Concurs pisicirasfatate.ro 2013

Concurs pisicirasfatate.ro 2013
Concurs online: “Rasfata-ma 7 zile din 7, rasfata-te saptamanal cu premiile GOURMET!” - Concurs pisicirasfatate.ro
Concurs: Castiga 6 weekend-uri la Spa sau alte 930 premii
Concursul are loc in perioada:13 Mai 2013 - 24 Iunie 2013 

Ce castigi:

600 x Farfurie GOURMET, 120 x Pachet de hrana GOURMET, 60 x Set de rasfat GOURMET pentru pisici, 60 x Brosa (design by Kinga Varga), 60 x Tricou (design by Kinga Varga), 30 x Poseta plic (design by Kinga Varga), 6 x Weekend la SPA

Ce trebuie sa faci:
Achizitioneaza cel putin un produs participant in campanie si trimite codul promotional format din 6 caractere alfanumerice aflat in interiorul etichetei promotionale lipite pe produsele participante, prin una dintre urmatoarele metode:
  • prin SMS la 1735 (numar cu tarif normal);
  • pe site-ul www.pisicirasfatate.ro completand formularul de concurs cu datele tale + codul promotional;
  • accesand aplicatia dedicata campaniei din pagina de Facebook „Pisicile au cucerit Internetul” (click aici)
Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

 

Read More

Consumi oua crude?

Consumi oua crude?
Ouale crude sunt un excelent tonic pentru a te ajuta sa duci la indeplinire sarcinile de zi cu zi. Datorita calitatilor sale nutritionale deosebite, fiind bogat in vitamine si proteine, oul crud este consumat de sportivii de performanta cu cateva zile inainte de competitii. De asemenea, si muzicienii il folosesc pentru intretinerea si curatarea corzilor vocale.
Nu toate ouale pot fi consumate in stare cruda. Nutritionistii recomanda sa mananci numai acele oua proaspete, despre a caror provenienta cunosti cat mai multe detalii, de exemplu ce tip de hrana au consumat gainile.Cura cu oua crude are rol de detoxifiere. Consumate cu regularitate, aceste alimente proteice ajuta organismul sa elimine toxinele. Totodata, ouale crude intaresc musculatura si te ajuta sa iti pastrezi fortele pentru un timp mai indelungat, atunci cand depui efort fizic.Cand sunt gatite, ca si alte proteine de origine animala precum carnea sau laptele, ouale isi schimba structura chimica, iar unele iti pot face chiar mai mult rau. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa gatesti aceste tipuri de proteine, insa ouale crude te ajuta sa iti pastrezi intacte enzimele si nutrientii vitali, care prin procesul de gatire dispar.
Read More

Proprietati nebanuite ce le are menta

Proprietati nebanuite ce le are menta
Menta poate fi achizitionata sub forma de frunze pentru a fi adaugata in ceai, cafea sau drept condiment la mancaruri. In plus, ea se gaseste din belsug si in produse precum pasta de dinti, lumanari, inghetata, ciocolata, lichior sau guma de mestecat. Menta este bogata in nutrienti, dar si in beneficii medicinale. Gustul sau aparte si mirosul specific au servit de multe ori in trecut drept medicament, iar pe parcurs, aroma de menta a ajuns la fel de cunoscuta ca si cea de struguri sau de lamaie. Toate acestea ofera, prin continutul de menta, un izvor de sanatate:

Menta este un antioxidant puternic si contribuie la procesul de digestie. In plus, calmeaza durerile de stomac si poate diminua starea de greata, de aceea se recomanda sa fie tinuta in buzunar de catre calatorii cu rau de miscare.
Mirosul puternic de menta diminueaza durerile de cap, asa ca exista numeroase creme pe baza de menta care ajuta la indepartarea durerilor.
Frunzele de menta au un rol aparte in prevenirea cancerului, prin enzimele din continutul lor.

Cea mai mare influenta o au asupra cancerului de plamani sau de piele.
Menta ajuta la vindecarea infectiilor si la calmarea durerilor la nivelul pielii. In plus, contribuie la ingrijirea tenului si la prevenirea aparitiei cosurilor.
Aroma puternica de menta ajuta la prevenirea simptomelor de tuse si astm. Este folosita in numeroase medicamente, precum si in inhalatori.
Daca tu sau copilul tau sunteti alergici la menta, nu ezitati sa contactati medicul inainte de a consuma sub orice forma frunze de menta. De retinut este si ca menta trebuie consumata cu moderatie pentru a nu da efecte secundare.
Read More

Alimente care te pot scapa de acnee si cosuri

Alimente care te pot scapa de acnee si cosuri
Stiai ca dieta zilnica este cea care influenteaza in cea mai mare masura aparitia si dezvoltarea afectiunilor pielii? Ce-i de facut? Incepe prin a a evita tentatiile culinare, precum produsele de tip fast-food, cele care contin prea mult zahar si grasimile daunatoare. Medicul nutritionist Lara Field ne spune care sunt cele mai eficiente alimente anti-acnee.

Alimente cu un continut ridicat de apa si betacarotenLegumele cu un continut ridicat de apa, precum castravetii, elimina toxinele din corp si ajuta la reducerea inflamatiilor asociate cu acneea, deblocand porii. De asemenea, consuma alimente bogate in vitamina A, esentiala pentru sanatatea pielii - morcovi, cartofi dulci, pepene galben, patrunjel, ardei rosu, broccoli, spanac, salata verde, caise.

Apa - Desi este cea mai la indemana solutie, de multe ori bem apa doar cand ni se face sete. In acel moment insa, corpul e deja deshidratat. Este foarte important sa te hidratezi continuu, pe tot parcursul zilei. Apa ajuta la pastrarea elasticitatii pielii si la eliminarea toxinelor din organism. Ti se pare prea... "plata"? Adauga felii de portocala, lamaie, castravete.

Alcool... cu masura - Crezi ca, daca nu consumi alcool in timpul saptamanii, in weekend ai voie sa-ti faci de cap? Gresit. Mai bine alege doua seri in care sa te delectezi cu cate un pahar de vin si incearca, pe cat posibil, sa-l combini cu apa. Sa bei alcool in cantitati moderate este recomandat, insa consumul excesiv dauneaza organismului mai mult decat crezi. Alcoolul agraveaza acneea si confera pielii un aspect tern, nesanatos.

Verdeturi - In loc sa adaugi preparatelor tale condimente picante, chilli si piper din belsug, care nu fac altceva decat sa accentueze acneea, opteaza pentru verdeturi care sa confera aroma necesara - rozmarin, menta, patrunjel, etc.

Scoici - Se stie ca scoicile sunt stimuleaza apetitul sexual, insa sunt si alimente-cheie in prevenirea acneei. Prin continutul ridicat de zinc, ele ajuta in controlul eliberarii de hormoni masculini, resposabili pentru aparitia problemelor pielii.

Iaurt - Lactatele ultra-procesate nu sunt bune pentru ten, insa cele care se apropie cel mai mult de "natural" - kefirul, spre exemplu - ajuta in lupta impotriva bacteriilor care pot cauza acneea. Incearca iaurt cu afine pentru a-ti asigura si portia de antioxidanti, sau, ca gustare de seara, iaurt amestecat cu o banana si miere.

Ciocolata neagra - Stim, dieta pe care ti-o doresti include prajituri cu frisca, bomboane colorate si alte delicii zaharisite. Din pacate, cantitatea de astfel de produse pe care o consumi este proportionala cu starea de sanatate a pielii tale. Dar ai o varianta mai mult decat convenabila: ciocolata neagra, care este bogata in antioxidanti.

