Plante din natura care trateaza bolile

Plante din natura care trateaza bolile
MusetelAre proprietati digestive, antidiareice, antispastice gastrice si intestinale, carminative, tonice, aperitive, calmant-sedative si antipiretice.

Prepari o infuzie din flori: umezeste doua lingurite cu flori uscate cu sase lingurite cu apa rece; dupa cinci minute, adaugi 200 ml de apa clocotita, infuzezi 15-20 de minute, strecori, indulcesti dupa gust. Bei cate 2-3 cani pe zi, dupa mesele principale, cu efecte senzationale impotriva colicilor abdominale cu gaze, pentru stimularea digestiei, impotriva crampelor stomacale, gastritelor, diareii, enterocolitelor. Ajuta si daca te incearca o raceala.

MentaAjuta, dupa cum stie toata lumea, in diaree, dar este foarte buna si impotriva durerilor reumatice (sub forma de infuzie) sau pentru calmarea colonului iritabil. Pulberea obtinuta din frunze uscate si macinate (de doua ori) cu rasnita de cafea e buna la refacerea mucoasei intestinale si calmarea colonului iritabil; se ia de 3-4 ori pe zi, amestecata cu miere sau lapte (pana devine pasta), cate o lingura rasa.

TeiNu trebuie sa-ti lipseasca din casa florile de tei. Infuzia preparata dintr-o lingura cu flori uscate la o cana cu apa clocotita te scapa de durerile de cap (o cana dimineata, pe stomacul gol) sau de greutatea simtita in timpul unei crize biliare (in acest caz, are efect vomitiv si te ajuta sa eliberezi colecistul). Un ceai de tei te destreseaza si scade tensiunea arteriala.

Tot infuzia de tei favorizeaza expectoratia, provocand eliminarea din bronhii si din plamani a substantelor daunatoare si, de asemenea, diminueaza congestia. Se beau 2-3 cani pe zi. Provoaca transpiratia, deci scaderea febrei.

ScortisoaraDistruge bacteriile care provoaca diareea. Prepari o infuzie din pulbere, o lingurita cu pulbere la doua cani cu apa clocotita. Lasi acoperit zece minute, apoi bei cate o cana cu ceai caldut inainte de masa.

Coada-soriceluluiImbunatateste peristaltismul tubului digestiv, amplifica secretia de sucuri gastrice, reduce senzatia de greata si inapetenta. Este antispastic. Prepari un decoct din 10 g de planta uscata la 1 litru de apa, lasand sa fiarba pana scade apa la jumatate. Bei cate trei cani pe zi impotriva diareii, colicilor abdominale si ulcerului.

GalbeneleFac parte din asa-numitele plante medicinale blande si nu trebuie sa-ti lipseasca din casa. Infuzia de galbenele (o lingurita cu flori uscate la o cana cu apa clocotita) ajuta ficatul, bila si intestinele sa functioneze cum se cuvine. Mai mult, imbunatateste digestia si alunga colicile bebelusilor.
Read More

Promotie pe facebook Catalin Botezatu Store

Promotie pe facebook Catalin Botezatu Store

Castiga lunar vouchere folosibile in CB Store

Concursul se desfasoara in perioada 25 Septembrie 2013 - 15 Februarie 2014  

Ce castigi?

5 x voucher CBStore in valoare de 100 ron, 5 x voucher CBStore in valoare de 200 ron, 5 x voucher CBStore in valoare de 300 ron, 5 x voucher CBStore in valoare de 400 ron, 6 x voucher CBStore in valoare de 500 ron, 1 x voucher CBStore in valoare de 1000 ron, 1 x voucher CBStore in valoare de 1500 ron, 1 x voucher CBStore in valoare de 2500 ron, 1 x voucher CBStore in valoare de 5000 ron

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau de Facebook + devino fan Catalin Botezatu Official Store (daca nu esti deja). 
  2. Intra in aplicatia de pe Facebook Catalin Botezatu Official Store si aduna cat mai multe puncte in fiecare luna prin posibilitatile disponibile: invita-ti prietenii sa participe la concurs + inscrie-te la newsletter + posteaza pe wallul tau de Facebook mesaje promotionale.
https://www.facebook.com/CBstore/app_163704360497077
Read More

Uleiul de ricin opreste caderea parului

Uleiul de ricin opreste caderea parului
Uleiul de ricin este considerat a fi cel mai bun tratament naturist impotriva caderii parului, datorita compozitiei bogate in acizi grasi esentiali si antioxidanti. Uleiul se obtine din semintele de ricin si este folosit de foarte mult timp in vindecarea diverselor afectiuni ale organismului.

In fiecare toamna, este recomandat sa-ti ingrijesti podoaba capilara cu ulei de ricin, mai ales ca in aceasta perioada a anului are loc cea mai accentuata cadere a firelor de par. Iata ce masti de par cu ulei de ricin iti recomandam sa incerci.

Masca de par cu ulei de ricin si galbenus

Fortifica-ti firele de par si ajuta-ti podoaba capilara sa se regenereze mai usor cu aceasta masca pe baza de ulei de ricin. Dupa ce prepari mascuta, prin combinarea ingredientelor, trebuie sa o lasi sa actioneze pe par cel putin o ora, pentru ca acizii grasi sa aiba timp sa intre in structura firelor. Iata de ce ingrediente ai nevoie:

- jumatate de ceasca de ulei de ricin (sau o cantitate mai mare daca ai parul lung si voluminos)
- 1 galbenus
- 1 capsula de vitamina A uleioasa

Masca de par cu ulei de ricin si coniac

Te surprinde combinatia? Atunci ar trebui sa stii ca bautura alcoolica are un efect tonic asupra scalpului, stimuleaza circulatia sangelui, fortifica foliculii si contribuie la incetinirea caderii parului in sezonul rece. In combinatie cu uleiul de ricin, coniacul isi dubleaza beneficiile. Iata de ce ingrediente ai nevoie:

- jumatate de ceasca de ulei de ricin
- 3 linguri de coniac (daca nu ai, poti folosi votca)
- 1 ou

Bate intai ouale, apoi adauga uleiul si coniacul. Poti aplica masca fie cu degetele, fie cu o perie pentru vopsirea parului. Dupa 1-2 ore, o poti clati cu apa calduta, apoi este nevoie de o samponare.

Masca de par cu ulei de ricin si banana

Aceasta masca te va ajuta sa combati caderea parului, dar in acelasi timp sa obtii o podoaba capilara mai stralucitoare si matasoasa. Dupa cateva utilizari, vei vedea ca parul tau are un aspect mai sanatos si este mult mai puternic. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru a prepara masca de par:

- jumatate de ceasca de ulei de ricin
- jumatate de banana pasata pana cand obtii un piure fin
- 1 lingura de miere

Masca poate fi aplicata pe parul uscat sau pe parul umed. Maseaz-o bine pe tot scalpul, pentru a accelera asimilarea substantelor benefice, dar si pentru a stimula circulatia sangelui. Dupa jumatate de ora, poti spala parul ca de obicei.

Masca de par cu ulei de ricin si ulei de cocos

Uleiurile vegetale sunt fantastice pentru sanatatea parului, intrucat ajuta firele de par sa creasca mai repede, le fortifica, contribuie la regenerarea lor, previne deteriorarea lor si, cel mai important, combate caderea lor, mai ales in timpul toamnei. Ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

- jumatate de ceasca de ulei de ricin
- 4 linguri ulei de cocos
- 2 linguri ulei de masline

Amesteca uleiurile si aplica masca pe parul umed, avand grija sa o distribui uniform. Este bine sa o lasi sa actioneze intreaga noapte, daca vrei sa obtii cele mai bune rezultate. Samponeaza bine parul, pentru a indeparta urmele de ulei.

Masca de par cu ulei de ricin si lapte

Ultima masca de par cu ulei de ricin pe care ti-o propunem va combate caderea parului, insa trebuie sa o folosesti saptamanal. Ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

- jumatate de ceasca de ulei de ricin
- 5 linguri de lapte
- 2 linguri suc de lime
Read More

Condimentele Kamis te premiaza www.promotie-kamis.ro

Condimentele Kamis te premiaza www.promotie-kamis.ro
Concurs nou la condimentele Kamis. Câștigă unul din cele 16 baxuri de condimente Kamis pe zi, 1 espressor Tassimo pe săptămână sau marele premiu 3000 euro la finalul campaniei.
Intra pe http://www.promotie-kamis.ro/inscriere.php pentru inscriere
Cumpara orice produs Kamis si inscrie numarul bonului fiscal online la www.promotie-kamis.ro sau trimite-l prin SMS la numarul 1767 numar valabil in retelele Orange, Vodafone si Cosmote, tarif normal. Pastreaza bonul fiscal pentru validare. Durata promoției: 30 septembrie - 24 noiembrie 2013.
Viața are gust cu Kamis. Pentru mai multe detali Citeste regulamentul.
Read More

