O tara plina de hoti, legile sunt facute de bogati pentru saraci

In Romania s-a furat tot,  nu mai are ce sa faca domnul Ponta, oamenii lui Basescu au jumulit tot din romania asta frumoasa si plina de istorie, au vandut aurul , gazele, tot.
O tara frumoasa pacat ca este plina de hoti. Nu numai parlamentarii sunt hoti ci si romanii, se sapa intre iei, e ca un fel de invidie.
Mitingurile, demonstraţiile, procesiunile sau orice alte întruniri sunt libere şi se pot organiza şi desfăşura numai în mod paşnic, fără nici un fel de arme.
Hoti dovediti care au supt din banii nostri troneaza ca albi imaculati iar unii ii accepta si ii aplauda.
Mediul asta injecteaza ura in romani, foamea pe care cainii de pe strada o indura zi de zi ii fac sa devina agresivi si sa atace oameni.
Nu deveni salbatic de la suferinta in ochi lor esti slab, aproape de strada devii o tinta. Mai trebuie o gafa marca Basescu sau Ponta si li se umple paharul la romanii care asteapta de ani buni sa scape de Basescu. Iar in strada cu proteste? No, zic so facem mai grav fara jandarmi fara plancarde si proteste Rosia Montana. Ca scapam de Basescu e bine dar daca vine unul din ograda lui ce facem? Băsescu este un fost comunist de frunte, inconjurat de fosti comunisti de frunte sau de odraslele lor.
Romanii au plecat la munca in strainatate din cauza voastra hotilor ati fura si mancarea de la gura unui bebelus.Deci legile sunt facute de bogati pentru saraci ,sau de destepti pentru naivi, luati atitudine.
Cum pot sa se simta oamenii seriosi si cinstiti cand stiu ca in fruntea guvernului e un hot si mincinos? Si mai incearca si sa ne reprezinte tara prin Europa si prin lume. E jalnic si josnic. Sunt multe de spus dar nu mai spun.
Bine zicea Petre Tutea ca a facut puscarie 13 ani pentru un popor naiv ma refer la cei care au ramas in aceasta tara, cei care au plecat si au facut bani in alta tara au acuma de unde, bani de o bere, cico, mancare buna tot ce vor daca au bani au si tot ce vor. Petre Tutea a intrat in puscarie pentru ca deschis ciocul cand trebuia sa taca
Nu ortodoxia, ci educatia primita in familie e punctul slab. Ce vezi la mama si tata, aia faci si tu. De-aia nu se schimba tiganii. E nevoie de multe generatii care sa faca mici schimbari, pana se obtine comportamentul civilizat. Cand ai fost mic ti s-a spus: \"Ia cu paine, tata!\". Si acum nu poti concepe o masa fara paine.
Modul de gandire la romani este total diferit unul de altul, trebuie sa fii smecher ca sa poti sa te mentii in Romania daca nu mori de foame ca nu iti da nimeni. Ce a fost in minte la romani cand au votat acest pirat, na ca piratul cu oamenii lui din parlament au furat tara si au furato legal ca au imunitate.

Author:

Facebook Comment