Pe scurt, ciocolata neagra neutralizeaza efectul radicalilor liberi care determina aparitia unor afectiuni precum acneea. Pentru varietate, topeste ciocolata neagra si consum-o ca "sos" in care cufunzi bucati de fructe uscate.
Read More

Justin Bieber este tata? O tanara sustine asta

Justin Bieber este tata? O tanara sustine asta
O tânără, în vârstă  de 25 de ani, suţine că  Justin Bieber este tatăl fetiţei sale .
Tânăra a rămas însărcinată în februarie 2010, după o aventură de o noapte cu Justin Bieber.
Aceasta a declarat că s-au întâlnit după un concert de-al starului şi au mers direct în camera acestuia de hotel.
“A născut în octombrie 2010, iar Justin nu a ştiut nimic. Ea a vrut doar să-şi protejeze copilul. A vrut să-şi ţină familia departe de lumina reflectoarelor. După părerea mea, copilul seamănă foarte mult cu Justin”, a declarat o sursă pentru US Magazine.
Presa de peste Ocean a publicat şi SMS-uri pe care le-ar fi schimbat Justin şi tânăra, în care vorbeau despre “micul nostru secret”.
Un prieten al artistului a declarat pentru Daily Mail că toate acuzaţiile sunt false:  “E trist că oamenii încearcă să inventeze asemenea prostii”.
Read More

Extragerile Loto 30 mai 2013

Extragerile Loto 30 mai 2013
Joi, 30 mai 2013 (30.05.2013), de la ora 16.45, în cadrul emisiunii “Lozul cel mare” vor avea loc noi trageri Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc, Loto 6/49 si Noroc.
La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 35,5 milioane de lei (peste 8,1 milioane euro), iar la Noroc este in joc un report cumulat in valoare de aproximativ 1,4 milioane lei ( peste 323.340 euro). La Joker, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 4,5 milioane de lei (peste 1.000.000 euro), iar la categoria a II-a se inregistreaza un report in valoare de peste 122.600 lei (peste 28.316 euro).
La Noroc Plus se inregistreaza la categoria I un report in valoare de 35.500 de lei iar la categoria II-a de peste 13.835 de lei. La Loto 5/40, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 216.600 lei (peste 50.000 euro), iar la Super Noroc reportul la categoria I este in valoare de 50.300 lei.
Vă prezentam numerele ieşite câştigătoare la extragerile Loto 6 din 49, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc si Noroc de joi, 30 mai 2013 (30.05.2013).
Loto 6/49
7, 11, 12, 10, 46, 37
Joker
26, 21, 17, 23, 30 / 10
Loto 5 din 40
33, 8, 2, 30, 5, 25
Noroc
4253323
Super Noroc
358823
Noroc Plus
731984
Read More

Jandarmii au dat cu gaze spre suporterii Vasluieni

Jandarmii au dat cu gaze spre suporterii Vasluieni
Vaslui a învins cu 2-1 pe CSMS Iaşi şi a încheiat sezonul cu o victorie. Acest succces le-a adus elevilor lui Balint şi o poziţionare mai bună în clasament: "galben-verzii" au trecut pe locul 5, peste Dinamo.
La finalul partidei s-a produs însă un incident incredibil. După ultimul fluier al meciului, galeria Vasluiului i-a chemat pe jucători la salut. Aceştia au răspuns pozitiv şi s-au îndreptat spre sectorul fanilor. Susţinătorii vasluienilor au vrut să aibă şi un "suvenir" de la favoriţi şi au cerut tricouri de la jucători. Pentru asta fanii s-au apropiat de gardul de protecţie, moment în care jandarmii au intrat în alarmă.

Forţele de ordine au crezut că suporterii vor să intre pe teren şi au început să pulverizeze gaze lacrimogene pentru a opri "invazia". Mai mulţi fani ai Vasluiului au avut de suferit în urma excesului de zel al forţelor de ordine.
Read More

Cascadorul cu BMX-ul face senzatie

Cascadorul cu BMX-ul face senzatie
Unul dintre cele mai vizualizate clipuri de pe Youtube din ultimele 2 zile prezinta cele mai tari trick-uri cu bicicleta!

Tim Knoll a revenit! Cascadorul pe bicicleta care facea senzatie in urma cu 3 ani pe Youtube a postat pe 28 mai un nou clip - in 2 zile, aproape 2 milioane de oameni s-au uitat deja la ce poate Knoll!

Cascadoriile originale ale lui Tim Knoll cu o bicicleta BMX sunt cu adevarat magnifice!
Read More

A sarit in gol de pe muntele Everest

A sarit in gol de pe muntele Everest
Căţărătorul de origine rusă şi base jumper-ul Valeri Rozov (48 de ani) şi-a adăugat un nou record mondial carierei sale deja impresionante în sporturile extreme.
Marţea trecută, el a stabilit un nou record mondial, sărind de pe Everest, de la 7.720 metri altitudine. Cascadorul rus s-a aruncat cu paraşuta din vârful situat în partea nordică a celui mai înalt munte din lume. După un zbor de un minut, el a aterizat pe gheţarul Rongbuk, la 5.950 metri altitudine.
Read More

Brosura Germanos mai - iulie 2013

Brosura Germanos mai - iulie 2013
Catalog Germanos oferte telefoane mobile, smartphone valabil Mai – Iulie 2013. La Germanos ai noul smartphone Samsung Galaxy S4 la 999 lei cu abonament Cosmote Smart XXL+, smartphone Nokia Lumia 820 la 1899 lei, smartphone Sony Xperia arc S la 229 lei cu abonament sau iPhone 5 la 1199 lei cu abonament, si multe alte oferte. Click pe imaginea de mai jos pentru a deschide catalogul Germanos.
Read More

Tudor Sisu va scoate ceva nou dupa eliberare

Tudor Sisu va scoate ceva nou dupa eliberare
Tudor Sisu a executat doua treimi din pedeapsa de patru ani si in aceasta seara a fost eliberat din Penitenciarul Jilava. A fost asteptat de cativa prieteni si nu a declarat nimic.
Fostul component al trupei “La familia” era imbracat lejer, cu pantaloni treisferturi si un tricou iar bluza de trening o avea legata in jurul miojlocului.
Mult mai credincios dupa problemele cu justitia, Sisu purta un “colier” sfintit la gat.
După 20 de luni, Sișu  a fost în sfârșit eliberat. Tribunalul București a decis eliberarea condiționată a lui Tudor Sișu, după ce a executat două treimi din pedeapsa
În curând, Sișu va lansa piesă “Spre stele” în colaborare cu Alex Velea! Cine se astepta sa colaboreze cu Velea ma gandeam ca gaseste si el pe cineva cum e Cabron sau Dragonu sa scoata o piesa sau un album in care sa rupa topurile.
Read More

Ciocolata Heidi te trimite in excursie

Ciocolata Heidi te trimite in excursie
Promotia va incepe pe data de 15 mai 2013, ora 00:00:01 si va dura pana la 31 august 2013, ora 23:59:59
Prin Produse Participante se va intelege oricare din urmatoarele produse comercializate de catre Organizator pe piata din Romania:
- Heidi SummerVenture Himalaya
- Heidi SummerVenture Mexico
- Heidi SummerVenture Sicilia
ale caror ambalaje se se vor distinge prin:
a) simbolul promotional in forma de stampila afisat in partea frontala a ambalajului care contine mesajul „CASTIGA EXCURSIILE VERII”
b) caseta promotionala afisata pe verso ambalajului cu informatii despre Promotie, premii, modalitate de inscriere/validare
c) un cod alfanumeric unic din 7 caractere, necesar inscrierii in Promotie care se gaseste tiparit in interiorul pachetului.
In cadrul Promotiei vor fi acordate urmatoarele premii, conform mecanismului descris la Art. 7 de mai jos:
- 100 premii instant constand in seturi fondue pentru ciocolata in valoare de 49 RON (TVA inclus), conform pozelor cu titlu de prezentare de la sectiunea Premii disponibila pe www.excursiile-verii.ro.
3 premii mari, fiecare premiu constand intr-o excursie de 7 zile consecutive, pentru doua persoane si includ transport dus-intors cu avionul, taxele de aeroport, cazare la hotel de 4* pentru 6 nopti cu mic dejun inclus si o atractie locala. Valoarea medie a unei excursii este de aproximativ – 19.303 RON (TVA inclus).
Destinatiile celor 3 excursii sunt: New Delhi (India), Cancun (Mexic) si Catania (Italia).
Savureaza o Heidi si castiga
Read More

Dan Bursuc vrea cei mai bun pentru fiul lui

Dan Bursuc vrea cei mai bun pentru fiul lui
Mândru nevoie mare de fiul său, Dan Bursuc (44 ani) se ocupă de imaginea urmaşului său, ce, în prezent, este înscris la cea mai cunoscută grădiniţă cu predare în limba engleză din Bucureşti.
Garderoba lui Leno Dimitrie este departe de cea a copiilor de vârsta sa, şi conţine ţinute de gală, accesorii şi pălării în vogă, dar şi accesorii neobişnuite pentru vârsta sa, precum ochelari de soare.
Leno are şi o vioară făcută pe comandă, pentru dimensiunile sale, comandată la o cunoscută firmă de instrumente muzicale handmade din Germania.