Trufa o ciuperca pretioase si greu de gasit

Trufa o ciuperca pretioase si greu de gasit
Trufa, o ciupercă rarisimă și extrem de parfumată, care crește pe rădăcinile anumitor arbori din păduri, e percepută ca fiind extrem de greu de dibuit, doar de către culegători inițiați, cu ajutorul câinilor sau al scrofițelor antrenate să facă această muncă.
Nu multă lume știe că trufa e și o plantă de cultură, răspândită îndeosebi în Italia și Franța, dar, mai nou, de câțiva ani și în România.
Unde se gasesc  trufele:
Trufele reprezinta niste ciuperci comestibile,de culoare violet negricioasa sau crem galbui , ce cresc in pamant. Ele sunt niste ciuperci micorizante, adica o specie de ciuperci ce cresc pe radacinile anumitor copaci : stejar,fag,  mesteacan, brad, tei, alun plop, in simbioza cu acesti copaci si doar daca acestia au prins radacini pe terenuri bogate in calcar.
Prin procesul de simbioza ce copacii mentionati, planta superioara asigura ciupercii glucide, vitamine, substante stimulatoare de crestere si fructificare, iar ciuperca furnizeaza plantei azot, fosfor si alte elemente in forma usor asimilabila.
Trufele cele mai aromate si cele mai scumpe apar in mod spontan si doar in anumite regiuni insa datorita cererii mari si a castigurilor mari ce se pot obtine din comercializarea lor , a aparut si cultura controlata a lor.
Trufele cresc  in mod spontan si in Romania , in flora spontana la noi in tara gasindu-se 9 specii de trufe, comestibile fiind insa doar 2 : Tuber melanosporum (fierea pamantului, trufa neagra, trufa violet, trufa de iarna sau trufa de Perigord) si Tuber aestivum (trufa de vara sau trufa varatica). Ambele specii cresc in regiunile mai calde din Sudul tarii, dar si in Ardeal.

Read More

Ioan Mardare a cucerit publicul la X Factor

Ioan Mardare a cucerit publicul la X Factor
El este Ioan Mardare, din Piatra Nemt, concurentul care nu a vrut sa scoata o vorba nici cu prezentatorii emisiunii – Dani si Razvan, dar nici cu juratii de la “X Factor”.
Tanarul caruia i se mai spune si Cocoon Kills a pasit incruntat pe scena, iar Delia si-a facut curaj si a incercat sa discute cu el, dar stupoare! Ioan nu a schitat nici macar un gest! A venit si randul lui Cheloo, dar la fel s-a intamplat. In cele din urma, s-a prezentat si a inceput sa faca ce stie mai bine – sa cante o piesa despre “Pisi”.
Dupa prestatia sa, toti juratii au ramas muti de uimire. “Extraordinar! In sfarsit, un baiat care poate, poate sa o omoare pe “Pisi”. Eu pot sa fiu mentorul tau. Stiu mai multe feluri in care s-o omoram pe “Pisi”, a glumit Cheloo, dupa care i-a zis ca ii da posibilitatea sa mearga mai departe in concurs. Delia nu a mai putut sa adauge decat: “DA! DA!”. Si Dan Bittman a fost cucerit de prestatia concurentului si i-a zis: “Ai trei de DA!”.
Read More

Marcel Toader vine la emisiunea Burlacul

Marcel Toader vine la emisiunea Burlacul
Fostul sot al Gabrielei Cristea a reusit sa devina celebru dupa despartirea de vedeta de la Kanal D. Se aude ca Antena 1 i-ar fi propus să fie noul "Burlac" în cel de-al cincilea sezon al show-ului.
Astfel, de la anul, show-ul l-ar putea avea protagonist pe Marcel Toader. S-ar parea ca afaceristul duce negocieri cu postul din Baneasa, care i-ar oferi 15.000 de euro, pentru a-si gasi jumatatea. Toader ar fi cel de-al cincilea burlac după Catalin Botezatu, Edward Popescu Strohlen, Vladimir Draghia şi Bogdan Vladau.

"S-a dorit pentru acest show un barbat cu multe admiratoare si acesta le are", a declarat o sursa de la Antena 1.
Mai multe detalii online pe www.burlacul.a1.ro.
Read More

Extragerile loto 29 septembrie 2013

Extragerile loto 29 septembrie 2013

LOTO, LOTO 6/49. Duminică, 29 septembrie, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 1.402.000 lei (peste 314.000 euro), iar la Noroc a ramas in joc un report cumulat in valoare de peste 1.460.000 lei (peste 327.000 euro).

LOTO, LOTO 6/49. Joi, 26 septembrie, Loteria Romana a acordat 9.568 de premii in valoare totala de peste 695.000 lei. Duminica, 29 septembrie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, scrie Agerpres.

La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 1.402.000 lei (peste 314.000 euro), iar la Noroc a ramas in joc un report cumulat in valoare de peste 1.460.000 lei (peste 327.000 euro). La Joker, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 2,8 milioane lei (peste 644.000 euro), iar la categoria a II-a se inregistreaza un report in valoare de peste 139.000 lei (peste 31.000 euro). La Noroc Plus s-a inregistrat la categoria I un report in valoare de peste 134.000 lei (peste 30.000 euro). La Loto 5/40, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 370.000 lei (peste 83.000 euro).
IATĂ numere extrase duminică, 29 septembrie:
Loto 6/49: 7, 31, 35, 12, 48, 44

Joker: 38,44,27,13,40/17

Loto 5/40: 10,31,2,23,13,21

Noroc: 6801072

Super Noroc: 398543

Noroc Plus: 370809
Read More

Steaua va pierde in fata lui Chelsea, meci 1 octombrie 2013

Steaua va pierde in fata lui Chelsea, meci 1 octombrie 2013
STEAUA şi CHELSEA joacă, marţi, 1 octombrie, în etapa a II-a din Grupa E a CHAMPIONS LEAGUE. STEAUA-CHELSEA este programat la ora 21:45, pe Arena Naţională.

Stelistii vor sa-l distruga pe Mourinho la Bucuresti! Pe National Arena, fanii vor sa vada masacrul milionarilor!

"Asteptam suporterii in numar foarte mare la meciul cu Chelsea, sa bata recordul de anul trecut. Vrem sa plece bucurosi acasa. Si noi am pierdut in primul meci, la fel ca Chelsea, ne dorim mult sa castigam marti seara, sper sa si reusim. Chelsea are un lot foarte bun, ne putem astepta la ceva periculos din partea oricui de la ei", a spus Nicusor Stanciu

Zic ca Steaua o sa ia bataie, acasa sunteti vulturi,dar in europa numai ciori, Steaua va pierde cu siguranta, campionatul nostru este mult sub campionatul Angliei.

Read More

Marcel Prodan spune adevarul despre bataia aplicata Alexandrei?

Marcel Prodan spune adevarul despre bataia aplicata Alexandrei?
La patru luni de la scandalul în care a fost implicat alături de Alexandra Stan, impresarul Marcel Prodan oferă, în premieră, explicaţii complete atât despre bătaia în urma căreia artista a ajuns la spital, cât şi despre cum a decurs legătura amoroasă dintre ei.

Adevărul lui Marcel Prodan este total diferit de cel al Alexandrei Stan, dar coincide cu multe dintre opiniile care s-au vehiculat imediat după incident, inclusiv din partea unora dintre colegii de breaslă ai cântăreţei.

"Ştiu că sunt câteva persoane care mi-au urmărit activitatea şi pentru care am fost un exemplu, până în momentul în care am lovit-o pe Alexandra, cu care aveam o relaţie de iubire de circa 3 ani, relaţie pe care ea fie a negat-o, fie a trecut-o sub tăcere, numindu-mă doar "managerul" ei, probabil pentru a se potrivi mai bine falsei acuzaţii de şantaj pe care încearcă să mi-o pună în cârcă.

Îmi pare nespus de rău că nu am ştiut cum să reacţionez în momentul în care, urmare unor certuri care nu au avut nicio legătură cu banii ci cu cariera ei şi cu relaţia noastră, ea s-a năpustit cu o ploaie de lovituri asupra mea, în timp ce conduceam şi mi-a tras de volan, spunându-mi că "mai bine ne sinucidem". Există la dosarul penal declaraţiile unui martor care a văzut maşina şerpuind pe şosea şi declaraţiile poliţiştilor care mi-au văzut urmele de lovituri de pe faţă. Nici după 4 luni de la incident nu ştiu cum ar fi trebuit să reacţionez, nefiind implicat în relaţii cu femei violente până la acel moment.

Ştiu că asta nu şterge derapajul meu comportamental şi nu-l scuză.

Nu a fost niciodată vorba de şantaj!

Încercaţi să vă imaginaţi dacă poate există un scenariu plauzibil în care eu o şantajam, o loveam, pentru că mai apoi să o duc cu maşină acasă la părinţii ei. Era aproape să ne omoare pe amândoi provocând un accident! Și mai puteam ricoşa cu maşina în alte maşini cu oameni şi copii nevinovaţi. Apoi, a vrut să sară din maşină la o viteza de 90km/h. Mulţumesc lui Dumnezeu că am reuşit să o prind şi că nu am provocat şi alte accidente cu maşinile care circulau regulamentar!

Totul a pornit de la faptul că mi-am permis să o anunţ că vreau să ies din relaţia încordată pe care o aveam cu ea de peste doi ani . Nu a fost singură dată când Alexandra a reacţionat necontrolat. În ultimele luni, de fiecare dată când încercam să pun capăt relaţiei noastre şi să mă mut, ea avea un comportament violent şi isteric faţă de mine şi ameninţă mereu cu lucruri din ce în ce mai grave.

