Smarty un inel inteligent

O echipă de specialiști a creat Smarty, un inel inteligent care se conectează cu smartphone-ul prin Bluetooth și prin care poți primi diverse alerte pentru mesaje sau apeluri.
Inelul poate fi controlat și setat printr-o aplicație de smartphone. Printre altele, ai putea să-ți setezi să-ți apară ceasul sau un cronometru.
De asemenea, îl poți folosi și ca alarmă atunci când te îndepărtezi mai mult de aproximativ 9 metri de smartphone. Bateria ține 24 de ore, iar inelul este compatibil cu toate smartphone-urile cu Android și iOS care au Bluetooth 4.0. Deocamdată nu sunt detalii în ceea ce privește prețul și când va apărea acesta pe piață. 

Printre cele mai așeptate accesorii care pot fi purtate la mână sunt ceasurile de la Apple. Cele mai noi informații legate de viitorul smartwatch Apple arată că s-ar pregăti mai multe modele. Una dintre ipoteze este aceeea că echipa condusă de Tim Cook ar lucra la versiuni de ceas atât pentru femei, cât și pentru bărbați.
Evident, versiunea pentru femei ar urma să fie cu ecran mai mic și cu o curea care să se potrivească la mâna unei doamne sau domnișoare. Smartwatch-ul Apple pentru femei ar urma să aibă un ecran de 1,3 inci, iar cel pentru bărbați de 1,7 inci. 

Author:

Facebook Comment