Lil Wayne sufera de o boala

Lil Wayne sufera de o boala
Starul în vârstă de 30 de ani a dezvăluit faptul că epilepsia este cauza aflată în spatele problemelor sale de sănătate din ultima lună. În urma unei serii de trei crize consecutive de epilepsie, rapperul a fost transportat de urgenţă la spital.
"Am avut mai multe crize de epilepsie în trecut, dar nu aţi auzit de ele", a adăugat Lil Wayne.
Rapperul spune că ar fi putut să moară din cauza acelor convulsii cerebrale, iar cea mai recentă dintre ele a fost rezultatul "stresului, a lipsei de odihnă şi a suprasolicitării".
Lil Wayne şi-a lansat cel de-al 10-lea album de studio, intitulat "I Am Not a Human Being II", în această săptămână. Rapperul va pleca într-un turneu de promovare a acestui material discografic, ce va include 40 de concerte în Statele Unite, în luna iulie, alături de rapperii T.I. şi Future.
Rapperul american a fost internat în secţia de terapie intensivă a spitalului Cedars-Sinai din Los Angeles, pe 14 martie, după ce a leşinat pe platourile unde filma un videoclip, însă a fost externat în aceeaşi zi. După doar câteva ore, muzicianul a fost din nou transportat la spital, după ce garda lui de corp l-a găsit leşinat în camera sa.
Lil Wayne, un star al muzicii hip-hop, a petrecut şase zile în acelaşi spital din Los Angeles, de unde a fost externat la sfârşitul săptămânii trecute.
Lil Wayne, în vârstă de 30 de ani, se numără printre cei mai profitabili artişti actuali. Albumul său "Tha Carter III" a fost cel mai vândut material discografic din 2008 în Statele Unite ale Americii şi i-a adus rapperului cinci trofee la gala premiilor Grammy din 2009, inclusiv pentru cel mai bun album rap al anului.
Read More

De ce este bun vinul rosu?

De ce este bun vinul rosu?
Scade riscul mortalitățiiCercetătorii europeni afirmă că un aport zilnic moderat, de vin roșu (22-32 g de alcool) are un efect protector împotriva tuturor cauzelor de deces, întrucât conține resveratrol, un antioxidant puternic care luptă împotriva radicalilor liberi.
Reduce efectele negative ale fumatuluiVinul roșu reduce efectul negativ al fumatului asupra endoteliului, stratul de celule care se alcătuiesc într-o căptușeală împotriva fricțiunii vaselor limfatice, de sânge și inimă.
Reglează ceasul biologicOamenii de știință susțin că vinul roșu conține melatonină, care ajută la reglarea ceasului biologic. Așadar, consumul unui pahar de vin roșu înainte de culcare poate fi benefic pentru somn.
Previne debutul si progresia aterosclerozeiÎn plus, vinul roșu are un rol important în prevenirea debutului și progresiei aterosclerozei, o afecțiune care se declanșează atunci când vasele de sânge încep să-și piardă abilitatea de relaxare.
Însă, polifenolii din compoziția vinului roșu mențin sănătatea vaselor de sânge, prin promovarea formării de oxid nitric, o substanță chimică primordială pentru relaxare, care joacă un rol foarte important în reglarea tonusului vascular.
Împiedică formarea pietrelor la rinichiVinul roșu este cunoscut și pentru proprietatea sa de a împiedica formarea pietrelor la rinichi.
De asemenea, un consum moderat de vin roșu reduce riscul apariției bolii Alzheimer, deoarece s-a dovedit că resveratrolul din compoziția vinului are efecte neuroprotective.
Read More

Anasonul ne da pofta de mancare

Anasonul ne da pofta de mancare
Substanţele active din anason stimulează secreţia glandelor salivare. Din acest motiv, anasonul este indicat în creşterea poftei de mâncare.
Ceaiul de anason poate fi consumat şi de persoanele cu afecţiuni respiratorii, precum şi pentru calmarea tusei. Această plantă este recomandată şi pentru stimularea activităţii pancreasului.
În acest scop, se poate consuma infuzia preparată din cinci seminţe de anason la o cană cu apă fierbinte, câte trei căni pe zi, înaintea meselor principale. Puteţi folosi anasonul şi pentru a calma colicile sugarilor, provocate de acumularea gazelor intestinale.
Read More

Rabla 2013 din 15 aprilie

Rabla 2013 din 15 aprilie
Programul de înnoire a parcului auto 2013 va începe din 15 aprilie, iar valoarea unui tichet va fi de 1.500 de euro.

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a anunţat că autorităţile sunt "în perioada de evaluare şi analiză" a programului de înnoire a parcului auto, dar implementarea Rabla 2013 se va face "în mod cert" cu data de 15 aprilie.

"Încercăm să concentrăm în aşa fel încât să avem o singură emisie de vouchere pe tot anul", a adăugat Rovana Plumb, fără să precizeze câte tichete vor fi emise.
La începutul anului, Rovana Plumb anunţa că Ministerul Mediului vizează schimbări în Programul "Rabla", care s-ar putea aplica maşinilor non-euro, Euro 1 şi Euro 2, printre care și creşterea primei de casare de la 3.800 de lei la 1.500 de euro, dar şi acordarea reducerii contra unui singur voucher, alături de eliminarea intermediarilor.

În prezent, prin Progamul "Rabla", o persoană poate cumpăra o maşină nouă prezentând, pentru o reducere mai mare, până la trei vouchere, care pot fi achiziționate de pe piaţa liberă.
Read More

Loto 6/49 report 4,9 mil euro

Loto 6/49 report 4,9 mil euro
Loteria Națională anunță că pentru tragerea de astăzi pune la bătaie, la categoria I, un premiu de peste 4,9 milioane de euro. Totodată, reprezentanții companiei îi informează pe împătimiții acestui joc că tragerea se va transmite pe postul TVR 1, de la ora 19.00, în cadrul emisiunii “Lozul cel Mare”.