- inclusiv cu sinuciderea. Acum ştiu că trebuia să viziteze un medic psiholog mult mai des decât o făcea deja.

Am avut o relație cu mama copilului meu timp de 11 ani și ne-am despăƒrţit în condiții absolut normale; suntem și acum prieteni și avem grijă de copilul nostru. Orice om care mă cunoaște vă poate confirma că nu sunt adeptul violenței conjugale, nu am avut vreodată o reacție violentă față de o femeie.

Cu toate că Alexandra Stan nu este nici pe departe persoana inocentă care își dorește ea să pară, îmi pare rău că nu am putut să fiu calm în fața violențelor fizice și verbale ale domnișoarei Alexandra Stan și în fața jignirilor abjecte aduse familiei mele", a scris Marcel Prodan pe Facebook.

Declaraţia acestuia vine la numai o zi de când Alexandra Stan a spus, într-un interviu la ProTV că îşi continuă acţiunea în justiţie împotriva fostului ei impresar.
Read More

Tratamente cosmetice naturale pentru piele

Tratamente cosmetice naturale pentru piele
Soarele este cel mai mare dusman al tenului frumos, iar in aceasta perioada putem avea grija de el in mod natural, fara sa folosim creme. Ne putem ajuta de fructe.

Bogate in vitamine si antioxidanti, tratamentele cosmetice cu fructe apara pielea de efectul razelor ultraviolete, de vant si de poluare. Exista numeroase tratamente de infrumusetare care au la baza fructe, amestecate cu ulei de masline, miere sau fulgi de ovaz, pentru catifelarea si racorirea tenului.

Merele sunt ideale pentru persioanele care un ten uscat. Va puteti prepara o masca din doua mere date pe razatoare amestecate cu o lingura de miere. O aplicati pe fata, lasati sa actioneze 20 de minute iar apoi spalati tenul cu apa din abundenta.

Si piersicile sunt un remediu bun pentru tenul uscat. Aveti nevoie de o lingura cu pulpa de piersica si o lingurita cu miere. Se freaca bine pana se obtine o pasta si se aplica pe piele. Dupa 20 de minute se indeparteaza cu apa calda.

O lingura de capsuni zdrobite si o lingura de smantana proaspata ajuta tenul uscat. Se amesteca pana se obtine o pasta si se aplica pe fata, gat si decolteu. Apoi clatiti cu apa din abundenta.

Daca aveti tenul gras, lamaile sunt cele mai bune. Amestecati o jumatate de lamaie cu o jumatate de pahar cu faina de ovaz si un albus de ou batut spuma. Aplicati aceasta compozitie pe fata si dupa ce se usuca, indepartati-o cu apa calda.

Portocalele sunt bogate in vitamina A, B si C, actionand ca stimulent si astringent pentru piele. In cazul lor, folositi doar pulpa.

Papaia este un fruct ideal pentru masca deoarece atat pulpa cat si coaja ei contin o enzima care ajuta ca super demachiant pentru ten, sau ca peeling. Folosita pentru toate tipurile de piele, devine o masca de infrumusetare, aleasa inainte de machiajul pentru o seara speciala.

Kiwi poate fi de mare ajutor persoanelor care un ten iritat si obosit, pentru ca fructul are proprietati calmante. Un kiwi foarte copt se amesteca cu 2 lingurite de ulei de sunatoare sau de masline, cu un galbenus de ou, o lingurita de apa de flori de portocal. Se aplica pe fata, se lasa o jumatate de ora si se clateste cu apa.

Bananele sunt excelente pentru un ten deshidratat. Se paseaza o banana foarte coapta, se amesteca cu cateva picaturi de ulei de masline si se intinde apoi in strat gros pe fata, gat si decolteu. Se sta cu ea cam o jumatate de ora dupa care se clateste bine cu apa calduta. Se hidrateaza apoi cu o crema specifica tipului de ten iar la final se stropesc zonele amintite cu apa termala.

Strugurii, considerati in antichitate fructe sacre, au devenit astazi materie prima pentru industria farmaceutica si pentru cea cosmetica. Ca orice fruct, strugurii sunt bogati in saruri minerale (potasiu, fosfor, calciu, fier) si vitamine (A, B).

Acestia stimuleaza refacerea celulara , descongestioneaza tesuturile si au efecte remarcabile in tratarea tenurilor acneice dar si a tenurilor imbatranite, prevenind aparitia ridurilor.
Read More

Brosura Avon C17 pentru Ucraina

Brosura Avon C17 pentru Ucraina
Catalog (brosura) Avon c17 2013 campania decembrie
Brosura Avon 17 - 2013 ( 28 noiembrie 2013 - 18 decembrie 2013) Se apropie sarrbatorie de iarna, Mos Niculae, Mos Craciun, Mos Gerila si trebuie sa ne gandim la cadouri pentru cei dragi dar si pentru noi. Ucrainenii pot sa-si faca cadouri pentru ca brosura este deja online. Nu va dura mult, cred ca in cateva zile vom avea si noi acest catalog. Nu stiu daca coperta va fi la fel pentru ca nici cataogul polonez nu a aparut.
Read More

Citricile sunt importante pentru organism

Citricile sunt importante pentru organism
Portocale,lamai,mandarine si grapefruit nu sunt doar racoritoare, dar, de asemenea sunt de mare ajutor pentru sanatatea noastra.De exemplu portocalele contine mai mult de 100% din necesarul zilnic de vitamina C.Iata cateva motive pentru care e bine sa manancati citrice în fiecare zi.

Ajuta impotriva racelii Daca mancati multe citrice,acest lucru nu garanteaza ca acestea vor preveni raceala.Dar doze mari de vitamina C (400 pana la 500 mg.)pot reduce simptomele.Deci, daca va îmbolnaviti mancati mai multe fructe citrice deoarece va va ajuta sa va vindecati mai repede.Puteti face sucuri proaspete unde se poate pune o lingura de miere.

Protejeaza inima Portocalele si grapefruit sunt surse bogate de flavonoizi.Flavonoidul predominant în aceste fructe – hesperidina – este asociat cu cresteri de colesterol “bun” si de scadere a colesterolului “rau” precum si a trigliceridelor.

Metabolism crescut si ajuta la pierderea în greutateBeti apa si mancati citrice si va va ajuta sa fiti pe deplin multumiti.Grapefruit contine naringenin, un antioxidant care ajuta la insulina, pastreaza zaharul din sange sub control.Fructele cresc de asemenea,arderea de calorii.

Ajuta la reducerea de sodiuSarea contine aproximativ 40% sodiu.Citricele si sarea imbunatateste gustul alimentelor,asa ca adauga un pic de sare,se stoarce suc de citrice si se adauga la salata dumneavoastra.

Protejeaza împotriva cancerului Compusii din fructele citrice numiti lemonoids joaca un rol important în lupta împotriva cancerului de,piele,pulmonar,de san,de stomac si de colon.
Read More

Tinctura de ardei iute opreste caderea parului

Tinctura de ardei iute opreste caderea parului

Ai probleme cu căderea părului? Ai crezut că este trecător şi se va opri, dar nu este aşa? Iată câteva remediile ce te ajută să-ţi regenerezi podoaba capilară.

Consumă multe salate, sucuri de legume şi de fructe (conţin vitamine, minerale şi enzime.)
De asemenea, trebuie să vezi dacă nu e cumva vorba de anemie feriprivă (lipsa fierului din organism).
În plus, nu folosi procedee de decolorare, nu te vopsi şi nu-ţi schimba culoarea părului foarte des.
Nu folosi foarte des foehnul.
Remedii naturiste
Masaj cu suc proaspăt de ceapă (se lasă 2-3 ore apoi părul se spală şi se clăteşte bine cu ceai de brusture).
Masaj la rădăcina firului de păr cu suc de usturoi (se lasă 2-3 ore şi apoi se spală părul cu gălbenuş de ou, după care se clăteşte foarte bine).
Masaj cu ulei de porumb la rădăcina firului de păr (se aplică pe toată lugimea părului, apoi se spală bine).
Masaj la rădăcina părului cu ardei iute (îmbunăţeşti circulaţia la nivelul rădăcinii firului de păr).
Masaj cu ceai concentrat de frunze de nuc tăiate mărunt (cu infuzia respectivă se masează zilnic părul după care nu se mai spală pielea capului şi nu se clăteşte).
Masaj la rădăcina firului de păr cu amestec de ulei de nucă, ulei de măsline, unt de shea (se lasă trei ore şi apoi se spală foarte bine, după care se limpezeşte cu ceai de frunze de nuc).
Masaj cu ceai de cimbru concentrat la rădăcina firului de păr.
Masaj cu tinctură de ardei iute
Read More

Bianca si Victor nu mai fac nunta, se despart

Bianca si Victor nu mai fac nunta, se despart
Bianca Drăguşanu a uimit pe toată lumea cu un anunţ mai puţin obişnuit. Ea şi Victor Slav se desparte chiar înainte de nuntă.
Este vorba însă de o despărţire scurtă, cu o zi înainte de nunta care va avea loc duminică. Cei doi se vor caza la un hotel, însă vor dormi în camere separate.