Read More

Şerban Huidu şi-a închis blogul, vezi de ce

Şerban Huidu şi-a închis blogul, vezi de ce
Reacțiile lui Șerban Huidu în legătură cu închiderea patronului Stelei, Gigi Becali, a încins spiritele în blogosferă. Pe site-ul personal, fostul câtcotaș a primit o sumedenie de injurii, așa că acesta a recurs la un gest extrem.
Șerban Huidu a dat pe blogul personal replica celor care au susținut că și-a manifestat bucuria în cadrul emisiunii pe care o are la radio, în legătură cu închiderea lui Gigi Becali, în dosarul schimbulu de terenuri cu MApN.
Fostul cârcotaș nu numai că a negat aceste informații, dar a și criticat acea patre a presei care a publicat știrea, fără să o verifice, punându-i în gură, susține el, ”aberațiile unui neica-nimeni”.
Reacția lui însă a atras peste 300 de replici, motiv pentru care Șerban Huidu, sătul de înjurii probabil, și de un dialog care nu duce nicăieri, și-a închis blogul.
”Ești de o ipocrizie absolut înfiorătoare. Rămâi același om de nimic, mic, prost, îngâmfat. Ce-ai făcut în viața ta, prostule? Ai râs de alții, apoi de prost ce-ai fost ai intrat într-un stâlp, pe urmă ai omorât trei oameni, n-are relevanță dacă ai vrut sau nu.Te-ai ascuns în spatele avocaților, familiile celor pe care i-ai ”killerit” sunt vai de mama lor, cu banii luați, iar tu mai vii și faci pe moralistul.Tu nu esti jurnalist, n-ai fost niciodata, ești doar un chibiț ordinar", i-a scris un cititor.
Un alt vizitator al blogului a folosit însă un limbaj mult mai dur.
”Măi Huidu ești un mic animal, un frustrat de Berceni care nu avea jucării când era mic. Fă-ți un bine și scutește-ne. Copiilor tăi le e rușine de tine", sunt rândurile care pot fi reproduse din postarea cititorului.
Read More

Ponta reduce salariile la directorii de companii

Ponta reduce salariile la directorii de companii
Premierul vrea să limiteze salariilor primite de directorii din companiile de stat.
Victor Ponta doreşte să stabilească prin lege ca salariul unui director dintr-o  companie cu capital majoritar sau integral de stat să nu poată depăşi maximum şase ori salariul mediu din industria respectivă.


Prim-ministrul a recunoscut că s-a inspirat din legislaţia Poloniei în eleborarea acestei OG de limitare a salariilor nesimţite.

"Prin această reglementare, vom limita posibilitatea veniturilor salariale ale celor din conducerea executivă la de şase ori media salariului mediu brut lunar din ramura respectivă. Deci, este o raportare la salariul care se câştigă în ramura respectivă, de şase ori salariul mediu vă asigur că este deja un salariu foarte bun. Media în general este în jur de o mie euro, depinde de ramură. Evident, orice altceva se plăteşte în plus se plăteşte în funcţie de îndeplinirea indicatorilor de performanţă", a declarat Victor Ponta.

Premierul a dat câteva exemple în legătură cu actualele venituri ale unor manageri din companiile de stat.

"Am văzut companii de stat la care punem manageri privaţi... nu ştiu de ce suntem miniştri şi nu lucrăm la Nuclear Electrica, pentru că cel mai mic venit e 484.000 RON pe an, peste 100.000 euro. Văd salarii de 11.000 euro, 8.000, cei mai amărâţi au 6000 euro. Prin această reglementare aplicată în Polonia, acceptată în plan european vom limita posibilitatea veniturilor salariale ale celor din conducerea executivă la de 6 ori salariul mediu brut lunar din ramura respectivă. De 6 ori salariul mediu e deja foarte bine, media e in jur de 1000 de euro. Orice altceva se plăteşte in plus e in funcţie de indeplinirea indicatorilor de performanţă", a accentuat şeful guvernului.
Read More

Pofteste la gratar, Brosura Lidl 2013

Pofteste la gratar, Brosura Lidl 2013
Pofteste la gratar retete Lidl. Gratarul mandria romanilor. Oferta produselor pentru sezonul de gratar, La finalul catalogului brosurii ia-ti doza de distractie Free Star
Lemo.
Lidl A lansat un catolog despre cum se face un gratar perfect si retete bune pentru un gratar de duminica.


Read More

Rapid in divizia B, oficial

Rapid in divizia B, oficial
Membrii Comisiei de Apel a Sistemului Naţional de Licenţiere nu au acordat grupării giuleşteane licenţa pentru ediţia viitoare a Ligii I, a anunțat la Realitatea TV Dumitru Dragomir, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, în cadrul emisiunii Realitatea la Raport.
Rapid Bucureşti, „U” Cluj şi CS Drobeta Turnu Severin nu au primit licență pentru ediţia viitoare a Ligii I, a anunțat la Realitatea TV Dumitru Dragomir, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, în cadrul emisiunii Realitatea la Raport. 
Instanţa de fond a Sistemului Naţional de licenţiere din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a respins dosarul FC Rapid privind acordarea licenţei pentru ediţia 2013-2014 a Ligii I, iar gruparea giuleşteană a atacat decizia la Comisia de Apel, dar nici aici nu au avut câştig de cauză.
După data de 10 mai, cluburile care nu au primit licenţă pot ataca decizia Comisiei de Apel a Sistemului Naţional de licenţiere la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne care trebuie să se pronunţe până în 31 mai când se încheie procedura de licenţiere.
Read More

Sisu va fi eliberat conditionat acum in 2013?

Sisu va fi eliberat conditionat acum in 2013?
Tudor Sişu (36 de ani) îşi poate petrece ultimele ore în spatele gratiilor. În doar câteva ore, judecătorii vor decide dacă solistul de muzică rap va fi eliberat condiţionat.
Tudor Sişu a ispăşit deja două treimi din pedeapsa de patru ani primită, astfel că el poate cere eliberarea condiţionată. Cântăreţul a depus o astfel de cerere la începutul accestui an, însă magistraţii Judecătoriei sectorului 4, acolo unde a ajuns solicitarea cântăreţului, au trimis dosarul la Tribunalul Bucureşti, precizând că doar judecătorii de aici pot da un verdict în acest sens. Azi, aceştia vor decide, în urma analizării actelor ce însoţesc cererea de eliberare condiţionată, dacă Tudor Sişu se va întoarce în sânul familiei.

Tudor Sişu şi alţi 15 membri ai unui grup infracţional au fost arestaţi preventiv în mai 2006. Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) din cadrul Parchetului instanţei supreme i-au acuzat pe cei 16 că, într-un an, au distribuit în Bucureşti multa marfa.
Instanţa a decis condamnarea cântăreţului la patru ani de închisoare cu executare. Sişu a mai fost închis pentru trafic şi deţinere de substante interzise de mare risc. El fusese arestat în octombrie 2003.
Read More

Oferte Baumax iunie 2013, catalog

Oferte Baumax iunie 2013, catalog
Catalog Brosura Baumax iunie 2013 Vara e ca iarna e daca vrei tu , catalogul iunie 2013 este online.
Vezi  catalogul / brosura cu oferte Baumax pentru luna IUNIE 2013 (Oferta valabila intre 27 mai 2013 - 30 iunie 2013) – BAUMAX:
Alegerea mesterilor! Sursa: Baumax.ro
Read More

Vanatorii de talent, castiga 2000 euro

Vanatorii de talent, castiga 2000 euro
Alătură-te lui Smiley si lui Bartos! Arată că eşti un adevărat vânător de talente!
Completează formularul de mai jos, dă-ne indicii clare despre români talentaţi şi, dacă ai mână bună, poţi să câştigi 2.000 de euro! Pentru asta, persoana propusă de tine trebuie să se califice in Finală.
Dacă talentul propus de tine ajunge la Preselecţii, câştigi şi tu o invitaţie dublă la Preselecţii. Vezi cu ochii tăi dacă se califică şi merge mai departe.
Dacă talentul propus de tine ajunge în Semifinale, câştigi şi tu o invitaţie dublă la Semifinală. Vezi cu ochii tăi dacă se califică şi merge in Finală.
SĂ ÎNCEAPĂ VÂNĂTOAREA!
Participa la concurs si castiga 2.000 euro
Read More

Cabron a scos ceva nou PaRap

Cabron a scos ceva nou PaRap
Cabron ia atitutine în cel mai nou clip al sau, “PaRap”. Rapperul intră în pielea tuturor celor care comentează despre muzica hip hop din România şi îşi manifestă dezaprobarea faţă de cei care judecă fără să gândească.
“Piesa „PaRap” vorbeşte despre nevoia de a nu urî ceea ce nu înţelegem, spunând povestea unui specimen des întâlnit în mediul online – haterul. Acesta poate fi recunoscut cu uşurinţă după numele fals, dar mai ales după atitudinea pe care o adoptă. De regulă, are o părere despre orice şi niciun argument plauzibil”, a declarat Cabron.
Rapperul a mai adăugat:
“Noi, românii, avem tendinţa de a critica tot timpul – o arată şi sondajele ce ne poziţionează pe un loc fruntaş în topul europenilor care apasă butonul de dislike fără a avea un motiv intemeiat. Ne place să urâm gratuit, să îi judecăm pe alţii în loc să ne concentrăm mai mult asupra lucrurilor pe care le avem de făcut.”
Cabron a stat în topurile difuzărilor de pe radio cu hitul “Iarna pe val”, un featuring cu What’s Up şi Iony, iar înainte de această piesă l-am putut asculta pe “Apa”, piesă lansată de Loredana. Tot cu Loredana, dar şpi cu Radu Mazare şi Alex Velea, Cabron a colaborat pentru hitul verii pe litoralul românesc, imnul staţiunii Mamaia.
Poate muzica să schimbe câte ceva în atitudinea oamenilor? Credeţi că mesajul transmis de Cabron va ajunge unde trebuie?
Read More

Cand fulgera, ce se petrece?