La tragerea de joi a jocului Loto 6/49, Loteria Națională informează că a acordat 15.699 de premii, în valoare totală de 758.448 de lei.

    La Loto 6/49, la categoria I, se înregistrează un report de peste 21,6 milioane lei (peste 4,9 milioane euro), iar la categoria a II-a reportul este de peste 227.000 lei (peste 51.000 euro).

    La Noroc a rămas în joc un report cumulat de peste 2 milioane lei (peste 462.000 euro).

    La Joker, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 2,8 milioane lei (peste 640.000 euro), la categoria a II-a se înregistrează un report de aproximativ 60.000 lei, iar la categoria a III-a reportul e de peste 17.000 lei.

    La Noroc Plus, la categoria I, s-a acumulat un report de peste 19.000 lei. La Loto 5/40, la categoria I, reportul este de peste 314.000 lei (peste 71.000 euro).
Read More

Justin Bieber s-a umilit in fata lui Selena

Justin Bieber s-a umilit in fata lui Selena
De cand s-a despartit de ea, Justin Bieber nu face decat sa intre dintr-un scandal intr-un scandal mai mare. Astfel, constient fiind ca perioada in care a avut-o ca iubita a fost cea mai buna din viata lui si ca ea este singura care il poate tine in frau, Justin a facut o noua incercare de a o recastiga.

Potrivit CDL, idolul tuturor adolescentelor a fost zarit recent in fata casei Selenei Gomez, intr-un minivan negru, despre care se spune ca ar urmari-o aproape constant pe fosta vedeta Disney.

Potrivit surselor site-ului, Gomez ar fi vrut sa iasa din propria curte, insa masina i-a blocat calea, interzicandu-i astfel sa se deplaseze. Sigur, nu exista niciun alt mod mai romantic de a spune cuiva “te iubesc” decat sechestrand-o pe persoana respectiva.

Dupa aproximativ o ora, minivan-ul lui Justin s-ar fi miscat, iar artistul ar fi coborat si ar fi luat un catelus in brate. Al cui era micutul si care a fost scopul acetsui gest ramane necunoscut, insa cert este ca Bieber pare din ce in ce mai pierdut fara Selena.
Read More

Chris Brown si Rihanna vor un bebe?

Chris Brown si Rihanna vor un bebe?
După numeroase certuri şi împăcări, Chris Brown (23 de ani) şi Rihanna (25 de ani) par că au luat-o pe drumul cel drept. Cântăreaţa a declarat recent, pentru revista "Elle" din Marea Britanie, că este foarte probabil să aibă un copil cu Chris Brown, într-o bună zi.
În replică, artistul a recunoscut că şi el se gândeşte la acest lucru, însă că nu a venit încă momentul potrivit pentru a deveni tată. Apropiaţii îi sfătuiesc să mai aştepte, întrucât sunt tineri deocamdată şi trebuie să se preocupe de alte lucruri în acest moment.
Read More

Morcovul este sanatos pentru ochi

Morcovul este sanatos pentru ochi
Morcovul este bogat în vitaminele A, B6, C, E, dar şi în calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu şi caroten. Dacă sunt consumaţi în stare crudă, ca atare sau daţi pe răzătoare în salate, morcovii aduc numeroase beneficii organismului uman.
Spuneţi adio anemiei!Bogat în vitamine şi minerale, morcovul combate anemia, întăreşte imunitatea organismului şi ajută în procesul de creştere în cazul copiilor. Odată ingerat, betacarotenul se transformă în vitamina A, benefică vederii, pe care o îmbunătăţeşte simţitor după o folosire îndelungată. De asemenea, este un remediu recomandat pentru întreţinerea sistemului osos, a dentiţiei şi a sănătăţii glandei tiroide. În plus, morcovul este recomandat celor cu probleme reumatice, care suferă de gută, artrită şi de probleme ale ficatului sau rinichilor.
Leac pentru constipaţieMorcovul este şi un bun diuretic, fiind recomandat în dietele de slăbit, este antidiareic, antihemoragic, luptă împotriva colesterolului rău, a anorexiei, a constipaţiei şi a insomniei. El este şi cicatrizant, antiinflamator, vindecă eczemele, arsurile sau furunculele şi opreşte urinările dese. Consumul regulat de morcovi menţine tinereţea tenului, iar vara, dacă vă expuneţi la soare, nuanţează frumos pielea.
Sucul, un reputat detoxificantŞi sucul de morcovi, consumat de preferinţă înainte de masă, are un efect pozitiv asupra stării de sănătate. Se prepară cu ajutorul storcătorului de fructe, în care se introduc morcovi proaspeţi, spălaţi şi curăţaţi. Acesta energizează, detoxifică organismul, calmează durerile şi înlătură oboseala.
Read More

Marele Everest imagini

Marele Everest imagini

La 7.925 de metri inaltime incepe asa numita „zona a mortii” din cauza aerului rarefiat.