"Ne despărţim înainte de nuntă. Vom dormi separat, la hotel. Eu voi sta cu familia mea, iar Victor se mută la acelaşi hotel, dar cu un etaj mai sus. Nu vom dormi împreună înainte de nuntă. Noi ne înţelegem super şi asta este cel mai important", a declarat Bianca Drăguşanu la emisiunea "La Măruţă", de la ProTV.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se căsătoresc duminica asta, dar cu patru zile înainte de fericitul eveniment au primit o veste devastatoare! Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo nu le vor mai fi naşi. Bruneta şi soţul ei nu îi mai pot cununa pe Drăguşanu şi Slav deoarece sunt catolici, iar viitorii însurăţei sunt ortodocşi.
Read More

Concurs Musli Vitalis de la Dr. Oetker 2013

Concurs Musli Vitalis de la Dr. Oetker 2013

„Musli Vitalis – Ambasadorii vitalităţii“

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Promotie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • are minim 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei si domiciliul stabil in Romania;
  • sa achizitioneze minim un produs participant la campanie, Musli Vitalis cu eticheta promotionala;
  • sa se inscrie in Campanie oricand in perioada 25 septembrie -23 noiembrie 2013 pe www.vitalismusli.ro completand formularul de date personale: nume, prenume, adresa, email, numar de telefon, cod promotional unic de pe eticheta promotionala a produselor participante si 2 (doua) adrese de e-mail valide ale prietenilor;
Perioada de desfasurare:  25 septembrie-23 noiembrie 2013
Premiile oferite castigatorilor in cadrul Campaniei sunt:
    • Premii mici  acordate instant prin momente norocoase.  In total se vor acorda 90 de seturi mic dejun Musli Vitalis (1 set mic dejun = 2 boluri Musli Vitalis + 2 lingurite + 1 produs Musli Vitalis 300 g).
    • Premii medii acordate instant prin momente norocoase. In total se vor acorda 30 de vouchere Emag in valoare de 300 lei fiecare.
    • Premiul mare acordat la finalul campaniei promotionale. Acesta se va acorda prin tragere la sorti electornica la sfarsitul campaniei si consta in 10 000 RON.
    • Premii pentru prietenii castigatorilor de premii instant: acordate instant si garantat celor 240 de prieteni introdusi de catre cei care au castigat seturi de mic dejun sau vouchere emag. Premiul consta intr-o  cutie de Musli Vitalis 300g.
http://www.oetker-vitalis.ro/fii-ambasadorul-vitalitatii/regulament.htm
Read More

Concurs Ursus si Lay's pe facebook

Concurs Ursus si Lay's pe facebook
Ia ti prietenii fa o poza sau un filmulet cu voi Ursus si lays , incarca le si poti castiga unul din cele:
* 15 baxuri de Ursus si 15 cutii de Lays
 Campania“Fii perechea noastra” se va desfăşura in perioada16.09.2013ora 21:00 şi încetează la datade14.10.2013, ora 23:59şiurmează a fi organizată şi desfăşurată pe paginile de Facebook Lay’sRomânia http://www.facebook.com/LaysRomania si Ursus https://www.facebook.com/UrsusRomania.
 Participanitii vor trebui săîncarce în aplicaţie o fotografie sau un video în care să aparăunuldin produsele Lay’s Setede Bereşi Ursus bine sa fie poza sau video-clipul lor facut de ei si cine aduna mai multe like-uri primeste 15 baxuri de Ursus si 15 cutii de Lays

Castiga cu Ursus
Read More

Dana Rogoz va avea un baietel?

Dana Rogoz va avea un baietel?
Dana Rogoz ne-a dat ieri vestea cea mare: este insarcinata! La ultimul control medical, medicul i-a spus ce va fi copilul si se pare ca acesta va fi un baietel.

In urma cu aproximativ trei luni, Dana Rogoz primea cu bucurie vestea sarcinii. Blonda a tinut totul secret, sarbatorind in liniste impreuna cu sotul ei, insa acum, ca a depasit perioada critica iar burtica va incepe sa creasca, s-a decis sa impartaseazca lumii intregi vestea cea mare.

"Am avut o sarcina foarte usoara pana acum. Burtica inca nu a crescut, dar eu abia astept ca sarcina sa fie vizibila, sa ma pot lauda cu ea. Important e ca toate analizele de pana acum au iesit foarte bune. Si chiar numai asta imi mai doresc acum: un bebe sanatos. Evident ca am plans cand i-am auzit inimioara", a povestit Dana.
Daca Dana a aflat ca e insarcinata inca de acum cateva saptamani, de curand medicul i-a dat o noua veste. La ultimul control medical, in timpul ecografiei medicul a putu vedea partial si sexul copilului, iar acesta se pare ca va fi baiat. Totusi, abia peste o luna va afla Dana sigur sexul copilului, intrucat acesta este cel mai vizibil la ecografia 4D, care se face in luna a cincea.

Dana Rogoz si sotul sau, Radu Dragomir, traiesc o poveste de dragoste ce dureaza de 9 ani, iar anul trecut s-au casatorit si au avut o nunta ca in basme. Astzi, pe 26 septembrie Dana Rogoz implineste 27 de ani. 
Read More

Gaurile negre apar in ocean?

Gaurile negre apar in ocean?
Sunt imposibil de observat, dar oamenii de ştiinţă sunt convinşi că ele există. Găurile negre sunt un fel de rupturi în materialul textil al spaţiului şi timpului care atrag în ele tot ceea ce le este la îndemână. Astfel, nimic nu le scapă, nici măcar lumina.
Acum, oamenii de ştiinţă cred că au găsit trăsături specifice acestor găuri şi aici, pe Pământ, în sudul Oceanului Atlantic. Unele dintre cele mai mari vârtejuri din regiune sunt echivalente, din punct de vedere matematic, cu misterioasele găuri negre din spaţiu, susţin cercetătorii de la ETH Zurich şi de la Universitatea din Miami.
Acest lucru ar putea însemna că vârtejurile fac cu apa ceea ce fac găurile negre cu lumina. Aceste vârtejuri uriaşe sunt atât de bine înconjurate de căi de apă circulare încât nimic din ceea ce este prins în ele nu scapă. Îm plus, în ultimul timp, pare că numărul acestora este în creştere.
Oamenii de ştiinţă cred că aceste formaţiuni oceanice ar putea modera impactul negativ al topirii calotei glaciare. Însă, până acum, specialiştii nu au putut cuantifica acest impact deoarece limitele acestor vârtejuri au rămas un mister.
Acum, George Haller, profesor la ETH Zurich, şi Francisco Beron-Vera, de la Universitatea din Miami, cred că au reuşit să dezlege misterul. Folosind modele matematice, ei au izolat aceşti curenţi turbionari dintr-o serie de observaţii prin satelit. Ei au realizat acest lucru prin detectarea marginilor care se învârteau şi care au descoperit că, de fapt, erau indicatori demonstrau existenţa unui vârtej în interior. Spre surprinderea lor, aceşti curenţi turbionari s-au dovedit a fi echivalenţi din punct de vedere matematic cu găurile negre. La o distanţă critică, un fascicul de lumină nu se mai spiralează în interiorul găurii negre că se curbează şi revine la poziţia ei iniţială, formând o orbită circulară.
În teoria relativităţii a lui Einstein, o barieră formată de lumina forţată să orbiteze poartă numele de „sferă de fotoni”.
Acum, oamenii de ştiinţă au găsit bariere similare care se formează în jurul curenţilor turbionari din ocean. În aceste bariere, particulele de fluid se deplasează formând bucle închise, aşa cum face lumina în sfera de fotoni. Şi, la fel ca în cazul găurilor negre, nimic nu poate scăpa din interiorul acestor bucle, nici măcar apa.
Cercetătorii au identificat şapte Inele Agulhas de timpul găurilor negre, care transportă acelaşi corp de apă fără a avea vreo scurgere pentru aproape un an.
Specialiştii se aşteaptă ca rezultatele studiului să ajute la rezolvarea unui număr de mistere oceanice, de la cele legate de climă, până la cele cu privire la poluare.

http://www.youtube.com/watch?v=xusdWPuWAoU
Read More

Concurs Cris-Tim 2013 trimite visul pe cristim.ro

Concurs Cris-Tim 2013 trimite visul pe cristim.ro
Campania “Cris-Tim iti hraneste visurile” se desfasoara in perioada 20 septembrie - 31 octombrie 2013. Cumpara orice produs Cris-Tim si poti castiga unul din sutele de premii instant sau marele premiu de 10.000 de euro prin tragere la sorti.
Pentru a participa trimite codul de pe bonul/factura care face dovada ca ai cumparat un produs Cris-Tim si textul "visul Cris-Tim" la numarul de SMS 1800 (tarif normal) sau inscrie-l aici, impreuna cu visul pe care Cris-Tim te poate ajuta sa ti-l indeplinesti. Pastreaza bonul/factura pentru validare!
Atentie: un cod nu poate fi trimis de mai multe ori, chiar daca pe bonul/factura respectiva sunt mai multe produse Cris-Tim.

