Semifinalisti X Factor

Mulţi au fost puţini au rămas, pentru că în cea de-a treia gală live a show-ului „X Factor” încă doi concurenţi şi o trupă au părăsit concursul, rămănând înainte de semifinală câte doi concurenţi şi două grupuri din fiecare categorie. 

Astfel că, în seara melodiilor celebre, Oana Muntean a interpretat melodia Aliciei Keys „Empire state of mind”, dar din păcate nu a adunat cele mai multe voturi pentru că a intrat la duel alături de Florin Ristei care a cântat o piesă de-a lui Queen „Don’t stop me now”. În urma duelului, Delia a decis să meargă mai departe spre semifinală cu Florin.
Din grupa lui Cheloo, trupa Bruiaj a părăsit concursul, rapperul alegând să-i ducă în semifinale pe cei de la Double X. Grupul lui preferat, November, a fost salvat de către public după ce membrii au interpretat duetul dintre Rihanna şi Eminem, „Love the way you lie”.
Din „grădiniţa” lui Dan Bittman, Florena Ţicu Şandro a ieşit din concurs, după ce a fost la duel alături de Bogdan Bratiş. Cei doi au interpretat melodiile „Mirrors” a lui Justin Timberlake şi „We found love”, melodia Rihannei.  Astfel că, solistul trupei Holograf a ales să-l salveze pe Bogdan şi să-l ducă în galele semifinale alături de Mădălina Lefter, concurentă care a fost salvată de votul publicului.
Marea semifinală a show-ului „X Factor” va putea fi urmărită duminică, de la ora 20:30, pe Antena 1, în care Alex Maţaev, Florin Ristei, Mădălina Lefter, Bogdan Bratiş, trupa Double X şi November se vor bate pentru un loc în marea finală a celui de-al treilea sezon de „X Factor”.

Author:

Facebook Comment