Cand fulgera, ce se petrece?
Un singur "flash" poate rivaliza cu energia fabricata de o centrala. Pamantul primeste peste 8 milioane de fulgere intr-o singura zi.
O noua terorie a unor oameni de stiinta rusi arata ca fulgerul este fructul razelor cosmice, dar de-a lungul istoriei au existat mai multe explicatii, empirice sau nu, despre modul in care se produc "flash-urile energetice". In trecut, in antichitate mai exact, oamenii spuneau ca fulgere erau semne de suparare trimise de zei supusilor sai, astfel, grecii spuneau ca Zeus e de vina, romanii ii atribuiau lui Jupiter "incarcaturile de energie", in timp ce nordicii credeau ca Thor isi foloseste ciocanul, celebrul Mjolnir.

Vorbim despre o "raza" care se deplaseaza cu 300.000 e kilometri pe secunda, "amprenta" sonora circuland cu 340 de metri pe secunda. Cu alte cuvinte, daca un fulger loveste la 10 km distanta de noi, il vom auzi abia peste 29 de secunde. Incarcatura energetica se cifreaza la o jumatate de miliard de jouli, temperatura din vecinatatea unui fulger ajungand la 20.000 sau 30.000 de grade Celsius, o temperatura de departe mai mare decat cea care se inregistreaza pe suprafata Soarelui.

Principala teorie despre "fabricarea" fulgerelor vorbeste despre transferul de electroni dintre particulele de gheata si picaturile foarte reci de apa dintr-un nor, rusii fiind, mai nou, de alta parere. Aleksandr Gurevich si Anatoly Karashtin, academicieni la prestigioase istitutii de stiinta din Rusia, sustin ca particule cosmice incarcate electric intra intr-o reactie in lant cu atomii din apa aflata in nori, polarizarea electrica a particulelor de gheata jucand un rol foarte important. Teoria rusilor este sustinuta de faptul ca fulgerul este precedat de scurte pulsatii de unde radio despre care se crede ca sunt produse de avalansa particulelor cosmice asupra electronilor din apa sub forma de gheata sau picaturi.
Read More

www.intrainjoc.ro Concurs Kinder 2013

www.intrainjoc.ro Concurs Kinder 2013
Kinder organizeaza un concurs
"Kinder Semifreddi - IntraInJoc.ro"
Campanie promotionala adresata consumatorilor
Perioada campaniei: 27.05.2013 - 31.07.2013
Intra in joc si parcurge traseul cu premii!

Cumpara cate 3 produse Kinder de la frigider (in orice combinatie) pe acelasi bon de casa.

Trimite nr. bonului prin SMS la 1878 sau fa-ti cont pe site si introdu nr. bonului.

Apoi zarul se va invarti si va decide cat avansezi pe tabla joc.

De fiecare data cand vrei sa dai cu zarul ca sa avansezi, e nevoie sa cumperi alte 3 produse Kinder de la frigider pe acelasi bon si sa le introduci prin SMS sau online.
Poti oricand sa continui on line jocul inceput prin sms sau invers.

Pe tabla de joc sunt casute cu:
- premii surpriza
- casute trambulina, care te ajuta sa avansezi mai repede
- casute care iti acorda intrari suplimentare la tragerile la sorti pentru marile premii.
Cumpara cate un Kinder Pingui, Kinder Maxi King si Kinder Felie de Lapte pe acelasi bon de casa si pentru fiecare achizitie in formula asta, iti acordam bonus cate o intrare suplimentara la tragerile la sorti pentru marile premii. De indata ce ai parcurs toata tabla de joc si ai ajuns la casuta 20, te sunam pentru validarea bonurilor si a ambalajelor produselor Kinder de la frigider.
Daca toate conditiile din regulamentul promotiei sunt intrunite, primesti premiile acumulate in joc si intri la tragerile la sorti unde poti castiga unul dintre cele 8 circuite pe cele mai racoroase culmi ale Romaniei.
Ca sa poti revendica premiile acumulate pe parcursul jocului trebuie sa parcurgi tot traseul pana la casuta 20, trebuie sa pastrezi bonurile de casa care confirma achizitiile si mai trebuie sa pastrezi ambalajele produselor Kinder de la frigider corespunzatoare bonurilor de casa folosite pentru a juca.
Read More

Miley a fost vazuta plecand din casa lui Justin Bieber

Miley a fost vazuta plecand din casa lui Justin Bieber
Nu știm ce părere au Liam Hemsworth și Selena Gomez, iubiții oficiali ai celor două vedete, însă se pare că cei doi au petrecut câteva ore acasă la Justin Bieber după care Miley a fost văzută plecând din casa lui din Calabasas, California!
Nu băgăm mâna în foc că cei doi ar avea o relație, deși nu se știe niciodată, însă bănuim că Miley și Justin pregătesc un duet surpriză împreună. Poate că au pus la cale detaliile noii lor colaborări și vor lansa cât de curând .
Dar ce ziceți, totuși, daca ar avea o relație? Tabloidele speculează deja că fostul cuplu Jelena va fi înlocuit cu Jiley.
Read More

30 de oameni intr-un BACKFLIP

30 de oameni intr-un BACKFLIP
Saritura incredibila a fost incercata de 30 de tineri, care au gasit locul perfect sa incerce o astfel de cascadorie.
Cel mai lung BACKFLIP simultan vazut vreodata pe partie! Crezi ca a cazut cineva? :) VIDEO

Schiorii s-au strans pe o partie din Quebec unde au reusit sa faca senzationalul salt. A iesit ceva cu adevarat special, de vreme ce toti au aterizat pe picioare.
Read More

Ce trebuie stiut despre paduchi

Ce trebuie stiut despre paduchi
Infestarea cu paduchi era ceva banal cu ceva decenii in urma. O vreme s-a crezut ca am scapat de ei. Dar, iata, au revenit „la moda“.
Cele mai sigure „victime“ ale paduchilor sunt copiii de cresa, gradinita sau prescolarii, dar si adultii care traiesc in aceeasi casa cu cei mici. La aceasta varsta copiii intra mult mai usor in contact unul cu celalat, au loc apropieri frecvente si isi imprumuta unii altora caciulile, sepcile, bentitele sau agrafele.
Cum recunosti paduchii
Paduchii sunt insecte de dimensiunea unei seminte de susan, pot fi deschisi la culoare sau chiar negri si se gasesc cu precadere in zona cefei sau dupa ureche. Ouale paduchilor, denumite si lindini, stau foarte bine prinse de firul de par, sunt de mici dimensiuni, albe, maronii si ovale.
Pot fi indepartate cu greu de pe firul de par, multi recomandand periatul cu un pieptene foarte des atunci cand parul este ud.
Cum se trateaza paduchiiPediculoza nu se vindeca de la sine, doar in urma unui tratament. Contra paduchilor exista in farmacii sampoane, creme si lotiuni capilare. Pentru o folosire eficienta a acestora, este recomandat sa cerem sfatul unui medic.
In tot acest timp, copilul ar trebui sa nu mai mearga la gradinita si la scoala, aceasta dupa ce se anunta acolo prezenta pediculozei.
Reactii adverseInfestarea cu paduchi poate duce la aparitia unor reactii alergice neplacute. In plus, mancarimea cauzata de muscatura si scarpinarea excesiva pot duce la suprainfectarea zonei si la aparitia unor eczeme. Acestea sunt de cele mai multe ori insotite de caderea parului. 
Atentie! • Orice copil care a intrat in colectivitate va fi controlat frecvent la nivelul scalpului pentru a preveni infestarea cu paduchi.
• Hainele unui copil care sufera de pediculoza se spala la o temperatura mai mare de 54°C, pentru distrugerea insectelor si prevenirea depunerii de alte oua.
Read More

Tara lui Piticot Concurs de desenat

Tara lui Piticot Concurs de desenat
În 2013, „Ţara lui Piticot” – „Lumea copilăriei tale” aniveresează 10 ani de la lansarea noului sezon. Cu această ocazie, TVR Iaşi adresează o nouă provocare micilor artişti plastici prin actuala ediţie a concursului de desen „Autori Copiii” cu tema „ Lumea copilăriei tale”.