Un cod inscris corect prin SMS sau site iti ofera sansa de a castiga un premiu instant si iti asigura intrarea in tragerea la sorti pentru marele premiu de 10.000 de euro.

Daca ai trimis codul de bon/factura si visul tau pe site, atunci poti fi norocosul care castiga tableta Samsung Galaxy Tab 2, pe care o oferim prin tragere la sorti, pentru participantii care s-au inscris pe site.

Cumpara cat mai multe produse Cris-Tim si trimite codurile unice de pe bonurile fiscale/facturi pentru a avea cat mai multe sanse de castig!
Premii instant zilnice: Sort - Ai sansa sa castigi un sort pe care sa-l porti in timp ce gatesti mese delicioase pentru cei dragi!
Sandwich Maker - Mic dejun numai bun! Castiga un sandwich maker Heinner, care va rumeni sandwich-urile tale!
Premii instant saptamanale: MP3 player iPod Shuffle - Ia muzica preferata cu tine oriunde!
Aparat foto Samsung - Transforma cele mai frumoase momente in amintiri!
Tableta Samsung Galaxy Tab 2 - Navighezi si te conectezi cu cei dragi!
Premiu web: Inscrie-ti visul pe site si ai sansa de a castiga premiul special, o tableta Samsung Galaxy Tab 2!
Premiul mare:O vacanta, o masina noua sau orice altceva. Castigi 10.000 de euro cu care iti poti indeplini visul!

Citeste regulamentul din sectiuneaRegulament 
Read More

Campanie Sensodyne 2013 zambesteromania

Campanie Sensodyne 2013 zambesteromania
Campania este organizata online in cadrul aplicatiei de Facebook
https://www.facebook.com/zambesteromania?fref=ts şi se desfăşoară pe teritoriul României, in
perioada 25 septembrie – 31 octombrie 2013
premii:
37 x kit de ingrijire orala:
Kitul de ingrijire orala de la Sensodyne este compus din:
- 3 paste de dinti Sensodyne Complete Protection;
- 3 ate de dinti Sensodyne;
- 3 ape de gura Sensodyne;
- 1 (o) periuta de dinti Sensodyne;
Pentru a putea participa la Campania desfasurata pe aplicatia de Facebook
https://www.facebook.com/zambesteromania?fref=ts, Participanţii trebuie să îndeplinească
cumulativ următoarele condiţii:
1/ Să aibă un cont personal in reteaua de socializare Facebook, in perioada desfasurarii
Campaniei, respectiv 25 septembrie – 31 octombrie, 2013, ora 23:59:59 (inclusiv);
2/ Sa acceseze aplicatia de participare din sectiunea dedicata Campaniei de pe pagina de
Facebook Zambeste Romania;
3/ Sa dea click pe butonul „Like” al paginii de Facebook Zambeste Romania devenind in acest fel
fan al acesteia;
4/ Sa completeze urmatoarele campuri din formularul de inscriere:
- Nume
- Prenume
- Telefon mobil valid
- E-mail valid
5/ Sa finalizeze inscrierea prin :
Castiga zilnic un premiu Sensodyne
Read More

Ce trebuie sa manance un vegetarian pentru muschi puternici

Ce trebuie sa manance un vegetarian pentru muschi puternici
Una din cele mai mari prejudecati in ceea ce priveste alimentatia vegetariana este ca nu ajuta la formarea si cresterea musculaturii. Nimic mai gresit. Unul din cei mai puternici barbati din lume este vegetarian si exista si multe alte exemple in acest sens.
  • Vegetarienii care mananca orez, cartofi, linte, nuci si seminte pot sa aiba muschi puternici
  • Unul din cei mai puternici sportivi din lume este vegetarian
Iata ce trebuie sa manance un vegetarian pentru muschi puternici:

Proteine din oua
Ouale nu trebuie sa lipseasca din frigiderul unui vegetarian. Atentie mare insa la consum: cel mai bine este sa fie consumate dimineata sau la pranz, si nu mai mult de doua pe zi.

Proteine din soia
Aceste proteine sunt cele mai comune printre vegetarieni, mai ales pentru ca pot fi gatite in moduri mai savuroase. Sunt slabe in grasimi si colesterol.

Proteine din mazare
Sunt usor de digerat, nu au colesterol si sunt bogate in aminoacizi. Pentru vegetarieni, sunt o alegere excelenta.

Proteine din canepa
Semintele de canepa sunt pline de grasimi Omega 3, magneziu si fier. Le poti include in salate, shake-uri, cereale, omlete.
Naut
Pentru ca sunt in esenta legume, boabele de naut au un continut bogat de fibre si nutrienti si putine grasimi. Au mai multe proteine decat alte legume de felul lor, cu un continut de 12 grame de proteine intr-o portie de 200 de grame. Sunt bune fierte si pasate in pasta humus, sau pot fi folosite in salate in loc de ton sau pui.

Ciuperci
Nu sunt cel mai de valoare inlocuitor al proteinelor, pentru ca 100 de grame contin in jur de 3 g de proteine. Dar sunt extrem de gustoase si reprezinta o alternativa buna in locul umplutrilor pentru burgeri, fajitas sau sandvisuri. Pe langa proteine, acestea au o doza mare de cupru, important pentru formarea celulelor rosii, potasiu important pentru functionarea musculaturii si fier, esential pentru energia generala a organismului.

Alte surse excelente de proteine pentru vegetarieni

Fasole si legume
Fructele oleaginoase (nuci, migdale, alune)
Seminte (de in, de canepa, de chia)
Tofu
Soia

Un vegetarian care mananca orez negru, quinoa, cartofi, linte, fasole, nuci, seminte si avocado are toate sansele sa-si construiasca o masa musculara de invidiat. In schimb, un vegetarian care mananca doar salate, fructe proaspete si preparate doar din legume nu beneficiaza de toti nutrimentii de care are nevoie.
Read More

Rihanna a fumat la concertul din Singapore?

Rihanna a fumat la concertul din Singapore?
Rihanna este recunoscuta drept cel mai bun artist pentru spectacole live asa ca, fanii din Singapore se asteptau sa aiba parte de un show incendiar, de talia unui artist international.
Potrivit "Radar Online", fanii au plecat destul de dezamagiti de la concertul Rihannei, nu doar pentru faptul ca artista a facut playback, ci mai ales pentru ca gesturile si comportamentul de pe scena i-au facut sa creada ca este drogata.
Ce mai frumoasa cantareata de culoare a fost acuzata ca ar fi urcat pe scena fiind sub influenta substantelor interzise sau a alcoolului, iar fanii au fost dezamagitit ca Rihanna si-a interpretat atat de prost hiturile care au facut-o celebra. Faptul ca artista a scos limba, si-a aratat posteriorul si a dansat intr-un mod lasciv i-a determinat pe fani sa-i compare prestatia cu show-ul erotic al lui Miley Cyrus de la Premiile MTV VMA 2013.

Contul de Twitter al vedetei a fost luat cu asalt imediat dupa concert, loc pe care fanii l-au considerat cel mai indreptatit pentru a-si striga nemultumirile: "Cred ca Rihanna este drogata. Alcool, poate droguri", "Rihanna nu a cantat mai deloc ultimele doua melodii", sau "Ne-a dezamagit atat de tare".
Read More

Ce nu stiai despre unghii

Ce nu stiai despre unghii
Cu exceptia unei manichiuri ocazionale, a unei unghii rupte sau a uneia incarnate, majoritatea nu prea avem o relatie stransa cu unghiile noastre. Dar ele au o existenta mai complicata decat ne-am putea imagina, in primul rand, sunt mai mult decat partea pe care o dam cu oja, lama cornoasa sau patul unghiei, caci are si o radacina zimtata. Partea alba de la baza unghiei, cea mai vizibila la degetele mari, se cheama lunula si este ultimul fragment al radacinii.

1. Unghiile cresc, in medie, 3,5 milimetri pe luna. La mana dominanta, unghiile tind sa creasca mai repede. Unghiile de la picioare in schimb cresc, in medie, 1,6 milimetri pe luna, conform Academiei Americane de Dermatologie.

2. Punctele albe de pe unghii nu arata ca ai o deficienta de calciu. Acesta este un mit des intalnit. Se mai spune ca ele ar indica o deficienta de zinc. Adevarul este ca aceste pete sunt des intalnite si sunt inofensive, fara a indica vreo deficienta vitaminica. Se prea poate sa fie semne ale unei traume anterioare asupra lamei cornoase sau asupra matricei (radacina acoperita de cuticula). La fel cum o bucata de plastic capata zone albe daca o indoi, la fel se intampla si cu unghia.

3. Unghiile sunt facute din acelasi "material" ca parul. Si parul, si unghiile sunt facute din cheratina. Ceea ce inseamna ca alimentele care sunt bune pentru par sunt bune si pentru unghii. Orienteaza-te deci spre o dieta bogata in vitamine, fructe si legume cu antioxidanti, proteine si minerale.

