Un barbat din Bucuresti a castigat Mega Jackpot

Un bărbat din Bucureşti a câştigat premiul Mega Jackpot în valoare de 248.678 de lei, la aparatele de tip slot-machine dintr-o agenţie Stanleybet, situată în Sectorul 3. În urma acestui câştig, bugetul său a crescut, tocmai în preajma Sărbătorilor, cu mai bine de 56.000 de euro.

Bucureşteanul de 38 de ani, care joacă doar în timpul liber, a reuşit să câştig o sumă care îi permite să se gândească la viitor fără griji, peste 56.000 euro, la păcănele. Valiza cu bani i-a fost oferită de campionul la skandenberg, Ion Oncescu.

"Vreau sa investesc în imobiliare deoarece, după părerea mea, piaţa este încă la un nivel la care achiziţiile sunt accesibile", a spus câştigătorul, care nu-şi va uită, însă, prietenii: "Partea cea mai grea acum vine, pentru că va trebui să aflu ce-şi doreşte fiecare. Va fi o lista lungă!".

Câştigătorul spune că nu joacă foarte des la aparate, ci doar atunci când îi permite timpul. Nu cheltuie mai mult decât pentru orice altă modalitate de petrecere a timpului liber şi nu se aştepta să câştige premiul cel mare.

"Atunci când am văzut mesajul câştigător nu am ştiut cum să reacţionez. Am crezut că nu văd bine", declara jucătorul.

Descătuşarea s-a produs în momentul în care a primit valiza cu cei 248.678 de lei, din mâna campionului mondial la skandenberg Ion Oncescu.

Author:

Facebook Comment