In fata maretiei Everestului, cuvintele palesc, neputincioase sa surprinda si sa redea intreaga frumusete a acetei lumi. Numai 4.000 de oameni au reusit, incepand din 1953, sa urce pana in varful muntelui Chomolungma, numele tibetan al Everestului si care, in traducere, inseamna „Mama Sfanta”.
In schimb, sunt mii si mii de turisti care se opresc undeva, la poalele maiestuosului munte de 8.848 metri inaltime, multumindu-se sa priveasca de jos aceasta adevarata minunatie a naturii. Guvernul Chinei a asfaltat un drum de 130 de kilometri in Tinutul Tingri pana la Tabara de Baza chineza pentru a face fata numarului crescand de alpinisti de pe partea nordica a muntelui.
Este cel mai inalt drum asfaltat din lume. Constructia a inceput in iunie 2007 si a costat 19,7 milioane de dolari. In 2008, flacara olimpica a ajuns pe Everst, urcand pe Pasul Nordic, in drum spre Jocurile Olimpice din vara aceluiasi an.
2
3
4

Read More

Flyer Oriflame c5 aprilie reduceri 2013

Flyer Oriflame c5 aprilie reduceri 2013
Expozitie de arome in noul Flyer Oriflame c5 2013 aprilie este acum si online.Start la reduceri de pana la 70 %.
Dintre reduceri

  • Fond de ten cu efect matifiant Oriflame Beauty
  • Trusa farduri Make That Change
  • Parfum solid Enigma Dare to Dream
  • Apa de toaleta Very Me Clickit
  • Luciu de buze Cocktails & the City
  • Creion dermatograf pentru ochi Sparkle in Paris
  • Apa de parfum Precious Moments
  • Apa de toaleta Native Force
  • Fond de ten Oriflame Beauty Oxygen Boost
  • Luciu de buze Very Me Peach Me Perfect
  • Fard pulbere stralucitor pentru pleoape Oriflame Beauty
  • Fard trio pentru pleoape Oriflame Beauty Smoky Collection
  • Apa de toaleta Delicacy
  • Apa de toaleta Espionage
Read More

Aloe vera minuni pentru imunitate

Aloe vera minuni pentru imunitate
Este cunoscut faptul că aloe vera face minuni. Sub formă de gel, de pastile sau chiar în stare naturală, planta ajută în problemele de digestie, cancer, chiar răni sau constipaţie.
În uz extern ea poate fi utilizată pentru arsuri şi răni uşoare, herpes genital şi labial, psoriazis, arsuri solare, practic pentru orice "bubă", pentru combaterea vergeturilor etc.
În uz intern aloe vera poate fi folosită pentru a trata gastritele, ulcerul şi colita ulcerativă, constipaţia, stimulează sistemul imunitar, accelerează şi normalizează metabolismul, regenerează vilozităţile intestinale şi detoxifică organismul etc.
Iată o reţetă uşor de făcut acasă: un sfert de pahar de suc de Aloe, adăugat la trei sferturi de pahar de suc de mere în fiecare zi. Iar, dacă ai probleme intestinale serioase, se recomandă două porţii de suc de Aloe cu suc de mere. Este indicat să respecţi indicaţiile precizate pe ambalajul sucului de Aloe şi să urmezi tratamentul în funcţie de instrucţiuni sau de recomandarea medicului tău.
Read More

Becali probleme la vertebrele cervicale?

Becali probleme la vertebrele cervicale?
Patronul Stelei a ascuns vreme de 20 de ani o problemă de sănătate cu care se confruntă încă din tinereţe. Gigi Becali a dezvăluit că, dacă n-ar fi făcut ceva în legătura cu boala lui, poate că acum ar fi fost prea târziu.
"Am probleme de sănătate la vertebrele cervicale. Sunt probleme pe care le am de la 30 de ani. Eu am bun simţ şi mi-am dat seama că ceva nu este in regula.

E un har de la Dumnezeu. Daca nu simţeam, daca eram nesimtit, boala se agrava şi puteam fi mort deja. Eu simt la ceafa o problema, simt stresul cum trece prin mine
", a spus Gigi Becali,
Read More

GTA 5 poze noi

GTA 5 poze noi
Rockstar Games a facut publice primele screenshot-uri din cea mai noua versiune a GTA

Unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului 2013, Grand Theft Auto 5, este inca o necunoscuta pentru fani, compania producatoare refuzand sa dea prea multe detalii. Pentru a indulci asteptarea, totusi, Rockstar Games a emis o galerie de screenshot-uri din GTA 5, galerie numita "Sunsets, Seats, Skies and So On".

Jocul va ajunge in magazine pe 17 septembrie 2013. Stim ca am anuntat initial ca GTA 5 va aparea in luna mai  si ne cerem scuze pentru intarziere. Jocul este un proiect ambitios, complex, tot ce ne dorim e sa-i multumim pe fani", scrie in comunicatul emis impreuna cu galeria de imagini.

Read More

Omul care isi tine mult respiratia in ocean

Omul care isi tine mult respiratia in ocean
Un fotograf specializat in poze subacvatice a dat din intamplare peste un grup de oameni unici pe pamant.
"Acesti oameni sunt incredibili! Fac treaba asta de dimineata pana seara si nu au nicio problema. Din contra, sunt mult mai puternici decat oamenii obisnuiti. Am incercat si eu sa fac la fel ca ei, dar n-am rezistat", a povestit acesta.

Oamenii care pescuiesc pe sub apa sunt din ce in ce mai rari. BBC a realizat recent un documentar pe aceasta tema.
Read More

Jandarmul care emotioneaza Romania

Jandarmul care emotioneaza Romania
Jandarmul care canta o melodie de jale si cucereste Romania

Daca ai voce si putin noroc nu are cum sa nu fii si observat. Dovada o reprezinta jandarmul care a postat pe youtube o melodie de jale cantata de el, acum o saptamana, si in pana acum a strans aproape 800.000 de vizualizari.

Se numeste Nicolae Lacatus si este jandarm in Focsani. El este cel care se pare ca a impresionat pe toata lumea cu vocea sa, dovada o reprezinta succesul pe care l-a avut in atat de scurt timp. A fost invitat si la TV, acum ramane sa vedem ce ii rezerva viitorul, daca va reusi sa aiba succes intr-o cariera muzicala.

