Victor Piturca: Dati-mi bani si plec de la nationala

Victor Piturca este dispus sa plece, in orice moment, de la carma echipei nationale! Pune, insa, o conditie importanta: sa-si primeasca toate sumele stipulate in contract, adica in jur de 1,4 milioane de euro!

Incercarile lui Mircea Sandu de a-l indeparta, nu l-au lasat indiferent pe selectionerul reprezentativei Romaniei. Piturca anunta, prin vocea lui Ioan Becali, ca este dispus sa renunte la functie, daca i se vor plati clauzele contractuale.

“Piturca le transmite prin intermediari celor de la Federatie sa-si gaseasca antrenor nou. Le-a zis fix asa <Gasiti-va antrenor pentru ca veti avea viata grea cu mine. Dati-mi banii si plec!> El vrea sa stea la masa, sa-si ia banii din contract si-si vede de treaba lui, le ureaza succes in noul proiect”, a declarat Giovani Becali la Dolce Sport.

Varul lui Gigi Becali stie care este cea mai bun solutie, in acest moment, pentru echipa nationala: “Pana la candidatura lui Popescu, Mircea Sandu ar trebui sa rezolve treaba asta pana cand pleaca de la Federatie. Ar trebui sa faca rost de bani si sa-i dea banii. Sa gaseasca un consens pentru binele fotbalului romanesc”, a conchis fostul impresar.

Author:

Facebook Comment