Tatuajele in culori sunt periculoase?

In cele mai multe dintre culorile folosite pentru pictura pe piele, exista metale.Se presupune ca acestea au efecte secundare.Unele dintre culori nu contin compusi de metale grele, dar pot provoca reactii alergice.

Rosu: Rosu contine mercur, si în special sulfurat, care este cunoscut sub numele de cinabru. Metalul cauzeaza eczema, care poate deveni cronica. Boala se dezvolta în cursul primului an dupa interventia cu un ac.

Se crede ca reactiile alergice apar din cauza de astfel de alimente cauzate de substante, cum ar fi tiomersal (unul dintre cele mai utilizate pe scara larga ca conservant în vaccinuri) si merkurohrom (antiseptice), aflat în vopsea.

Negru: obtinut cea mai mare parte pe baza de carbune. Acesta provoaca o confuzie rara, si ameteli. Alte substante de culoare si cu cerneala neagra sunt din lemn brazilian. Acestea nu contin metale. In cerneala, cu toate acestea, are particule de carbune, care pot provoca inflamatii.

Albastru: obtinut din compusi diferiti de cobalt. Poate cauza reactii alergice localizate, uveita (inflamarea ochilor). Lumina albastra contine, de asemenea cobalt.

Galben: ca un derivat de cadmiu, de multe ori determina reactii la nivelul pielii. Metalul poate provoca eczema, nu doar pe o parte a corpului, dar pentru a acoperi tot. Cadmiu sulfura dezvolta o sensibilitate la lumina puternica.

Verde: Contine crom si provoaca frecvent reactii de inflamare a pielii. Este posibil ca în primul an de tatuaj pentru a arata inflamatia,desenul trebuie sa fie eliminat.

Violet: culoarea este produsa de mangan, care provoaca uneori reactii alergice locale.

Maro: contine oxid de fier, sau sare de cadmiu, compus care poate provoca sensibilitate severa la lumina.

Alb: este fabricat din titan sau oxid de zinc. Acesta contine, de asemenea, metale periculoase.

Un numar de culori precum roz, turcoaz pot de asemenea provoca alergii, în functie de ce culori sunt amestecate pentru a le produce.

Author:

Facebook Comment