Versuri "Eram tanar cu sperante":
Eram tanar cu sperante s-aveam 20 de ani
S-am iubit o copilita de vreo 15-16 ani
16 ani si doi ochi negri i-am vazut acum 8 ani
la un colt de strada-ngusta 2 golani o sarutau
16 ani si doi ochi negri i-am vazut acum 5 ani
intr-o sala de spectacol pe brate de capitani
16 ani si doi ochi negri i-am vazut acum 3 ani
la spitalul Colentina doctorii o operau
doi la cap doi la picioare, doi o intrebau ce-o doare
striga doctorul cel mare aprindeti o lumanare
lumanarea s-a aprins viata fetitei s-a stins
lumanarea s-a aprins viata fetitei s-a stins
Deschide-te cimitire ca intra o floare-n tine
ea nu intra sa-nfloreasca ea intra sa putrezeasca
Vezi fetito ce fac banii dragostea cu toti golanii
Vezi fetito ce fac leii dragostea cu derbedeii
dragostea cu derbedeii

Intra pe youtube si ascultal in direct
Read More

Sfaturi pentru cresterea parului

Sfaturi pentru cresterea parului
Cateva sfaturi simple pentru cresterea paruluiEvitati temperaturile ridicate – mai putin utilizati uscător, ondulator sau placi de indreptat. Nu trebuie să renuntati la ele, dar feriti-va de ele atunci cand nu mergenti nicaieri. Părul uscat si deteriorat nu poate creste rapid.

Si, desigur, nu uitati că sănătatea părului dumneavoastră depinde nu numai de factorii externi. Mancati sanatos, reduceti consumului de produse afumate, sărate si murate, consumati mai multe alimente cu calciu (brânză si pește, de exemplu). Nu în ultimul rând, este aportul de multivitamine.

Suntem in luptă cu fiecare adult atunci cand vine vorba de taierea parului. Aceasta este o greseală. Ca sa iti creasca parul mai repede, trebuie să fie aliniat periodic.

Apa pentru spalarea parului ar trebui sa fie calda, nu fierbinte. Clătirea părului dumneavoastră ar trebui să se facă chiar si cu apă căldută. Nu expuneti la ondulare chimică si lucrati usor atunci când il vopsiti.
Read More

Huidu revine la cronica se intoarce la prima tv?

Huidu revine la cronica se intoarce la prima tv?
Şerban Huidu revine pe sticlă, după un an şi jumătate de absenţă, timp în care s-a desfăşurat procesul în care a fost judecat pentru uciderea din culpă a trei persoane în accidentul de la Timişul de Sus. După o apariţie pasageră la începutul lui martie, în Cronica Cârcotaşilor de miercuri Huidu a apărut din nou pentru câteva secunde, zâmbind şi aprobându-şi colegii Mihai Găinuşă  şi Cătălin Dezbrăcatu.
Realizatorul TV Şerban Huidu a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare, pentru uciderea din culpă a trei persoane, în accidentul auto pe care l-a produs în 16 octombrie 2011. Instanţa a  dispus şi un termen de încercare de şase ani, perioadă în care lui Huidu i  s-a interzis să conducă.
În urma accidentului provocat de Huidu şi-au pierdut viaţa Ioan Garbis, Magda Drăghici şi Ştefan Lungu Balog, cei trei fiind colegi la o firmă din Braşov. În 16 octombrie 2011, ei se îndreptau cu un autoturism Dacia spre Aeroportul Otopeni. Şerban Huidu circula dinspre Capitală spre Braşov, iar la ieşirea din localitatea Timişul de Sus, într-o zonă în care sunt curbe, a intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit autoturismul Dacia în care se aflau cele trei persoane. Huidu se afla în maşină împreună cu soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de doi şi patru ani şi cu bona acestora.
Read More

Nelu Curcă din La Bloc s-a schimbat

Nelu Curcă din La Bloc s-a schimbat
Joi seară, echipa serialului "La Bloc" s-a reunit ăn platoul emisiunii nocturne de la Acasă TV.
Dacă Bella, Lili, Mimi, Americanu, Costel şi restul actorilor sunt neschimbaţi, parcă anii nu ar fi trecut peste ei, nu acelaşi lucru se poate spune despre Mihai Coadă, interpretul lui Nelu Curcă. Actorul este de nerecunoscut, purtând barbă şi având o atitudine diferită de cea care l-a consacrat.â
Mihai Coadă a povestit că face parte din corul unei Biserici, însă că nu a renunţat la teatru.



Read More

Mihai Trăistariu e fericit va avea păr

Mihai Trăistariu e fericit va avea păr
Cântăreţul Mihai Trăistariu şi-a dorit o schimbare radicală şi a decis să îşi facă un implant de păr. Astfel, artistul a mers la o clinică din Turcia pentru a face intervenţia chirurgicală şi a scos din buzunar 2000 de euro.
Mihai avea un păr foarte des, dar un necaz a făcut ca acesta să-i pice treptat. "Părul l-am pierdut după ce a murit mama, în 2006. M-a afectat foarte tare pierderea ei", a povestit Trăistariu la Happy Hour.
Deşi mai încercase şi în trecut un transplat, Mihai a fost mai degrabă un cobai pentru medicii din România. "Am venit să rezolv problema în Turcia, în România nu am putut. Din 250 de fire, doar vreo 11 s-au prins, un smoc în mijloc. Am un ghinion teribil cu medicii din România, au facut experimente cu mine. Nu s-au priceput deloc, au tăiat în carne vie", a povestit artistul.

