Vila milionarul Nick Radoi a fost calcata de hoti

Petrecerile-fantoma au devenit o moda, in ultima perioada, in SUA. Ultima victima a fost chiar milionarul roman Nick Radoi. Dupa ce au chefuit pana dimineata, pustanii i-au furat bunuri de peste 1 milion de dolari, printre care si un leopard impaiat.
Impresionanta vila din sudul Californiei, detinuta de milionarul Nick Radoi, a fost calcata de hoti, la finalul lunii trecute. Nu doar ca au furat tot ce era mai scump prin casa, dar infractorii au decis sa dea si o petrecere-monstru in spatele casei.
Potrivit politistilor din California, peste 100 de tineri au venit la petrecerea anuntata pe un canal de socializare. Superba vila a lui Radoi, care este scoasa la vanzare cu fabuloasa suma de sapte milione de dolari, a suferit pagube de peste un milion de dolari.
De asemenea, cei care au organizat party-ul au cerut si o taxa la intrare. Tinerii chiar se laudau cu ce faceau la petrecere, iar multe poze cu ei in casa sau plecand cu obiectele milionarului roman au ajuns in mediul virtual. De altfel, uitandu-se pe Facebook, politistii au reusit sa prinda deja 16 adolescenti, toti identificati dupa imaginile postate.
I-au furat un leopard impaiat de 250.000 de dolari

Printre lucrurile furate se numara costume Versace, masti medievale, precum si un leopard de zapada impaiat in valoare de 250.000 de dolari, informeaza edition.cnn.com. O parte din bunuri au fost deja recuperate.
Interesant este ca vecinii nu au anuntat politia cand au auzit ca in curte este o petrecere, iar asta fiindca milionarul roman organiza des astfel de evenimente. Contactat de jurnalistii de la CNN,  Radoi a spus ca era plecat din tara si i-a trimis pe reporteri spre pagina sa de Facebook.

Author:

Facebook Comment