Vad invidia ca Nvidia vad clar totul

Toti romanii sunt, mai mult sau mai putin rai. Rautatea incepe acolo unde se sfarseste omenia, vorba unui francez.
Cine a turnat răutatea în suflete? Un individ pervers este mereu pervers sa aiba numai pentru el sa nu dea si omului care la ajutat in trecut. In ziua de azi trebuie sa fii pe cont propriu sa deschizi ochi si sa iti vezi de treaba sa ai incredere numai in familie, in ziua de azi si tiganii sunt mai uniti ca romanii.
Mă dezgustă omul care se preface bun. Mă dezgustă cel care are abilitatea de a te minţi verde în faţă fără să clipească.
Rautatea aceasta se trage de la intunecarea de la bani de la foame de la stresi de la griji materiale toate ne separa. Rautatea pleaca din parlament si se termina in mintea romanului de rand, va trebui ca presa sa militeze pentru combaterea acestui rau. Incepand cu televiziunile si pana la ultimul blog. Cu cat este mai sus, cu atat devine mai rau si mai ignorant. Luati exemplu de la Traian Basescu.
Romanii sunt cunoscuti pentru inventivitatea lor si pentru faptul ca foarte multi elevi si studenti obtin premii importante la concursuri internationale si nu numai romanii stiu multe dar sa vezi cate trebuie sa infrunte.
Se va opri vreodată  haosul acesta foamea din tara asta nu se mai termina, vreau o tara ca afara, Romania sa fie ca Spania acolo unde aproape totul este permis.
Tu cate poti sa duci, noaptea trebuie sa produci, ziua trebuie sa respiri printre animale tu cate poti sa tragi fratioare haide zi, nu mam nascut slav fratioare.
Gelozia, invidia, mania si rautatea trebuie lasate deoparte. Vad invidia ca Nvidia va clar totul alegeti plantatia, sclav modern e facut sa puna botul.

Author:

Facebook Comment