De această dată, diferenţa este vizibilă şi Trăistariu a postat mândru pe Facebook o fotografie cu capul său înainte de implant şi după. Artistul va trebui să urmeze un tratament zilnic, timp de două săptămâni


Read More

Brosura Oriflame C7 mai 2013

Brosura Oriflame C7 mai 2013
Catalog Oriflame C7 2013 online Catalogul Oriflame ampania 7 2013 este online. Catalogul Oriflame Campania 7 in romana este valabila intre 5 -26 mai 2013. Varianta ruseasca este cap de afis dar si varianta irlandeza sau spaniola. Revenim cat se poate de repede cu varianta romaneasca.
Read More

Concurs Romtelecom si HBO 2013

Concurs Romtelecom si HBO 2013
Concurs online: "PREMII DE LA ROMTELECOM.RO SI HBO" - Concurs Romtelecom 

Concurs: Castiga unul din cele 10 Smart TV + home cinema Samsung

Concursul are loc in perioada:15 Martie 2013 - 10 Mai 2013
Ce trebuie sa faci:
Comanda pe parcursul campaniei pachetul de servicii care include pachetul cu cele 2 canale: HBO si HBO Comedy pentru doar doar 10 lei/luna cu TVA pentru serviciul de televiziune prin satelit sau prin internet pe site-ul www.romtelecom.ro sau la numarul 0800808111 (gratuit în orice retea) sau la 1930 (gratuit în reteaua Romtelecom).
Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.
Read More

Gigi Becali replici hazlii

Gigi Becali replici hazlii
Cu toti mai scapam cate o perla din cand in cand, insa cand esti om celebru si mai dai si repliciile in direct sau in presa, nu pica prea bine.
Gigi Becali e un personaj tare amuzant, a fost un cioban care a avut noroc si a ajuns bogat.
Am gasit azi niste perle pe care acesta le scoate pe gura la emisiuni sau dupa meciuri

-Dumnezeu e cel mai tare serviciu de informatii din lume – stie tot, chiar si-un fir de par” si tot Gigi: “M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat.
-Daca ma respecti o data, te respect si eu tot o data. Daca nu ma respecti o data, eu nu te respect de cinci ori.
-Stiti cat de mult scuip eu televizorul la mine acasa? Cum vad un nenorocit care vorbeste de binele public, cum ii trag un scuipat.
- Eu am ajuns aici pe labele mele de urs si pe sabia mea.
-Dupa meciu romania ungaria 2013, Daca juca Steaua mea cu Ungaria bai 5-0 le dadea ;))
-Terry s-a “terizat” pe acolo, Mata s-a “matizat”, Hazard s-a “hazardat”…deci nimic. Regina Europei e Steluta.
- Atunci cand sunt suparat, ma retrag intre oile mele si ma linistesc.
Read More

Pariu cu viata trairi cu scene emotionante

Pariu cu viata trairi cu scene emotionante
“Pariu cu viata”, difuzat de la 21.30, la Pro Tv, este unul inspirat din intamplari reale, momente emotionante care i-au marcat pe membrii trupei LaLa Band dupa concertele sustinute in cadrul turneului “LaLa Love Tour”. “Avem foarte multe amintiri din concerte, iar in episodul de maine seara telespectatorii vor vedea un mix din trairile noastre. Una dintre intamplari a fost la Constanta, imediat dupa concert, tatal unei fane s-a asezat in fata autocarului in mers, vroia cu ardoare un autograf pentru copilul sau”, incepe povestea Alina Eremia. “Plina de emotie a fost si vizita pe care impreuna cu Vlad, Alina si Liviu am facut-o la un spital din Timisoara, am fost sa o cunoastem pe Amalia, o tanara bolnava de o boala foarte grava care, desi avea bilet, nu a putut sa vina la concertul nostru pentru ca nu ii permitea starea de sanatate. Asa ca am fost noi la ea, am incurajat-o, am cantat impreuna “Am invatat sa lupt”, s-au strans mai multi copii si parinti, a fost foarte emotionant. Ne bucuram si acum sa tinem legatura cu ea, ii dorim multa sanatate si ii multumim ca ne iubeste. Si noi o iubim pe ea”, completeaza Criss.
“Doctoritele tinerei au venit dupa concert si ne-au spus ca Amalia a ascultat o ora si jumatate concertul la telefon pentru ca nu a putut sa vina, avea febra mare iar starea ei se ameliorase cat timp a ascultat melodiile. Ne-au rugat foarte mult sa mergem noi sa o vedem pe ea, sa ii indeplinim cea mai mare dorinta. Asa ca am fost si bine am facut, am pastrat apoi legatura
cu ea, ne-am reintalnit la Arad, ii transmitem toate gandurile noastre bune, sa se faca bine”, declara Ruxandra Ion, producatorul serialului. Aceste experiente traite de tinerii din LaLa Band i-au determinat pe producatorii serialului sa le includa in scenariu, sa ii apropie pe telespectatori, sa fie partasi la bucuriile, tristetile, emotiile traite in turneu. Astfel ca, in episodul de maine al serialului “Pariu cu viata”, membrii trupei LaLa Band si Raluca (Adela Popescu) vor fi sechestrati de tatal (Bebe Cotimanis) unei tinere bolnave, cu o apriga dorinta, de a ii cunoaste pe tineri. “Viata acestui personaj pe care il joc intersecteaza pozitiv cu trupa Lala Band chiar daca actiunea este dura pentru ca viata ne atinge din cand in cand cu o nuia sau cu un sut in fund ca sa ne readuca cu picioarele pe pamant”, spune Bebe Cotimanis.
“Am filmat doua zile pline intr-un autocar, nu am coborat aproape deloc, au fost secvente cu autocarul in miscare, era ca si cum am fi plecat in excursie chiar daca ne invarteam in cerc”, spune Adela Popescu. Momente emotionante si pline de suspans in acelasi timp in episodul de maine din “Pariu cu viata”, de la 21.30 la PRO TV.
Read More

Justin Bieber acuzat ca este violent?

