Sistemului imunitar mai sanatos cu fructe de padure

Coacazele rosii trateaza astenia

Cu gustul lor acrisor si cu un efect puternic de stimulent digestiv, coacazele rosii sunt adevarat „tratament” contra obezitatii si digestiei lente. Datorita continutului mare de vitamina C, ele sunt recomandate în cazurile de astenie si lipsa de mancare, fiind numite si fructele energiei.


Murele previn constipatia

Un pumn de mure proaspete pe zi, înainte de masa, este leacul potrivit contra constipatiei. Bogate în vitaminele C si E, aceste fructe ale padurii sunt revigorante si hidratante. Coacazele negre scad tensiunea

Contin un numar impresionant de minerale si vitamine. Consumate mai ales sub forma de pulbere din fructe uscate, coacazele negre revitalizeaza rapid organismul slabit. Mai mult, o cura de coacaze negre (500 g/zi) tinuta timp de cel putin doua saptamani este de un real folos bolnavilor de hipertensiune arteriala, arteroscleroza si artrita.

Catina, bogata în vitamina C

Cum poate sa lipseasca din alimentatie, cand fructul de catina contine de doua ori mai multa vitamina C decat macesul si de 10 ori mai mult decat citricele?

Este sanatate curata! Cel mai important produs obtinut din catina este uleiul. Acesta este eficient în tratarea diverselor afectiuni, de la ulcer gastric, alergii, reumatism, pana la deficiente circulatorii si hepatice.

Author:

Facebook Comment