Competiţia se adresează artiştilor cu vârsta cuprinsă între 4 şi 12 ani. Fiecare participant trebuie să realizeze o lucrare în creion colorat, carioca, acuarelă, colaj sau tapiserie şi să o trimită la TVR Iaşi, Str. Lascăr Catargiu, Nr. 33, Cod 700107, Iaşi.

Lucrările vor fi depuse la TVR Iaşi sau trimise până la data de 3 iunie 2013, data poştei. Fiecare copil poate participa cu o singură lucrare.

Detalii aici: www.taraluipiticot.ro.
Read More

Priza care prinde energie de la razele soarelui

Priza care prinde energie de la razele soarelui

Priza pentru geam care se încarcă de la soare pare o idee bună, dar are şi dezavantajele ei, după cum era de aşteptat.

Conceptul prizei solare care se ataşează pe un geam, orientat către soare desigur, aparţine designerilor Boa Oh şi Kyuho Song.

Acest tip de priză este wireless, nu are ataşate nici alte gadgeturi, ci trebuie lipită pe un geam în care bate soarele. Este un sistem cât se poate de simplu şi inovativ, care elimină kilometri de cabluri ce există în orice locuinţă sau birou. Cu toţii avem nevoie de o priză, în condiţiile în care "depindem" de gadgeturi precum telefoanele mobile, tabletele, laptopurile, pc-urile, şi multe altele.


 Priza solară wireless este de bun ajutor şi atunci când nu te afli într-o locuinţă unde să fie o priză. Cu siguranţă că au existat momente când te-ai simţit neajutorat că rămâi fără baterie la telefon, etc.


La capitolul dezavantaje am bifa faptul că dispozitivul Soket Window este nefolositoar într-o zi mohorâtă, ploioasă, pentru că are nevoie de 5-8 ore pentru a se încărca complet. Undeva între avantaje şi dezavantaje am putea plasa faptul că priza poate oferi energie doar 10 ore după ce s-a încărcat.

Deşi priza solară este doar în stadiul de concept, designerii speră ca până la lansarea ei să îi îmbunătăţească eficienţa de stocare a energiei, dar şi timpul de încărcare.
Read More

Concurs Bergenbier Fresh pe facebook

Concurs Bergenbier Fresh pe facebook
Imprieteneste-te cu Bergenbier Fresh”
- APLICATIE DE FACEBOOK
Participantul la Campanie trebuie sa:
- achizitioneze cel putin un produs Bergenbier Fresh: Bergenbier Fresh Lemon la sticla returnabila 0.5L sau doza(cutie)0.5L sau Bergenbier Fresh Grapefruit la sticla returnabila 0.5L, doza (cutie) 0.5L sau six pack de 6 cutii 05L.
- se logheze pe site-ul www.facebook.com folosind un cont valid de Facebook;
- acceseze aplicatia de facebook bergenbierfresh,disponibila pe fan page-ul Bergenbier de pe Facebook, in perioada 24 mai 2013 – 4 august 2013;
- apese butonul “Like" disponibil in fan page-ul Bergenbier (www.facebook.com/Bergenbier.Romania) si sa isi mentina optiunea cel putin pana la finalul campaniei;
- apese butonul “Start” si sa dea “Allow” la aplicatia “Imprieteneste-te cu Bergenbier Fresh” ...
https://apps.facebook.com/bergenbierfresh/
Read More

Wow s-a aruncat cu snowmobilu de pe munte

Wow s-a aruncat cu snowmobilu de pe munte
Oare cum ar fi să sărim de pe vârful unui munte folosind un snowmobil? Mulţumită lui Erik Roner, practicant al sportului B.A.S.E. (Buildings, Antennas, Spans and Earth) jump şi camerelor GoPro putem să experimentăm virtual acest act nebunesc fără a ne pune vieţile în pericol.
Erik Roner a realizat saltul în memoria prietenului său Shane McConkey care, în 2009, a suferit un accident fatal în timpul unui salt de tip ski-B.A.S.E. De asemenea, snowmobilul folosit de Roner a fost al lui Shane McConkey. Cu alte cuvinte, evenimentul a servit şi ca un fel de „pensionare” a snowmobilului.

Erik este un B.A.S.E jumper experimentat care, în timpul saltului, pe lângă cele două camere Go Pro (una instalată pe cască şi o alte în jurul taliei) el a purtat şi o paraşută care i-a permis să ajungă în siguranţă pe sol.
Read More

Pesti bizari in adancul oceanului

Pesti bizari in adancul oceanului
Dacă un scufundător vrea să filmeze ceva cu adevărat ciudat în adâncuri, atunci se va duce în Strâmtoarea Lembeh, Indonezia.
 Datorită multitudinii de animale „stranii” ce se găsesc pe fundul oceanului din Strâmtoarea Lembeh, zona este supranumită „cea mai interesantă şi bizară zonă de pe fundul oceanului”.

În clipul video de mai jos puteţi urmări unele dintre aceste animale ciudate care au unele dintre cele mai uimitoare comportamente. Mai exact, clipul începe cu prezentarea unui vierme, pe numele său Eunice aphroditois, „unul dintre cei mai hidoşi prădători” a cărui lungime ajunge până la trei metri, pentru ca poi să continue cu un peşte din specia Antennarius striatus, o caracatiţă şi o sepie, toţi mari un maeştrii în arta camuflajului.
Read More

De ce oameni spun minciuni

De ce oameni spun minciuni
La prima vedere, răspunsul la întrebarea „de ce mint oamenii?” pare unul evident: adevărul este complicat, incomod şi necesită mult timp pentru a fi explicat. De aceea folosim „minciunile mici”, ca de exemplu atunci când răspundem „sunt pe drum” , deşi abia ne spălăm pe dinţi.
Înşelătoria tactică sau denaturarea adevărului despre lumea înconjurătoare faţă de un alt individ ar putea permite trişorilor să exploateze cooperarea condiţională.
Cooperarea este una dintre acele caracteristici plăcute ale oamenilor ce ne definesc. Aceasta ar putea chiar să explice de ce există foarte puţini oameni stângaci. Pentru că lucrează împreună, oamenii au putut realiza lucruri colosale, de la construirea zgârie-norilor până la cartografierea creierului uman.
Astfel, cooperarea ar putea părea un element firesc al vieţii noastre, însă cooperarea pe termen lung necesită din partea indivizilor voinţa de a renunţa la interesul propriu pe termen scurt, iar acest lucru nu evoluează uşor.
În majoritatea societăţilor – inclusiv în cele ale furnicilor, albinelor, delfinilor şi maimuţelor antropoide – comportamentul cooperant este răsplătit. Pe de altă parte, indivizii descoperiţi că prioritizează propriul interes în defavoarea grupului sunt pedepsiţi. Natura are multe mecanisme prin care se asigură că toată lumea cooperează.
De aceea, minciuna ca un act de auto-conservare ar putea fi importantă pentru menţinerea unei societăţi complexe, ce se bazează pe relaţii.
În rândul oamenilor, micile minciuni aduc la rândul lor avantaje importante. Oamenii folosesc neadevăruri pentru a flata, pentru a câştiga încrederea camarazilor şi pentru a se face mai atrăgători în ochii şefilor şi în cei ai potenţialilor parteneri. 
Read More

Tymbark Fizzy concurs pe facebook

Tymbark Fizzy concurs pe facebook
O voce cunoscută se auzea în reclama de la Fizzy. Părea Matteo dar mă gândeam ce să caute Matteo cu vocea într-o melodie special compusă pentru Fizzy? E chiar el și face parte dintr-un concurs pe Facebook în care puteți câștiga un televizor LED Samsung sau o prezență în viitorul videoclip a lui Matteo.
Sunt 2 concursuri împărțite pe 2 aplicații de Facebook. Participantul va trebui să acceseze pagina www.facebook.com/tymbarkfizzy.
Fizzy-onează cu premiile acidulate de la Tymbark. Intră pe prima aplicație și scrie de câte ori mărul și bula se ciocnesc. Premiu: televizor LED Samsung 54 cm, FullHD.