Justin Bieber acuzat ca este violent?
Problemele se țin lanț de Justin Bieber. După cele de la Londra și Paris, de la ziua lui de naștere, plus o multime de certuri cu fotografi, iată că acestea nu se termină. De data asta Bieber s-a luat la harță cu un vecin din Los Angeles, care l-a acuzat de violență. Acesta său susține că a fost bătut bătut și s-a prezentat la poliție ca să îl acuze pe puști. Se pare că Justin Bieber s-ar fi întors dintr-un concert din Polonia și, ajuns acasă, ar fi dat drumul la muzică prea tare. Vecinul său i-a atras atenția, iar între cei doi nu ar fi fost decât un schimb de replici și atât. Cei de la poliția din LA spun că au primit un telefon în care Bieber era acuzat de bătaie, dar o sursă apropiată artistului spune că Justin n-ar fi avut contact cu bărbatul respectiv și că acesta vrea doar să se răzbune. Nu știm care este adevărul, dar vom afla.
Read More

Ce bani se castiga din jocurile de pe facebook?

Ce bani se castiga din jocurile de pe facebook?

In cadrul GDC, compania Facebook a facut public un set de statistici reprezentative referitoare la popularitatea jocurilor pe reteaua sociala.

Game Developers Conference este de cele mai multe ori o conferinta dedica dezvoltatorilor de jocuri care profita de ocazie pentru a anunta ce urmeaza sa lanseze in urmatoare jumatate de an sau in urmatorul an. Interesant este faptul ca un oficial Facebook a iesit pe scena pentru a ne descrie in cifre cat de bine o duc jocurile online de pe Facebook si cati bani castiga dezvoltatorii unor astfel de jocuri, scrie playech.ro.

La o privire simpla, se pare ca in fiecare luna 250 de milioane de utilizatori se joaca jocuri pe Facebook. Zilnic, aproximativ 20% dintre vizitatori sunt angajati in acest viciu al jocurilor online pe reteaua sociala. Desi majoritatea jocurilor sunt gratuite in aparenta, peste 100 de dezvoltatori au incasat in 2012 sume de peste 1 milion de dolari de la Facebook. In total, catre creatorii de jocuri, gigantul in socializare a virat 2 miliarde de dolari intr-un singur an.

Read More

Extragerile Loto 28 martie 2013, report

Extragerile Loto 28 martie 2013, report
LOTO 6/49: Tragerea Loto 6/49 de joi înregistrează un report de peste 21 milioane de lei.
LOTO 6/49: Niciun jucător la Loto 6/49 nu a reuşit să ghicească toate cele şase numere extrase duminică, premiul de peste 21 de milioane de lei fiind reportat, potrivit Loteriei Române.Numerele extrase duminică la Loto 6/49 au fost 16, 5, 33, 4, 36 şi 20, iar numărul "Noroc" este 5791169.La categoria I nu a fost înregistrat niciun câştigător, astfel că premiul pus în joc, în valoare de 21.239.179 de lei, a fost reportat pentru următoarea extragere.La categoria a doua a jocului Loto 6/49 au fost 23 de variante câştigătoare, fiecare premiu fiind în valoare de 19.974 de lei, iar la categoria a treia au fost 1.055 de câştiguri, de câte 435 de lei.
Astazi joi, 28 martie vor avea loc extragerile loto Numerele vor fi postate imediat dupa extragere.
Read More

Georges omul cu dinti de fier

Georges omul cu dinti de fier
Georges Christen, cel mai puternic om din lume, a ajuns şi în România, pentru a-şi testa forţa supraomenească. A fost invitat la emisiunea Acces Direct, unde a ridicat-o pe Simona Gherghe in dinti, mai exact a ridicat doar cu dintii o masa pe care aceasta statea asezata. Pare un om obişnuit, dar, la 51 de ani, poate mişca din loc până la 100 de tone, folosindu-se de forţa maxilarului său. Uimeşte lumea cu forţa sa ieşită din comun de 30 de ani. Până acum a bătut 23 de recorduri mondiale şi îşi lasă muţi spectatorii de fiecare dată. În cele trei decenii de performanţă, Georges Christen a oprit de la decolare mai multe avioane Cesna...cu dinţii. A tractat, tot cu ajutorul dinţilor, un tren de două tone pe o distanţă de 200 de metri. Christen a mărturisit că forţa sa stă în maxilar şi în muşchii gâtului, pentru care se antrenează zilnic. Uitati-va si va minunati!
Read More

Concurs Heineken 2013 introdu codurile

Concurs Heineken 2013 introdu codurile
Porneste pe Drumul spre Finala UEFA Champions League!
Participa la campania Heineken „Drumul spre Finala” si poti castiga bilete la Finala UEFA Champions League Wembley 2013 de la Londra si multe alte premii Heineken. Cumpara produsele Heineken participante la promotie, intra in contul tau pe www.heineken.com/ro/ucl(daca nu ai cont creeaza-ti unul) si introdu codurile de sub cheitele dozelor de Heineken sau de sub capacele sticlelor de Heineken.
Premii:
-PAHARE HEINEKEN EDITIE LIMITATA LONDRA 2013(5 coduri)
-PROSOAPE DE SALA(10 coduri)
-MINGI DE FOTBAL ADIDAS(20 de coduri)
-MESE DE FOOSBALL(5 coduri) prin tragere la sorti
-BILETE LA FINALA UEFA CHAMPIONS LEAGUE WEMBLEY 2013(5 coduri) prin tragere la sorti
Perioada promotiei 25 martie - 12 mai 2013
Read More

Pe Arena Nationala o sa creasca porumb la cum jucam

Pe Arena Nationala o sa creasca porumb la cum jucam
Mitică Dragomir, preşedintele LPF, îl atacă pe selecţionerul Victor Piţurcă, după înfrângerea ruşinoasă a tricolorilor la Amsterdam.
Mitică a avut de-a lungul timpului mai multe "meciuri" cu Piţurcă, dar niciunul constructiv. Cei doi s-au certat şi s-au atacat pentru mize mărunte.

