţei a declarat că a devenit conştient de puterea ei cand instalaţia electrică din casă a avut mai multe scurtcircuite. Bărbatul a mai spus că acelaşi lucru s-a întâmplat şi în alte case în care s-a aflat fiica sa.

 Salteaua pe care ea doarme, dar şi alte obiecte din jur au luat foc de mai multe ori. Mici incendii au avut loc şi în camera de hotel în care familia s-a cazat în timpul unei vacanţe.

Fetiţa a fost examinată de medicii de la spitalul Cho Ray, dar aceştia nu au găsit nimic anormal, apoi altă echipă de medici a repetat testele, iar rezultatul a fost acelaşi. Câţiva cercetători de la Universitatea Hong Bang au derulat la rândul lor teste şi susţin că fata are, într-adevăr, abilităţi neobişnuite.

"Este un caz ciudat nu numai pentru Vietnam, ci pentru întreaga lume", a declarat profesorul Nguyen Manh Hung, director al universităţii.

O tomografie realizată recent a descoperit o linie neobişnuită localizată în emisfera dreaptă a creierului fetei al cărei nume nu a fost făcut public.

Author:

Facebook Comment