4. Unghiile barbatilor cresc mai repede decat ale femeilor. Cu exceptia perioadei sarcinii.

5. Unghiile separa primatele de mamifere. In vreme ce majoritatea mamiferelor au gheare care sa le ajute sa indeplineasca diverse activitati, unghiile apar la primate (si oamenii intra in aceasta actegorie) pentru a le distinge de restul grupului. Oamenii de stiinta cred ca primatele si-au pierdut ghearele si s-au ales cu unghii pentru a se ajuta la locomotie. Desi ghearele sunt excelente pentru apucare si pentru catarare in copaci cu trunchiul gros, ele pot fi un enajuns in cazul primatelor mai mari care vor sa apuce crengute in cautare de fructe.

6. Rontaitul unghiilor se cheama onicofagie. Este un tic nervos. Cam jumatate dintre copiii cu varste intre 10 si 18 ani isi rod unghiile, dar majoritatea se opresc pe la 30 de ani. Desi este un obicei in mare nevinovat, poate duce la infectii ale pilii si afectiuni ale patului unghiei.

7. Trebuie sa-ti lasi unghiile "sa respire" intre manichiuri. Este nevoie de oxigen care sa patrunda la radacina unghiei. Daca acoperi unghia tot timpul, aceasta nu av mai avea putere sa lupte cu infectiile. Oja usuca, asa ca manichiurizarea permanenta face unghia mai putin flexibila si mai sensibila.

8. Unghiile sunt ferestrele coprului tau. Dermatologii pot spune multe doar uitandu-se la unghiile tale. Daca au o coloratie albastrie, semnaleaza boala de plamani. Capilarele din cuticule spun ca suferi de o boala autoimuna. Daca observi deci ceva in neregula sau neobisnuit, cum ar fi pete maroniu inchis pe cuticule, acompaniate de o dara pe intregul pat al unghiei (melanoma), du-te la dermatolog pentru ajutor.

9. Unghiile cresc mai repede vara decat iarna. Diferitele momente ale anului, dar si varsta, genele si inca alti factori conditioneaza viteza de crestere a unghiilor.

10. Stresul iti afecteaza unghiile. Pe langa faptul ca este insotit de rosul unghiilor, stresul cronic inhiba cresterea unghiilor, caci abate energia si nutrientii corpului.
Read More

Combinatii intre alimente, ce beneficii aduc?

Combinatii intre alimente, ce beneficii aduc?
Numeroasele combinatii intre alimente fac din ele aliati puternici in lupta impotriva afectiunilor. Specialistii spun ca anumite combinatii sunt foarte bune pentru a preveni multe boli grave.

Ceai cu lamaie

Ceaiul verde este recomandat datorita antioxidantilor din el numiti catechine. Acestia ajuta la reducerea riscului de a face boli de inima si cancer, scrie care2.com.

Daca adaugi lamaie in ceai, beneficiile pentru sanatate sunt si mai mari, spune profesorul Mario Feruzzi, de la universitatea Purdue, SUA.

Iaurt cu banane

Iaurtul este plin de bacterii bune pentru sanatate, care intaresc sistemul imunitar. Aceste bacterii au nevoie insa de substanta denumita inulina, care le hraneste.

Inulinele se gasesc in banane, sparanghel, ceapa si usturoi. Inulina creste si capacitatea de absorbtie intestinala a calciului necesar oaselor.

Salata verde si avocado

Salata simpla nu este pe placul multor oameni, insa daca adaugi in ea seminte sau diferite tipuri de alune, o poti face mai gustoasa. Uleiul de masline extra-virgin sau avocado sunt solutii sanatoase pentru oricine vrea sa aiba cat mai multe beneficii pentru sanatatea sa.

Un studiu aparut in 2008 in revista "Journal of Nutrition" arata ca fructele si legumele galbene, portocalii si rosii ne ajuta sa scadem riscul bolilor de inima cu aproximativ 20%.

Orez brun cu branza tofu

Carbohidratii alaturi de proteine sunt o solutie foarte buna pentru persoanele care fac sport. Ele ajuta la recuperarea dupa o asemenea activitate solicitanta, prin cresterea raspunsului insulinei din sange.

Daca vrei sa beneficiezi de aceste avantaje, poti consuma sandvis cu curcan, iaurt si fructe. Orezul brun alaturi de carnea de pui la gratar sau branza tofu reprezinta, de asemenea, o solutie buna.

Vin cu peste

Un studiu aparut in 2008 in revista "American Journal of Clinical Nutrition" arata ca acizii grasi omega-3 din peste, alaturi de vin, reprezinta o combinatie foarte buna pentru sanatate. Somonul si sardinele sunt specii de peste care ar trebui consumate mai des.

Vinul contine antioxidanti polifenoli, cum este resveratrolul, acestia ajutand la buna absorbtie a acizilor grasi omega-3. Combinatia de vin cu peste combate boli precum depresia, diabetul, accidentul vascular cerebral si pe cele mentale.
Read More

Strugurii rosii si afinele imbunatatesc imunitatea

Strugurii rosii si afinele imbunatatesc imunitatea
Strugurii roşii şi afinele ar putea proteja organismul de boli prin întărirea sistemului imunitar, arată un studiu britanic. Experţii au examinat efectele a 446 de compuşi chimici diferiţi asupra sistemului imunitar şi au identificat doi care au avut un impact semnificativ.
Unul dintre compuşi, resveratrol, care se găseşte în strugurii roşii, e cunoscut pentru efectele benefice asupra corpului, cum ar fi reducerea riscului de boli de inimă.
Un alt compus care s-a remarcat a fost pterostilbenul, care se găseşte în afine. Studii anterioare au demonstrat eficienţa acestuia în scăderea colesterolului, contribuind şi la sănătatea inimii.
Read More

Concurs Paula Pudding, Paula te vrea vedeta

 Concurs Paula Pudding, Paula te vrea vedeta
Perioada campaniei: 20.09.2013 – 30.11.2013
Produsele participante la această Campanie sunt:
 Paula Pudding cu gust de ciocolată cu pete din pudding cu gust de vanilie (4 buc. X 125g) ce
conţine un cod unic în interiorul ambalajului;
 Paula Pudding cu gust de vanilie cu pete din pudding cu gust de ciocolată (4 buc. x 125g) ce
conţine un cod unic în interiorul ambalajului.
Participanţii la prezenta Campanie trebuie să:
1. Să achiziţioneze cel puţin un produs participant la campaniei (conform secţiunii 5 a
prezentului Regulament);
2. Să desfacă ambalajul de la produsele Paula Pudding participante şi să descopere în interior
codul unic promoţional;
3. Pentru a câştiga unul dintre premiile campaniei, participantul trebuie să trimită, în perioada
campaniei (20.09.2013 ora 00.00.00 – 30.11.2013 ora 23.59.59), codul promoţional unic prin:
a) SMS, la numărul 1747; numărul 1747 fiind unul cu tarif normal stabilit de reţelele de
telefonie mobilă din care este trimis SMS-ul; numărul este valabil în următoarele reţele
de telefonie mobilă: Cosmote, Vodafone și Orange. Mesajul de SMS trebuie să conţină
codul unic din interiorul ambalajului. Pentru fiecare mesaj trimis, participantul va primi
un mesaj de confirmare.
b) WEB, la adresa www.paulapudding.ro, pe pagina de campanie. Participanţii trebuie să
completeze formularul special, cu datele personale (nume, prenume, număr de telefon,
adresă de e-mail, data naşterii şi adresă completă de reşedinţă) şi să introducă codul
unic din interiorul ambalajului în câmpul aferent acestuia. După ce codul unic a fost
înregistrat pe site-ul www.paulapudding.ro, participanţii vor primi un mesaj de
confirmare.
Premii zilnice:
* oferite instant – 72 x troller
Premii saptamanale
* oferite instanta: – 10 x tableta Allview
premii finale
Premii oferite prin tragere la sorţi – 3 x HP All-in-One PC

Inscrie codul tau dupa ambalaj acum
Read More

Cum sa ne crestem sistemul imunitar

Cum sa ne crestem sistemul imunitar
Sistemul imunitar este similar unei armate care ne protejeaza organismul de atacurile straine: bacterii, virusuri, paraziti sau fungi. Pentru o buna functionare, acest arsenal are nevoie de resurse nutritive. I le putem furniza prin dieta zilnica si prin cure de fortificare, la schimbarea de sezon.

Iata cativa dintre aliatii împotriva bolilor:

1. Peste

Acizii grasi esentiali Omega 3 din peste reprezinta un foarte puternic agent antiinflamator. Cea mai mare cantitate de acizi Omega 3 se gaseste în pestele gras, oceanic, cum ar fi tonul, somonul, macroul, heringul si sardina. Specialistii recomanda consumarea a cel putin doua mese de peste saptamanal.

2. Carne de vita si ciuperci

Studiile arata ca un consum moderat de carne de vita si de ciuperci stimuleaza producerea de celule albe, implicate în apararea antiinfectioasa.

3. Legume si zarzavaturi proaspete

Legumele sunt surse importante de fibre, ce regleaza tranzitul intestinal, dar si de substante antioxidante. Astfel, betacarotenul din morcovi si vitamina C din gogosari ajuta organismul sa lupte împotriva bolilor. Efect antioxidant au si anumiti pigmenti din legumele colorate, precum capsaicina din ardeiul rosu iute si quercitina din ceapa rosie.