De această dată, Mitică se leapădă de selecţionerul Victor Piţurcă şi spune că nu mai are încredere în el.

"Nu mai am încredere în Victor Piţurcă. Nu cred că mai e o variantă pentru naţională. Suporterii plătesc bilet să înjure, să cînte, să mănînce seminţe, ei dau bani, au voie să spună ce vor. Drumul pe care mergem nu e bun deloc, o să vedeţi. Poate o să vă spun eu într-o zi motivul pentru care a fost readus Victor Piţurcă. Mai mult nu vreau să spun.
Astăzi am fost dezamăgit de toţi jucătorii, mai puţin de Chiricheş şi Adi Popa. Singurii care au mai jucat ceva. Nu ştiu de ce Piţurcă a făcut atîtea schimbări. Nu mai zic nimic, pentru că în ţara asta nu poţi să ai o opinie. Se supără toată lumea, parcă îi tai glanda", a spus Dumitru Dragomir la DigiSport Special.
Read More

Glee numai la Euforia TV

Glee numai la Euforia TV
Glee, serialul de la Euforia tip musical pe care il iubesti la propriu. Distributia este formata din artisti in adevaratul sens al cuvantului, fiecare din personaje fiind jucat de actori cu voci senzationale si talent la dans. In fiecare episod veti putea asculta reinterpretari surprinzatoare ale unor piese celebre, de la cele care au facut istorie de zeci de ani incoace, pana la cele mai noi intrari in topurile muzicale internationale. Serialul abordeaza teme precum explorarea sexualitatii, sacrificiile disperate pe care le fac tinerii pentru a fi populari, modul in care sunt tratati neadaptatii in liceu sau ce inseamna sa ramai insarcinata la o varsta frageda. Tinerii din clubul de muzica al liceului William McKinley, din oraselul Lima, Ohio, formeaza un grup ciudat dar captivant. Sunt cum nu se poate mai diferiti ca aspect, personalitate si comportament, dar sunt legati de pasiunea comuna pentru muzica si dans.
Glee = voci senzationale, provocari si dezamagiri ale vietii de adolescent si coregrafii care iti taie rasuflarea.
In fiecare duminica de la 12:00 si 22:00 doar la Euforia TV
Read More

Vitalact Immunity Junior o crestere sanatoasa

Vitalact Immunity Junior o crestere sanatoasa
Vitalact Immunity Junior - formula naturala pentru o crestere sanatoasa si stimularea imunitatii
Produsul contine materii prime de origine animala, materii prime de calitate superioara (lapte crud, zer demineralizat si lapte colostral liofilizat), grasimi vegetale, maltodextrina, lactoza,  vitamine si minerale.
Fiecare cutie contine 400 grame lapte praf ambalat etans, sub atmosfera inerta, o mensura nesterila si un pliant care contine informatii privind compozitia produsului.
Contine colostru bovin cu un continut ridicat de anticorpi naturali, prelucrat printr-un procedeu care sa-i pastreze intacte toate componentele active si care sa asigure biodisponibilitatea acestora;
Contine lactoferina, separata din lapte de vaca, care imbunatateste transportul si asimilarea fierului in organism;
Pret 25,90 lei
Read More

Kit Kat Chunky retrase de pe piata in 8 tari

Kit Kat Chunky retrase de pe piata in 8 tari
Nestlé a retras de la comercializare patru tipuri de batoane Kit Kat Chunky din opt ţări, după ce mai mulţi clienţi din Marea Britanie au găsit bucăţi de plastic în ciocolată.
Țările din care au fost retrase produsele sunt Marea Britanie, Germania, Elveţia, Malta, Austria, Singapore, Filipine şi Canada.
Cele patru tipuri de batoane Kit Kat Chunky care au fost retrase de la comercializare au în compoziţie ulei de arahide, alune, ciocolată, alune de pădure şi adaos de caramel.
Ca măsură de precauţie, compania a retras de pe piaţă şi sortimentul de ouă de ciocolată Kit Kat Collection Giant Egg
Read More

Piţurcă să plece de la naţionala

Piţurcă să plece de la naţionala
Bogdan Stancu a fost si aseara unul dintre cei mai slabi jucatori, la fel ca in Ungaria
Imediat după finalul partidei Olanda - România 4-0, pe Facebook Dolce Sport, acolo unde avem peste 140.000 de oameni care interacţionează cu noi şi fac schimb de idei, a fost postat un chestionar: "Vrei să plece Piţurcă?".

Aproape 90 la sută dintre cele peste 1.200 de persoane care au votat până acum au răspuns afirmativ.
Selecţionerul a încercat o explicaţie. "Am primit goluri nepermis de uşor. E inadmisibil, dar asta e situaţia şi nu mai avem ce face. Jucătorii de la Steaua au obosit după cele patru meciuri grele din Liga Europa. În primul rând nu s-au ridicat la nivelul fizic la care ar fi trebuit să se ridice", a spus Piţurcă la TVR, potrivit Mediafax.

