Anna Lesko va deveni mamica

Anna Lesko este una dintre cele mai admirate cântărețe de la noi, este adulată de fani, însă a fost mereu discretă cu viața ei personală.

Invitată la TV pentru a cânta o piesă, Anna Lesko le-a dat tuturor vestea cea mare: este însărcinată și va naște un băiețel la sfârșitul lunii martie. Vestea este cu atât mai surprinzătoare, cu cât frumoasa cântăreață a avut concerte în mod regulat.
Până și dansatoarele ei au rămas cu gura căscată când au aflat! Pentru că Anna nu a pus nici un gram pe ea, nimeni nu a știut și nici nu a banuit nimic, evident în afară de familie și de tatăl copilului.

"Îmi doream un copil. Sarcina mea este foarte ușoară. Dacă o să meargă aşa de bine, o să mai fac imediat încă unul. Sunt în luna a şaptea. Pe scenă a fost cel mai greu. Dar băiatul meu este extrem de cuminte", a declarat Anna Lesko.

Aceasta a adăugat: "Tatăl este un muzician. Provine dintr-o familie de muzicieni respectați şi în România şi în Basarabia. Trăiesc o poveste de dragoste frumoasă,cu bune şi cu rele, de trei ani".

Author:

Facebook Comment