Dieta bogata în soia a fost asociata cu scaderea inflamatiei la nivelul vaselor de sange. Alte legume cu efect antioxidant sunt fasolea si lintea, usturoiul, ceapa verde, prazul, broccoli, varza, conopida, spanacul si maslinele.

4. Fructe proaspete

Cele mai bogate în vitamina C sunt ciresele din specia Acerola. Insa o sursa de vitamina mereu la îndemana sunt lamaile.

Toamna, o cura de struguri combate anemia, prin continutul crescut în cupru, care ajuta la formarea hemoglobinei. Strugurii, mai ales cei negri, sunt bogati în polifenoli, substante care ajuta celulele sa-si repare defectele, prevenind astfel îmbatranirea si aparitia bolilor. Astfel de polifenoli sunt quercitina si resveratrolul. Ei previn aparitia bolilor cardiovasculare, de aceea, un pahar de vin rosu natural consumat zilnic scade riscul de infarct miocardic. Si merele contin quercitina.

5. Condimente si ierburi aromatice

Stiai ca multe dintre condimentele tale preferate sunt puternice antiinflamatoare? Busuiocul, ardeiul iute, curry-ul, patrunjelul, oregano si rozmarinul confera nu doar savoare, ci si protectie contra infectiilor. La fel se întampla cu menta, scortisoara si cacaua (ciocolata cu peste 70% cacao). In plus, aceste condimente pot înlocui cu succes sarea si zaharul din alimentatie.

6. Uleiuri si oleaginoase

Fructele oleaginoase si semintele sunt bogate în grasimi nesaturate si alti nutrienti cu efecte antiinflamatorii. Consuma nuci, migdale, seminte de dovleac sau de floarea soarelui si seminte de in. Uleiul extravirgin de masline are si el efecte antiinflamatoare.

De asemenea, ceaiul verde si ceaiul de ghimbir protejeaza organismul de infectii.

7. Iaurtul

Iaurturile contin bacterii sanatoase pentru tubul digestiv, stimuland tranzitul intestinal si scazand inflamatia la acest nivel. Acelasi efect protector pentru intestin îl au si muraturile în saramura.
Read More

Concurs Bancpost 2013 castiga premii

 Concurs Bancpost 2013 castiga premii
Primeste si/sau trimite bani prin Western Union la Bancpost si poti castiga zilnic 50 de lei sau marele premiu in valoare de 4000 de lei constand, la alegere, intr-un laptop cu internet pentru un an sau echivalentul in bonuri valorice.

Transfera bani si inscrie-te in promotie prin trimiterea unui SMS la 1880 (tarif normal) cu “Numele tau”, indicativul MTCN si primele 6 cifre din codul MTCN  de pe chitanta de transfer si intra in cursa pentru unul cele 76 de premii in total! Exemplu format mesaj valid: Dan Pop, MTCN123456
Promotia este valabila in perioada 16.09 – 31.12.2013. In extragerile pentru premiile zilnice intra tranzactiile inscrise in luna incheiata; pentru inscrierea in extragerea pentru marele premiu, trebuie sa efectuati si sa inscrieti cel putin 2 tranzactii pe intreaga durata a campaniei.
Citeste regulamentul campaniei aici.
Citeste detalii depre promotie si in pliantul cu informatii disponibil aici si in orice sucursala Bancpost.
Bancpost este partenerul traditional al Western Union, serviciul de plati rapide in numerar (fara cont), desfasurat prin 344.000 de locatii aflate in peste 200 de tari si teritorii din intreaga lume,  cu o istorie de peste 150 de ani.
https://www.bancpost.ro/Persoane-Fizice/Transferuri/Cu-Western-Union-si-Bancpost-esti-castigator
Read More

Catalog Wellness c14-c17

Catalog Wellness c14-c17
Catalog Wellness c14-c17 2013 din 30.09-29.12 2013.
Ofertele sunt valabile în limita stocurilor disponible, începand cu prima zi a campaniei - de la ora 6:00, până în ultima zi - ora 18:00.
Vedeta brosurii este ceaiul Infizie Botanica by Oriflame la un pret de aprox 95 lei.

Catalogul este si pe facebook.
Read More

Plateste factura vodafone si intri in concurs

Plateste factura vodafone si intri in concurs
1. Plătești factura ta Vodafone online cu un card MasterCard sau Maestro prin oricare dintre modalitățile pe care le ai la dispoziție: paginile dedicate din vodafone.ro, m.vodafone.ro sau MyVodafone. Factura trebuie să aibă o valoare minimă de 25 de lei.
2. Intri automat în tragerea la sorți.
Bonus: dacă ești la prima plată a facturii Vodafone cu cardul vei primi și o reducere de 5% din valoarea plății facturii tale în limita a 8 lei.
Promoție valabilă în perioada 2 septembrie – 30 noiembrie 2013
Plateste factura Vodafone acum
Read More

Mircea Badea amenintat ca o sa fie impuscat?

Mircea Badea amenintat ca o sa fie impuscat?
Prezentatorul de la Antena 3 a trăit momente tensionate într-o benzinărie. Mircea Badea a fost înjurat şi ameninţat cu moartea. Martori la întreaga scenă au fost chiar angajaţii unei staţii din cartierul Titan.
Mircea Badea a deranjat rău un şofer care a oprit duminică seară la benzinărie pentru a-şi alimenta automobilul cu carburant.  Iritat tare, bărbatul l-a înjurat pe prezentator, ba chiar l-a ameninţat cu moartea.
"Am fost înjurat şi ameninţat cu împuşcarea în cap, într-o benzinărie din Titan. Da, există martori, angajaţi ai benzinăriei. Detalii la Sinteza zilei.
 S-a speriat ca îl voi lovi şi a plecat în trombă.

Să-şi ia pistolul probabil. Am numărul maşinii, în curând şi identitatea smardoiului", a povestit Mircea Badea pe contul lui de socializare.
Read More

Alimente care cresc nivelul de energie

Alimente care cresc nivelul de energie
Aşadar, în locul cafeinei şi al zahărului aţi putea încerca unul dintre aceste 10 alimente de mai jos care vă pot creşte nivelul de energie şi vă pot îmbunătăţi starea de sprit şi productivitatea.
1. Migdalele sunt pline de vitamina E şi magneziu
Aşadar, ele sunt gustări ideale pentru creşterea nivelului de energie. Potrivit unui studiu publicat în jurnalul Nutrients, migdalele sunt nucile cu cel mai mare nivel de substanţe nutritive. Ele conţin multă vitamină E şi magneziu, având totodată multe proteine care ne ajută să ne menţinem energia zilnic.

2. Ciocolata neagră are cafeină şi teobromină

Atât cafeina, cât şi teobromina ne vor asigura un nivel ridicat de energie. Consumul moderat de cafeină şi zahăr din ciocolată nu va duce la scăderea bruscă a energiei odată ce efectul alimentului va dispărea. ca regulă generală, cu cât ciocolata conţine mai multă cacao, cu atât ea are mai puţin zahăr în compoziţie. Prin urmare, cu cât ciocolata este mai neagră, cu atât ea va creşte nivelul de energie.

3. Somonul este bogat în acizi graşi omega-3

Un studiu din 2004 publicat în jurnalul Lipids in Health and Disease susţine că acizii graşi omega-3 pot îmbunătăţi starea de spirit oferind protecţie şi împotriva depresiei.

4. Condimentele

Ierburile condimentate poate ajuta la întărirea metabolismului asigurându-ne energia necesară. De exemplu, ardeii iuţi conţin compusul numit capsaicină care poate îmbunătăţi funcţiile metabolismului, ajutând totodată digestia. În plus, unele condimente sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a îmbunătăţi funcţiile cognitive, potrivit Medical Journal Of Australia [PDF].

5. Iaurtul grecesc

Iaurtul grecesc este o alternativă bună pentru iaurtul obişnuit deoarece are mai multe proteine şi mai puţină lactoză şi carbohidraţi. Un studiu publicat în jurnalul Appetite subliniază că iaurtul grecesc îi poate ajuta pe oameni să se simtă sătui tocmai datorită proteinelor din el care acţionează încet.

6. Popcornul este o sursă bună de carbohidraţi

Popcornul este bogat în fibre şi carbohidraţi, dar este sărac în calorii (atunci când ele nu conţin unt). Un studiu publicat în jurnalul Nutrients relevă faptul că popcornul este una dintre gustările care au cea mai mare capacitate de a creşte nivelul de energie în rândul copiilor.

7. Legumele cu frunze verzi
Chiar dacă nu vei obţine o musculatură super-puternică ca a lui Popey, consumul de legume cu frunze verzi îţi va asigura un nivel energetic ridicat graţie conţinutului lor ridicat de fier. Oboseala este unul dintre cele mai comune simptome ale deficienţei de fier, potrivit specialiştilor de la National Heart, Lung, and Blood Institute, dar consumul regulat de spanac poate remedia această problemă. Fierul promovează circulaţia celulelor roşii din sânge, lucru care ne ajută să ne menţinem alerţi şi să ne creştem nivelul de concentrare.