Apoi a continuat: "Nu putem să ne dăm demisia aşa uşor. Avem un contract, suntem în cărţile calificării, trebuie să facem un lot puternic pentru viitoarele preliminarii. La nivelul ăsta cu siguranţă vom mai pierde jocuri, dar în momentul de faţă suntem bine".
Read More

Motorola lucreaza la Xphone

Motorola lucreaza la Xphone
Motorla nu a mai scos capul în lume cu vreun produs de ceva vreme, iar credibilitatea companiei începe sa scartaie, mai ales ca Google a achizitionat de curand brandul care altadata baga in sperieti competitori seriosi de pe piata de telefonie mobila.
Asadar, Motorola ar trebui sa lanseze pana la finalul acestui an modelul Xphone de care s-a tot vorbit in ultima perioada de ni s-a facut si noua acru sa mai tot pomenim de el, asa ca gadgetul a devenit un subiect putin cam tabu pe la noi prin redactie. Terminalul de la Motorola ar trebui să aibă un ecran de 4.8 inch, care ar urma sa fie protejat cu cristal de safir, deci va fi destul de ieftin… Din pacate nu stim nimic despre rezoluţia gadgetului, dar dacă tot vrem să ne gândim la un telefon care să se ridice la asteptarile noastre ar trebui sa discutam despre un ecran care sa nu aiba mai puţin de 1080×1920 pixleli. Mai mult ca sigur smartphone-ul Motorola va fi dotat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 800, urmand ca procesorul sa fie de tip quad core. Cum va arata viitorul Xphone de la Motorola urmeaza sa vedem, pana la final de an mai e ceva timp.
Noul smartphone va avea sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean cu cateva customizari speciale. Iti place cum arata?
Read More

Loteria Romana lanseaza LOTERIA DE PASTI 2013

Loteria Romana lanseaza LOTERIA DE PASTI 2013
Loteria Romana, continua traditia si lanseaza si in acest an, pentru Sarbatorile de Paste o noua serie de loterie pasiva.
Pentru “LOTERIA SARBATORILOR DE PASTI” Loteria Romana pune la bataie 595 de premii in valoare totala de 370.000 lei.
- 45 castiguri a cate 3.000 de lei fiecare
- 90 castiguri a cate 500 de lei fiecare
- 450 castiguri a cate 200 de lei fiecare
- La TRAGEREA FINALA Loteria Romana ofera celor mai norocosi 10 participanti castiguri in valoare de 10.000 de lei fiecaruia dintre jucatori.
Biletul de loterie pasiva “Loteria Sarbatorilor de Pasti” este format din doua parti principale: biletul de joc propriu-zis (partea care ramane la participant) si talonul care este format la randul lui din 2 parti: talonul GALBEN si talonul ROSU.
Castigatorii taloanelor galbene vor fi extrasi pe zone

- In CLUJ NAPOCA: pe baza taloanelor colectate in Zona 1 – CLUJ (din care fac parte judetele: Maramures, Satu Mare, Bistrita Nasaud, Salaj, Cluj si Alba)
- in IASI: pe baza taloanelor colectate in Zona 2 – IASI (din care fac parte judetele: Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Vaslui,)
- in BRASOV: pe baza taloanelor colectate in Zona 3 – BRASOV (din care fac parte judetele: Brasov, Sibiu, Mures, Harghita si Covasna)
- in GALATI: pe baza taloanelor colectate in Zona 4 – GALATI (din care fac parte judetele: Galati, Bacau, Vrancea, Braila si Buzau)
- in TIMISOARA: pe baza taloanelor colectate in zona 5 – Timisoara (din care fac parte judetele: Timis Arad, Bihor, Caras-Severin si Hunedoara)
- in Craiova: pe baza taloanelor colectate in zona 6 – Craiova (din care fac parte judetele: Dolj, Mehedinti, Gorj, Valcea si Olt)
- in Ploiesti: pe baza taloanelor colectate in zona 7 – Ploiesti (din care fac parte Prahova, Dambovita, Arges, Teleorman si Giurgiu)
- in Constanta: pe baza taloanele colectate in zona 8 – Constanta (din care fac parte Constanta, Calarasi, Tulcea si Ialomita)
- in Bucuresti: pe baza taloanelor in zona 9 – (din care fac parte cele 6 sectoare si judetul Ilfov)
Extragerile pentru desemnarea castigatorilor celor 10 premii a cate 10.000 de lei (pentru TALOANELE ROSII) vor avea loc, de asemenea, in data de 09.05.2013, la Bucuresti.
Castigatori  Loteria de Paste 2013 etapa 1(taloane galbene)
Castigatori  Loteria de Paste 2013 etapa 2 (taloane rosii)
Read More

Huawei lanseaza un rival pentru Galaxy S4

Huawei lanseaza un rival pentru Galaxy S4
Compania vrea sa lanseze un smartphone cu ecran mare si procesor puternic, spun surse din China

Chinezii de la Huawei ar lucra acum la un telefon care sa fie un competitor direct pentru Samsung Galaxy S4, afirma surse din China. Noul model ar urma sa aiba, potrivit zvonurilor, un ecran de 4,9 inch si un procesor ARM Cortex-A15 in patru nuclee, la 1,8GHz.

Printre caracteristicile smartphone-ului aparute pe site-ul chinez se mai afla grosimea de numai 6,3mm, 2GB de RAM, GPU Mali T604, camera de 13MP si o baterie de 2600mAh.

Daca zvonurile se vor confirma, aparatul ar urma sa fie anuntat oficial in aprilie. El are dotari la fel de puternice premul Samsung Galaxy S4, insa pretul ar trebui sa fie mult mai mic.
Read More