În aplicația 2, cântă melodia spotului Fizzy în versiunea ta având elementele "Bula", "Măr", "Încercări", "Fizzyune", "Fizzy" și trimite rezultatul audio/video. Câștigătorul va figura într-unul din următoarele videoclipuri ale lui Matteo.
Regulamentul oficial al campaniei Marea Fizzyune este disponibil pe pagina de Facebook. Durata concursului: 21 mai - 12 august 2013
http://youtu.be/IeP7Gub186w
Read More

Brosura Dedeman iunie 2013

Brosura Dedeman iunie 2013

Vezi catalogul / revista Dedeman Romania valabila pana in 19 iunie 2013 -  Produse profesionale pentru constructii si instalatii – Dedicat planurilor tale! Vezi mai jos catalogul:

Read More

Google dezvolta constructia propriei sale retele wireless

Google dezvolta constructia propriei sale retele wireless
Google dezvolta planuri pentru constructia propriei sale retele wireless, pe pietele emergente, la care sa aiba acces un miliard de oameni care nu dispun in prezent de Internet, potrivit publicatiei Wall Street Journal, citata de Business Insider.
Operatorul celui mai mare motor de cautare pe Internet la nivel mondial a dezvoltat o tehnologie wireless pe care spera sa o foloseasca in colaborare cu companii locale din Asia de Sud-Est si Africa Sub-Sahariana.
Google intentioneaza sa foloseasca pentru aceasta retea frecvente rezervate companiilor de televiziune. Totodata, compania a dezvoltat baloane si alte dispozitive aeriene care pot transmite semnale pe suprafete de sute de kilometri patrati.
Pe langa tehnologia wireless, Google dezvolta telefoane low-cost cu sistem de operare Android, care sa fie comercializate pe aceste noi piete.
Read More

Kaufland va face pofta de gratar

Kaufland va face pofta de gratar
Concurs online: "Kaufland va face pofta de gratar!” - Concurs kaufland.ro

Concurs: Castiga 10 gratare Swing sau 15 lazi frigorifice

Concursul are loc in perioada: 06 Mai 2013 - 18 August 2013 


Ce trebuie sa faci:
Completeaza formularul de concurs de pe kaufland.ro cu datele tale + raspunsul la intrebarea "Ce fel de combustibil folositi cel mai des pentru gratar?". (click aici)
Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.
Read More

Extragerea Loto din 26 mai 2013

Extragerea Loto din 26 mai 2013
 La extragerea Loto 6/49 din 26 mai 2013, cele şase numere extrase au fost: 4, 40, 34, 17, 42, 49. Vezi omologarea rezultatelor şi premiile acordate!
La extragerea 6/49 din data de 26.05.2013 au fost extrase următoarele numere: 4, 40, 34, 17, 42, 49
La categoria 1 (6/6) s-au reportat 1.395.630,60 lei, reportul total fiind de 35.520.227,57 lei.
La categoria 2 (5/6) s-au înregistrat 19 câştiguri în valoare de 36.727,12 lei fiecare.
La categoria 3 (4/6) s-au înregistrat 952 câştiguri în valoare de 732,99 lei fiecare.
La categoria 4 (3/6) s-au înregistrat 19.807 câştiguri în valoare de 30,00 lei fiecare.
La extragerea NOROC din data de 26.05.2013 au fost extrase următoarele numere: 3904936
La categoria 1 (3904936) s-au reportat 43.924,46 lei, reportul total fiind de 63.437,18 lei.
La categoria 2 (904936) s-au reportat 43.924,46 lei, reportul total fiind de 108.533,51 lei.
La categoria 3 (04936) s-au reportat 43.924,46 lei, reportul total fiind de 43.924,46 lei.
La categoria 4 (4936) s-au înregistrat 22 câştiguri în valoare de 1.996,56 lei fiecare.
La categoria 5 (936) s-au înregistrat 280 câştiguri în valoare de 313,74 lei fiecare.
La categoria N+3 (3904939) s-au reportat 14.641,48 lei, reportul total fiind de 449.146,34 lei.
La categoria N-3 (3904933) s-au reportat 14.641,48 lei, reportul total fiind de 729.447,32 lei.
La extragerea 5/40 din data de 26.05.2013 au fost extrase următoarele numere: 32, 8, 4, 18, 20, 27
La categoria 1 (5/5) s-au reportat 52.719,04 lei, reportul total fiind de 216.611,84 lei.
La categoria 2 (5/6) s-au înregistrat 1 câştiguri în valoare de 45.259,04 lei fiecare.
La categoria 3 (4/6) s-au înregistrat 112 câştiguri în valoare de 235,35 lei fiecare.
La extragerea SUPER NOROC din data de 26.05.2013 au fost extrase următoarele numere: 373242
La extragerea JOKER din data de 26.05.2013 au fost extrase următoarele numere: 17, 41, 21, 7, 36, 7
La categoria I s-au reportat 107.699,95 lei, reportul total fiind de 4.532.625,32 lei
La categoria a II-a s-au reportat 23.286,47 lei, reportul total fiind de 122.609,43 lei.
La categoria a III-a s-au înregistrat 7 câştiguri în valoare de 3.326,63 lei fiecare.
La categoria a IV-a s-au înregistrat 33 câştiguri în valoare de 352,82 lei fiecare.
La categoria a V-a s-au înregistrat 147 câştiguri în valoare de 99,00 lei fiecare.
La categoria a VI-a s-au înregistrat 1.267 câştiguri în valoare de 29,86 lei fiecare.
La categoria a VII-a s-au înregistrat 1.837 câştiguri în valoare de 9,50 lei fiecare.
La categoria a VIII-a s-au înregistrat 6.610 câştiguri în valoare de 8,36 lei fiecare.
La extragerea PLUS NOROC din data de 26.05.2013 au fost extrase următoarele numere: 049733
Read More

Remedii naturale pentru tratarea tusei

Remedii naturale pentru tratarea tusei
Eşti nemulţumită din cauză că medicamentele pe care le iei pentru a trata tusea nu dau rezultatele dorite? Iată şapte metode 100% naturale care te vor ajuta să scapi de tuse.
1. Sucuri de legume

Sucul proaspăt de morcovi, obţinut prin stoarcere, este un excelent expectorant.

Sucul de napi are efect antiseptic asupra sistemului respirator şi stimulează imunitatea organismului. Pentru a obţine sucul, se taie napii în felii, se presară cu zahăr şi se lasă 8-10 ore.

Sucul de usturoi e un puternic antiseptic, adesea recomandat în tratarea afecţiunilor bronho-pulmonare. Se poate prepara după aceeaşi reţetă ca şi sucul de ceapă: 3-4 căţei de usturoi şi 3-4 linguriţe de miere, lăsate la macerat circa 10 ore. Se ia o linguriţă o dată la 2 ore.

Aceste sucuri se administrează după masă sau cu puţin lapte.
2 Ceaiuri de plante

În faza iritativă, se recomandă plante emoliente: lumânărica, macul de câmp, nalba mare, teiul, potbalul, pătlagina.

Infuzia de lumânărică (o linguriţă de flori la o cană de apă), se bea treptat, de-a lungul zilei.
3 Apiterapie

Mierea şi propolisul fac minuni în tratarea tusei. 2-3 linguri de miere zaharisită şi un gălbenuş de ou se amestecă în timp ce deasupra se toarnă treptat circa 250 ml de lapte fierbinte. Amestecul se bea cald, cu înghiţituri mici. Tinctura de propolis se obţine din 60 g de propolis la 200 g de alcool. Se iau 15-30 de picături de 3 ori pe zi, înainte de masă.

Infuzia de mac de câmp se prepară din o linguriţă de plantă la o cană de apă şi se bea fragmentat, pe parcursul unei zile.

Infuzia de nalbă mare se face din o linguriţă de flori şi de frunze la o cană de apă. Se beau două căni de infuzie pe zi.

Infuzia de potbal se face din 1- 2 linguriţe de plantă la o cană de apă. Se beau 2-3 căni pe zi. Infuzia concentrată se obţine din 2-3 linguri de plantă la o cană de apă, din care se ia o lingură la 2-3 ore.

Infuzia de tei se obţine din 1-2 linguriţe de plantă la o cană de apă. Se beau 2-3 căni de infuzie pe zi.

Infuzia de pătlagină (o lingură de plantă la o cană de apă) se bea treptat, pe parcursul zilei.

