X Factor 2013 este Florin Ristei

Sezonul 3 al emisiunii „X Factor” s-a incheiat, iar marele castigator este Florin Ristei, din echipa Deliei, cel care a iesit invingator in marea finala dupa ce s-a luptat cu alti 3 concurenti valorosi, precum Alex Mataev, Madalina Lefter si Bogdan Bratis.

Emotii simtite la maxim, muzica de calitate, voci extrem de bune si un show de exceptie. Cam asa s-ar rezuma in doar cateva cuvinte finala sezonului 3 al emisiunii „X Factor”.

Cei 4 finalisti, Florin Ristei, Alex Mataev, Madalina Lefter si Bogdan Bratis s-au folosit de toate atuurile cu care natura i-a inzestrat si au dat tot ce e mai bun din ei de fiecare data cand au urcat pe scena pentru a cuceri inimile si mai ales voturile publicului.

In ciuda talentului incontestabil al tututror celor 4 concurenti, invingator a iesit unul singur, iar acesta este Florin Ristei, din echipa Deliei.

Pe Florin Ristei il cunoasteti inca de acum multi ani, de cand facea furori alaturi de colegii sai din trupa Amicii, cu celebrele versuri „Ea este Dana, colega mea!”.

Intre timp, Florin a crescut, s-a transformat intr-un tanar tare frumusel si talentat din cale afara, lucru pe care l-a demonstrat din plin pe intreg parcursul concursului „X Factor”. Astfel, el a obtinut cele mai multe voturi din partea publicului, premiul cel mare in valoare de 120.000 de euro si titlul de „X Factor 2013”.

Author:

Facebook Comment