Topeste grasimea de pe burta facand sport

Oricat de stricta ar fi dieta pe care o urmati, efectele vor fi de scurta durata daca nu faceti miscare. Specialistii cotidianului german “Bild” va recomanda, alaturi de cea mai simpla dieta din lume, si cateva exercitii fizice care va vor ajuta sa dati jos grasimea de pe burta si coapse.

Ciupiti grasimea!

Masajul în zona burtii stimuleaza circulatia sangelui si hranirea tesuturilor. Iata cum puteti scapa rapid de colaceii de grasime: strangeti cu degetul cel mare si aratatorul pielea din lateral, din dreptul buricului, si apoi dati-i drumul, timp de doua minute. Apoi masati burta cu podul palmei în sensul acelor de ceasornic timp de doua minute.

Lifting la minut

Trageti-va burta cat puteti de mult. Incordati-va muschii si respirati normal. Numarati în gand pana la 60, apoi relaxati-va.

Fiecare pas va ajuta sa slabiti

Urcati pe scari în loc sa luati liftul. In pauza de masa iesiti putin la plimbare. 300 de metri înseamna 500 de pasi dus-întors. Cu 2.400 de pasi ardeti 115 calorii.

Ardeti caloriile în casa!

Trebaluitul prin casa va scapa de kilogramele în plus. Calcatul rufelor consuma pana la 80 de calorii, spalatul ferestrelor va scapa de 160 de calorii, iar caratul cumparaturilor de la piata arde pana la 70 de calorii (daca dureaza 30 de minute).

Alergati!

Puteti arde pana la 85% din grasimea de pe coapse daca respectati, pe langa un regim alimentar strict, si un program de alergare saptamanal. Alergati de trei ori pe saptamana.

Incepeti cu 5 minute, apoi adaugati treptat cate 5 minute, pana cand ajungeti la 40 de minute de alergare. Metoda este si mai eficienta daca faceti sport înainte de micul dejun. Atunci depozitele de carbohidrati sunt goale, iar corpul lucreaza numai cu grasimea.

Author:

Facebook Comment