În faza productivă, se recomandă plante expectorante: ciuboţica cucului, mugurii de pin, scaiul vânăt, iarba mare, ienupărul.

Infuzia de ciuboţica cucului (1-2 linguriţe de flori la o cană de apă) se bea treptat, pe parcursul zilei.

Infuzia de muguri de pin se obţine din o linguriţă de muguri la o cană de apă. Se beau zilnic cîte 2-3 căni de infuzie, îndulcite cu miere.

Scaiul vânăt este folosit în tratarea tusei sub formă de decoct: 2 linguri de plantă la o cană de apă. Se iau câte 4-6 linguri de decoct pe zi.

Infuzia de ienupăr se face din 2 linguriţe de plantă la o cană de apă. Se beau 3-4 linguri pe zi.
4 Cataplasme

Varza are acţiune antiseptică pulmonară şi proprietăţi expectorante. Pentru calmarea tusei, se pun pe piept câteva frunze de varză.

Eficiente sunt şi cataplasmele cu seminţe de in. Se face o pastă din o treime seminţe şi făină de in şi două treimi apă. Se amestecă şi se fierb până se transformă într-o pastă consistentă, care se pune în-tr-un săculeţ şi se aplică pe piept.
Read More

Aida Parascan scurta biografie

Aida Parascan scurta biografie
Se stia inca de la Paste sau mai bine de 1 aprilie cand cineva a facut o farsa dar nu a fost asa. Castigatoarea masterchef 2013 este Aida Parascan Iata o scurta biografie a castigatoarei:
Aida Parascan este din Buzau, insa acum s-a stabilit in Italia.
Aida este mamica a trei copii ea a lucrat ca ospatar.
Traieste in Riva del Garda Italia Oraş actual
Cine este Aida Parascan? Este casatorita?
Se pare ca nu este cu cineva din pozele de pe facebook.
Iata cateva intrebari la care a raspuns finalista:
Cand ai inceput sa gatesti? Ce iti place sa gatesti cel mai mult?

Am inceput sa gatesc cand eram destul de mica, cred ca pe la 14 -15 ani, parintii mei fiind la munca eu gateam pentru fratii mei. La inceput, bineinteles cu rezultate dezastruoase.  Imi place sa gatesc orice, imi place sa combin gusturi si culori, texturi diferite, dar cred ca cel mai mult imi plac deserturile.

Ce le gatesti cel mai des copiilor tai?
Copiii mei sunt iubitori de paste si am o posibilitate infinita de a gati pastele. Imi place sa le fac si pentru ca sunt rapide. In ultimul timp, folosesc mai mult paste din faina integrala pentru ca din punct de vedere nutritional sunt mai bogate si, dupa parere mea, si mai gustoase.
 
Read More

Steaua va fi retrogradată?

Steaua va fi retrogradată?
Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor lansează un dur avertisment cu privire la viitorul clubului Steaua. Politicianul susţine că are informaţii potrivit cărora Gigi Becali, aflat deja la închisoare pentru trei ani, va primi o nouă condamnare în Dosarul Valiza, iar acest lucru va pecetlui sfârşitul grupării din Ghencea.
Vă anunţ că echipa de fotbal Steaua moare. Gigi Becali va fi condamnat în Dosarul Valiza şi, pentru că s-au rulat bani negri, Steaua va fi retrogradată. Adio Champions League, adio Liga I. Steaua va muri, se va desfiinţa. Uitaţi de Steaua, se alege praful de ea", a declarat Corneliu Vadim Tudor.
Steaua ar putea fi retrogradată în cazul în care Gigi Becali va fi găsit vinovat în "Cazul Valiza", în care este acuzat de dare de mită.

Judecătorii instanţei supreme, cu două voturi pentru şi unul împotrivă, au decis în 17 aprilie achitarea lui Gigi Becali, Teia Sponte, Alina Florentina Ciul, Victor Piţurcă şi Radu Gheorghe Marino în dosarul "Valiza, apreciind că lipseşte unul dintre elementele constitutive ale infracţiunii de corupţie.

Unul din cei trei judecători din complet a avut o opinie separată, considerând că aceştia trebuie condamnaţi la închisoare cu suspendarea executării pedepsei.

Decizia de achitare a fost contestată de procurori la completul de cinci judecători al instanţei supreme.

Gigi Becali a fost trimis în judecată, în decembrie 2008, în dosarul "Valiza", de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, fiind acuzat de dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Victor Piţurcă a fost trimis în judecată pentru favorizarea infractorului, fostul vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al clubului Steaua, Teia Sponte, pentru complicitate la dare de mită, iar Alina Ciul, unul dintre avocaţii lui Becali, şi Radu Marino au fost acuzaţi de favorizarea infractorului şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în 11 mai 2006, finanţatorul FC Steaua ar fi promis fiecărui jucător al clubului "Gloria 1922 Bistriţa" sume de bani cuprinse între 5.000 şi 10.000 de euro pentru ca aceştia să îşi îndeplinească atribuţiile de serviciu prevăzute în contractele de muncă, Regulamentul intern al clubului şi în Regulamentul Federaţiei Române de Fotbal. Concret, fotbaliştilor de la Bistriţa li se cerea să-şi apere corect şansele şi să obţină un rezultat favorabil în meciul cu Rapid Bucureşti din 12 mai 2006.

Doi ani mai târziu, în perioada 4-7 mai 2008, Becali a oferit suma de 1.700.000 de euro jucătorilor de la "Universitatea Cluj" aflaţi pe foaia de joc pentru meciul din etapa a 34-a Campionatului Naţional de Fotbal - Liga I - aproximativ 100.000 de euro pentru fiecare -, aceştia urmând, la fel ca în cazul precedent, să îşi îndeplinească îndatoririle de serviciu, să-şi apere corect şansele şi să câştige meciul cu "CFR 1907 Cluj", preciza DNA.

Gigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină au primit câte doi ani de închisoare, tot cu executare.

Din respectiva perioadă se va scădea numărul de zile pe care patronul Stelei le-a petrecut deja în penitenciar. Magistraţii au mai decis ca Becali să plăteasca suma de 421.000 de dolari drept despăgubiri.

Decizia este definitivă, neexistând alte căi de atac. Vila şi terenurile latifundiarului se află sub sechestru.
Read More

Pantoful care produce energie

Pantoful care produce energie
Krem si Smokey lanseaza albumul Aici sau la pachetVIDEOCHAT > Ai fost cuminte baietas?Cristian Mungiu facut cersetor la TV in Franta!Poate castiga Nobelul! Micul Einstein Un grup de tineri studenti ai universitatii americane Rice a descoperit o noua metoda de generare a energiei prin miscarea corpului uman. Tinerii cercetatori au creat Pedipower, un pantof care poate genera si acumula energia produsa pas cu pas. In acest stadiu al inventiei, Pedipower poate crea suficienta energie pentru a incarca o baterie, in laborator, scrie Digital Journal. Sponsorii inventiei incearca sa gaseasca noi surse de energie, care sa poata furniza puterea neceasara pentru functionarea unor dispozitive medicale precum stimulatoarele cardiace sau inimile artificale, iar Pedipower poate fi solutia la aceasta problema. Cercetatorii isi propun ca pe viitor sa reduca dimensiunile si greutatea inventiei. Ei spera ca, in final, dispozitivul sa ajunga la dimensiuni atat de mici incat sa fie insesizabil atunci cand pantoful este purtat.
Read More

Calcaie crapate? Remedii naturale

Calcaie crapate? Remedii naturale
Daca straturile cornoase ale epidermei devin foarte groase si aspre pe talpi, dar mai ales in zona calcaielor, daca va confruntati cu calcaie crapate sau fisuri adanci, trebuie sa stiti ca exista numeroase remedii naturale si eficace pentru a ingriji si trata definitiv astfel de afectiuni.

Inainte de a afla care sunt cele 7 remedii naturale cu ajutorul carora va puteti ingriji calcaiele acasa, va prezentam succinte explicatii asupra cauzelor crapaturilor localizate in aceaste zone, gratie Naturalexis.com:

Cauzele au ca punct de plecare cheratinizarea, un fenomen fiziologic normal, in urma caruia celulele vii ale epidermei se transforma in celule scuamoase moarte, pline de o proteina numita cheratina.

Aceste celule devitalizate se constituie in multiple straturi impermeabile, numite in general "cornoase", cu rol protector, actionand ca o bariera in calea bacteriilor sau a agresiunilor mediului extern (frig, caldura etc.).

Cand procesul de cheratinizare se accelereaza din cauza agresiunilor mecanice repetate, rezulta o ingrosare a stratului cornos, care isi pierde elascitatea si crapa sub actiunea socurilor suplimentare. Atunci apar faimoasele crapaturi la calcaie.