8. Cerealele integrale sunt surse importante de energie

Cerealele integrale conţin mulţi carbohidraţi, ce-i drept. Dar în acest caz vorbim de carbohidraţi complecşi care vor asigura o eliberare constantă de energie de-a lungul zilei, potrivit unei analize publicate de Whole Grains Council [PDF]. Aşadar, consumul cerealelor integrale la micul dejun asigură „combustibil” pentru o zi întreagă.

9. Afinele pot încuraja funcţiile cognitive


există un motiv întemeiat pentru care specialiştii susţin că afinele sunt super-alimente. Mai exact, ele sunt pline de antioxidanţi şi, în plus, studiile au indicat că ele au rol important asupra funcţiilor cognitive şi asupra agilităţii mentale, potrivit USDA.

10. Ouăle sunt bogate în proteine


Nu trebuie să le consumi crude pentru a obţine proteinele din ele. Potrivit unei analize din Nutrition Today, proteinele asigură o sursă stabilă de energie. În plus, ele sunt bogate în vitamina B.
Read More

Cea mai frumoasa femeie din politica romaneasca

Cea mai frumoasa femeie din politica romaneasca
Europarlamentul Daciana Sarbu, sotia premierului Victor Ponta, a fost aleasa "cea mai frumoasa femeie din politica romaneasca", in urma unui sondaj.
Astfel, Daciana Sarbu a fost votata de 44,51% dintre cei 14.311 participanti la sondaj.
Pe locul doi se afla Elena Udrea, cu un procent de 34,33%.

Pe podium se afla si Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei fiind votat de 5,77% dintre respondenti.

Catalina Stefanescu, aleasa deputat in urma alegerilor parlamentare din 2012 la varsta de doar 24 de ani, ocupa locul patru cu un procentaj de 2,81%.

Locul cinci este ocupat de Roberta Anastase, care a obtinut 2,86% dintre voturi, iar pe locul sase se afla Alina Gorghiu, cu 1,69%.

1,68% dintre respondenti au optat pentru Andreea Paul, care s-a clasat pe locul sapte, in timp ce locul opt este ocupat de Ana Birchall - 1,45%.

Ramona Manescu, ministrul Transporturilor, a fost votata de 1,23% dintre participantii la sondaj si se afla pe locul noua, in timp ce pe locul zece s-a clasat Raluca Turcan, cu un procentaj de 0,82%.

Urmatoarele locuri au fost ocupate de: Elena Basescu (0,77%), Gabriela Vranceanu Firea (0,73%), Oana Mizil (0,57%), Cristina Topescu (0,56%), Cristina Pocora (0,28%) si Diana Tusa (0,24%).
Read More

Concurs Cartoonnetwork.ro 2013

Concurs Cartoonnetwork.ro 2013
Concurs Cartoonnetwork.ro 
Castiga un iPod Touch, un skateboard sau o trotineta + casca Ben 10
Concursul se desfasoara in perioada 20 Septembrie 2013 - 08 Octombrie 2013

Ce castigi? 1 x trotineta + casca Ben 10, 1 x skateboard + casca Ben 10, 1 x iPod Touch
Ce trebuie sa faci? 
Raspunde corect si cel mai rapid la primul set de 10 intrebari, rezolva cat mai repede puzzle-ul + completeaza formularul de inscriere din pagina concursului de pe cartoonnetwork.ro cu datele tale de contact. Concursul se adreseaza copiilor cu varsta de pana la 15 ani.
Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.
Read More

Consuma castraveti ca sa fii mai tanar

Consuma castraveti ca sa fii mai tanar
Castravetele este cunoscut drept unul dintre cele mai sanatoase alimente, asa ca nu este de mirare ca este pe locul al patrulea in topul celor mai cultivate legume din lume.

Te hidrateaza 

Daca nu ai timp sa bei suficienta apa, te poti hidrata suficient mancand un castravete, care este compus din apa in proportie de 90%.

Lupta impotriva caldurii

Daca aplici castraveti pe pielea afectata de arsuri sau insolatie, vei simti o ameliorare smnificativa.

Elimina toxinele 

Cantitatea de apa disponibila din castraveti actioneza ca un tub de drenaj asupra toxinelor dni organism. Consumul regulat de castraveti ajuta in cazul pietrei la rinichi. 

Contine vitaminele de care ai nevoie zilnic 

Castravetii au in componenta vitaminele A, B si C, care iti confera energie si protejeaza sistemul imunitar. Pentru o portie completa de vitamine, poti prepara un suc natural din castraveti, spanac si morcovi.

Contribuie la regenerarea parului 

Siliciul, vitamina A, vitamina E  si alte vitamine si minerale din castravete contribuie eficient la cresterea si regenerarea parului. 

Combat greturile matinale 

Castravetii sunt un remediu eficient impotriva greturilor matinale specifice lunilor de sarcina. De fiecare data cand senzatia de greata apare, este recomandat consumul catorva felii de castravete proaspat cu tot cu coaja.

Combat cearcanele si imbunatatesc aspectul tenului 

Castravetii sunt ingrediente de baza in multe produse cosmetice, datorita vitaminelor si antioxidantilor care se regasesc in continutul lor. Pentru iluminarea si revigorarea tenului, puteti prepara diferite masti pe baza de castraveti proaspeti. De asemenea, daca va confruntati cu cearcane cauzate de oboseala sau de lipsa somnului, puteti aseza cate o felie de castravete pe ochi.
Read More

Cum iti poti stapani furia

Cum iti poti stapani furia
Cand te enervezi, tendinta naturala este sa izbucnesti, sa-ti descarci furia intr-un fel sau altul. Cel mai adesea, aceasta se manifesta prin atacuri verbale la adresa persoanei sau situatiei care a starnit senzatia. Fie ca te exprimi, fie ca nu, enervandu-te consumi inutil mult prea multa energie si permiti ratiunii sa se intunece. Cum sa gandesti limpede atunci cand esti pe cale sa faci explozie pe dinauntru?
Nu-i permite corpului sa fie afectat si incearca sa fii furios- atunci vei stii ca nu poti sa fii furios!
In Japonia, copiii invata o metoda foarte simpla de controlare a furiei. Ei spun ca, de cate ori te simti furios, incepe doar sa respiri profund. Incearca si nu vei fi capabil sa devii furios. De ce? Pentru simplul motiv ca respiri profund nu poti sa te mai infurii? Iti este imposibil sa te infurii. Exista 2 motive.
Incepi sa respiri profund, dar furia are nevoie de un anumit ritm al respiratiei sau o respiratie haotica. Daca incepi sa respiri profund, este imposibil ca furia sa mai iasa la suprafata. Daca respiri profund in mod constient, atunci furia nu se mai poate exprima. Furia necesita un model diferit de respiratie. Nu trebuie sa-l aplici; furia o va face ea singura. Cu o respiratie profunda, nu poti sa fii furios.
Si, in al doilea rand, mutandu-ti gandul. Cand te simti furios si incepi sa respiri profund, mintea trece de la furie la respiratia profunda. Corpul nu se afla in starea de a fi furios si mintea si-a mutat atentia de la concentrare la altceva. Atunci, este dificil sa fii furios. Acesta este motivul pentru care japonezii sunt cei mai stapani pe sine oameni de pe planeta. Este vorba, pur si simplu, despre un antrenament din copilarie.
“Mintea si corpul NU sunt doua lucruri separate. Aminteste-ti lucrul acesta INTOTDEAUNA”
Este dificil oriunde altundeva sa gasesti un asemenea incident, dar in Japonia se intampla zilnic. Se intampla din ce in ce mai rar, deoarece Japonia devine din ce in ce mai putin japoneza, devine din ce in ce mai occidentalizata, iar metodele si caile traditionale se pierd. Insa s-a intamplat si se intampla si astazi.
Read More

Campanie Fanta 2013 coolatschool.ro

Campanie Fanta 2013 coolatschool.ro
Participa la promotia Fanta Cool At School! pe www.coolatschool.ro
Inscrie codul de sub capacele sticlelor de Fanta pe www.fanta.ro impreuna cu numarul tau de telefon si in cateva secunde intri in promotia care iti prelungeste distractia, chiar si dupa ce a inceput scoala!
Perioada de desfasurare a promotiei este 16 septembrie – 11 noiembrie 2013.
Premiile Fanta:
-5 ghiozdane pline cu caiete in fiecare ora ora;
-3 perechi de casti Beats by Dr. Dre, in fiecare zi;
-un laptop Sony Vaio, in fiecare saptamana.
coolatschool.ro
Read More

Intepatura de albina? Foloseste patrunjel

Intepatura de albina?  Foloseste patrunjel
Intepaturile de albine pot fi tratate imediat dupa intepatura, tata a patito la tara culegea niste struguri si a vazut  un strugure mare si frumos copt,  si a muscat direct din el in strugure se afla o albina la intepat albina de buza, imediat i -sa umflat buza,  tata mi-a zis ca a gasit niste patrunjel proaspat si sa frecata la buza cu patrunjel si 30 de minute i sa dezumflat buza si nu mai avea nimic.
Intepaturile de albine si viespi sunt fie dureroase, fie potential mortale, in functie de reactia pe care victima o are la veninul insectei. Cei mai multi dintre noi prezinta simptome ale unei reactii normale la intepaturi iar acestea pot fi tratate cu usurinta acasa. Reactiile severe necesita insa interventie medicala de urgenta.
Read More