Staruri care s-au despartit in anul 2013

Kristen Stewart si Robert Pattinson, Miranda Kerr si Orlando Bloom sau Justin Bieber si Selena Gomez sunt doar cateva dintre starurile care in 2013 au hotarat sa-si spuna adio!

Cateodata doi oameni nu sunt meniti sa fie impreuna, iar atunci, in ciuda eforturilor acestora de a face relatia sa functioneze, intervine despartirea. Asa s-a intamplat anul acesta si in cazul multora dintre starurile hollywoodiene care si-au spus adio, fie ca erau impreuna doar de 2 ani sau de peste 22.

Julianne Hough si Ryan Seacrest

Dupa o relatie ce a durat 3 ani, Julianne Hough si Ryan Seacrest si-au spus adio in luna iunie a acestui an.

Britney Spears si Jason Trawick

Britney Spears a pus punct logodnei cu Jason Trawick in luna ianuarie, dupa 3 ani de iubire.

Justin Bieber si Selena Gomez

Justin Bieber si Selena Gomez s-au despartit pentru a doua oara, definitiv de aceasta data, imediat dupa Revelionul de anul trecut.

Bradley Cooper si Zoe Saldana

Bradley Cooper si Zoe Saldana s-au despartit pentru a doua oara la inceputul acestui an, dupa ce mai fususera impreuna vreme de 3 luni, in anul 2012. Si-au spus prima oara adio in martie 2012, dar s-au impacat apoi in luna septembrie a aceluiasi an.


Ashley Judd si Dario Franchitti

Dupa 12 ani petrecuti impreuna, Ashley Judd si Dario Franchitti si-au anuntat divortul in luna ianuarie 2013. Mai tarziu, au aparut zvonuri referitoare la o posibila impacare, acestea nefiind insa confirmate de vreunul din ei.

Michael Sheen si Rachel McAdams

S-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei ‚Midnight in Paris, s-au iubit nebuneste vreme de 2 ani, dar au hotarat sa-si spuna adio in luna februrarie a anului 2013.


Michelle Williams si Jason Segel

Michelle si Jason au pus punct relatiei dintre ei in luna martie, dupa aproape 1 an petrecut impreuna.


Kristen Stewart si Robert Pattinson

Desi au existat zvonuri legate de o posibila impacare, Kristen Stewart si Robert Pattinson s-au despartit in luna mai, din pricina faptului ca Rob nu a putut trece peste infidelitatea actritei.


Nina Dobrev si Ian Somerhalder

Actorii din serialul „The Vampire Diaries” au fost impreuna vreme de 3 ani, insa au hotarat sa se separe in luna mai. Totusi, recent au aparut zvonuri conform carora ar fi revenit la sentimente mai bune si ar fi hotarat sa mai dea o sansa iubirii dintre ei.


Kat Von D si Deadmau5

Kat Von D a hotarat in luna iunie sa puna punct logodnei cu producatorul Deadmau5. A facut acest anunt pe Twitter, lasand de inteles ca a luat aceasta decizie dupa ce a fost inselata.


George Clooney si Stacy Keibler

Dupa ce a reusit sa il tina alaturi de ea pe cel mai ravnit barbat de la Hollywood vreme de 3 ani, relatia dintre Stacy Keibler si George Clooney a luat sfarsit in luna iulie a acestui an.


Catherine Zeta Jones si Michael Douglas

O lume intreaga a fost socata in luna august, la auzul vestii ca Michael Douglas si Catherine Zeta Jones au hotarat sa se desparta. Totusi, s-ar parea ca acesta nu a fost decat un impas in casnicia lor, iar ambii sunt decisi sa readuca lucrurile pe un fagas normal.


Clint si Dina Eastwood

Clint Eastwood si sotia sa, Dina, s-au despartit in luna august. Acest lucru a fost cu atat mai socant cu cate cei doi au petrecut impreuna nu mai putin de 17 ani.


Miley Cyrus si Liam Hemsworth

S-au logodit in luna iunie a anului 2012, insa Miley Cyrus si Liam Hemsworth au pus punct relatiei dintre ei in septembrie anul acesta.


Chelsea Handler si Andre Balazs

Chelsea Handler si Andre Balazs s-au despartit in luna octombrie dupa o relatie ce a durat 2 ani.


Bruce si Kris Jenner

Bruce si Kris Jenner au anuntat in luna octombrie faptul ca mariajul lor a luat sfarsit. Cei doi au fost impreuna vreme de 22 de ani.


Miranda Kerr si Orlando Bloom

Miranda Kerr si Orlando Bloom s-au despartit in octombrie dupa un mariaj de 2 ani. Cei doi au declarat public ca inca se iubesc, se respecta si se sustin unul pe celalalt si ca intotdeauna vor ramane o familie in ochii fiului lor, Flynn.


Malin Akerman si Roberto Zincone

Actrita Malin Akerman si sotul ei, rocker-ul Roberto Zincone, s-au despartit in luna noiembrie, la doar 3 luni dupa nasterea primului lor copil.


Diane Lane si Josh Brolin

Diane Lane si Josh Brolin si-au spus adio in luna februarie, insa divortul lor a fost oficial declarat abia luna aceasta.


Madonna si Brahim Zaibat

Madonna si mult mai tanarul Brahim si-au spus adio luna aceasta, desi erau impreuna de aproximativ 3 ani.


Khloe Kardashian si Lamar Odom

Khloe a intentat divortul de Lamar Odom pe data de 13 decembrie, punand astfel punct unui mariaj ce a durat 3 ani.

Author:

Facebook Comment