Remedii naturale

1. Masca din banane

Aplicati pulpa unei banane coapte pe calcaiul crapat. Lasati sa actioneze 10 minute, apoi clatiti bine. Este un truc foarte simplu (il foloseau bunicile), da rezultate foarte bune, daca il folositi zilnic, pana veti vedea ca au disparut crapaturile sau fisurile calcaiului.

Anumite persoane gasesc util sa imbunatateasca metoda, amestecand o jumatate de avocado sau o jumatate din pulpa unei nuci de cocos cu banana. Cu ajutorul unui mixer, se obtine o pasta densa si cremoasa.

Avocado si nuca de cocos sunt bogate in uleiuri esentiale si in vitamine liposolubile. Masca din banane, imbunatatita sau nu, permite furnizarea vitaminelor si uleiurilor de care are nevoie epiderma calcaielor pentru a ramane fina si bine hidratata. O astfel de pasta poate fi utilizata si preventiv.

2. Baie cu suc de lamaie

Inmuiati picioarele in suc de lamaie, 10 minute. Urmati saptamanal terapia, pana ce obtineti progresiv o eliminare de calozitati la nivelul calcaielor.

Sucul de lamaie este un acid slab, natural, ce contribuie la dizolvarea si eliminarea celulelor moarte si a pielii uscate. Dupa baie, indepartati usor celulele moarte ale epidermei, folosind o pila de calcaie sau piatra ponce.

3. Ulei vegetal hidratant de macadamia

Se aplica uleiul vegetal de macadamia dupa ce v-ati spalat bine pe picioare si v-ati uscat. Purtati o pereche de sosete groase.

Lasati aceasta masca de ulei sa actioneze toata noaptea. Repetati procedeul mai multe zile. Acest ulei este recunoscut pentru actiunea sa regeneratoare, catifelanta si hranitoare. Nu este scump si il poate intrebuinta intreaga familie.

4. Glicerina si apa de trandafir

Aplicati regulat pe partile esentiale ale picioarelor afectate un amestec de glicerina si apa de trandafir. Este un remediu eficace si trateaza calcaiele fisurate adanc.

5. Masca pe baza de ulei din boabe de mustar

O alta solutie terapeutica consta in topirea de parafina, amestecata apoi cu putin ulei din boabe de mustar galben.

Seara, inainte de culcare, aplicati preparatul pe zonele uscate sau crapate ale calcaielor. Dimineata, clatiti-le. Facand acest lucru timp de 10-15 zile, veti avea calcaie netede, fine si sanatoase.

6. Vaselina

Inmuiati piciorele in apa calda cu sapun, aproximativ 15 minute. Clatiti si uscati foarte bine picioarele. Pregatiti un amestec dintr-o lingurita de vaselina si zeama unei lamai (bine stoarsa). Frecati cu el calcaiele crapate si alte parti ale picioarelor pana la absorbtie completa.

Repetati, pana obtineti rezultatele dorite. E de preferat sa aplicati amestecul inainte de a merge la culcare. Puteti folosi o pereche de sosete groase din lana, pentru a impiedica patarea lenjeriei. Mai mult, sosetele din lana ajuta la incalzirea picioarelor, ceea ce va face sa sporeasca eficacitatea remediului. Exfoliati inainte si dupa folosirea amestecului.

7. Reteta fantastica cu orez si miere

Pentru a scapa de celule uscate si moarte ale pielii, mai intai trebuie sa macinati un pumn de orez (are proprietati abrazive) pana ce obtineti o pudra groasa. Adaugati cateva lingurite de miere si otet din cidru de mere, ca sa obtineti o pasta relativ densa.

Daca crapaturile sunt adanci, atunci adaugati si o lingurita de ulei de migdale dulci,
ambele avand virtuti exfoliante si hidratante. Faceti o baie la picioare, ca sa le hidratati, timp de 20 minute, apoi masati cu pasta obtinuta.
Read More

Extragerile Loto 23 mai 2013

Extragerile Loto 23 mai 2013
LOTO, LOTO 6/49. Începând cu ora 16:45 au avut loc noi extrageri LOTO, în cadrul emisiunii "Lozul cel Mare" de pe TVR 1, la jocurile LOTO 6/49, LOTO 5/40, Joker, Noroc, Super Noroc şi Noroc Plus.

Ultimul premiu foarte mare la LOTO 6/49, în valoare de circa 10 milioane de euro, a fost câştigat în urmă cu doi ani şi 28 de zile. Biletul LOTO a fost jucat atunci la agentia 2-38 din Arad şi a fost completat cu trei variante simple la jocul LOTO 6/49. Jucătorul a bifat şi un număr la Noroc.
 LOTO 6/49: 47, 8, 6, 15, 11, 26

NOROC: 3023794

JOKER: 39, 32, 14, 1, 13 şi 14

NOROC PLUS: 942786

LOTO 5/40: 2, 28, 24, 25, 15 şi 6

SUPER NOROC: 481145

LOTO. Ce reporturi se înregistrează

La LOTO 6/49, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 33,6 milioane lei (peste 7,7 milioane de euro), iar la Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 1,2 milioane de lei (aproape 140.000 de euro).

La Joker, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 4,3 milioane de lei (peste 990.000 euro), iar la categoria a II-a se înregistrează un report în valoare de peste 80.850 lei. Si la categoria a-III-a la Joker reportul este unul substanţial, de peste 42.600 de lei.

La Noroc Plus s-a inregistrat la categoria I un report in valoare de 21.670 de lei.

La LOTO 5/40, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 126.000 de lei (peste 29.000 de euro). La Super Noroc reportul la categoria I este în valoare de 44.400 de lei, iar la categoria a II-a- depăşeşte 30.590 de lei.
Read More

Catalog Mango iunie 2013, cosmetice

Catalog Mango iunie 2013, cosmetice
Vezi online noul catalog MANGO pentru sezonul de vara 2013
Catalog Margo iunie 2013
Produse cosmetine pentru femei pentru sozonul de vara 2013
Creme, ochelari de soare, mahiaj pentru femei,hainute de vara si multe altele numai in Brosura Mango 2013 luna iunie.
Read More

Castiga cu ingheta JOE

Castiga cu ingheta JOE
Campania este organizată şi se desfăşoară pe întreg teritoriul României, în retelele si
magazinele de mai jos prezentate la sectiunea 3.2, în perioada 10 mai- 2 iunie 2013; 5
iulie- 4 august 2013,
Produsele participante la prezenta Campanie sunt produsele NESTLÉ din următoarea listă:
JOE Cream Caramel 1L -
JOE Cream Cocoa 1L -
JOE Cream Strawberry 1LJOE
Cream Vanilla 1L -
JOE TRICOLORE 2L
În perioada Campaniei 10 mai- 2 iunie 2013; 5 iulie- 4 august 2013 in timpul
programului de activare:
Vineri 16:00 – 20:00; Sâmbata 10:00 – 16:00; Duminica 10:00 – 14:00,
participanţii la prezenta Campanie trebuie sa:
a. Achizitioneze un produs JOE 1L (JOE Cream Caramel 1L; JOE Cream Cocoa 1L; JOE Cream
Strawberry 1L; JOE Cream Vanilla 1L) sau un produs JOE Tricolore 2L si vor primi o
inghetata Joe Sandwich dupa casele de marcat de la promoterul Nestle Ice Cream, pe baza
bonului fiscal, in limita stocului disponibil.
b. Achizitioneze 2 produse JOE 1L (JOE Cream Caramel 1L; JOE Cream Cocoa 1L; JOE Cream
Strawberry 1L; JOE Cream Vanilla 1L) sau 1 produs JOE TRICOLORE / Strawberry, Vanilla,
Cocoa – Capsuni, Vanilie, Cacao si vor castiga unul din cele 3 premii garantate, pe baza
bonului fiscal, prin alegerea unui loz razuibil de la standul de dupa casele de marcat si
razuirea acestuia: 1 pereche de ochelari de soare, 1 palarie de soare sau o geanta de plaja;
in functie de stocul disponibil pe fiecare magazin. Pentru a intra in posesia premiului,
produsele achizitionate trebuie sa fie inregistrate pe acelasi bon fiscal.
Premiile oferite în cadrul acestei Campanii sunt prezentate în tabelul de mai jos:
Premiu
Valoare premiu (inclusiv
tva) Nr buc Total
Geanta plaja 3000
Palarie de plaja 3000
Ochelari soare 6000
Detalii privind regulamentul complet
Read More