Apocalipsa vikingilor o minciuna

Potrivit unei legende din mitologia nordica sfarsitul lumii va veni in 2014, cand se va petrece Apocalipsa vikingilor.
Atunci, zeul Odin va fi ucis de lupul Fenrir, iar Pamantul si cerul vor fi pline de otrava. Conform legendei, ziua Apocalipsei va fi pe 22 februarie 2014. Inainte de aceasta, vor exista trei ierni cu geruri ingrozitoare, scrie Daily Mail.
“In ultimii ani, am avut predictii ale Apocalipsei mayase, care a trecut fara incidente si alte date care au anuntat sfarsitul lumii. Dar sunetul hornului este posibil sa fie cel mai bun indicator ca versiunea legendei vikingilor privind sfarsitul lumii se va intampla pe 22 februarie 2014″, a spus Danielle Daglan, directorul Festivalului JORVIK al vikingilor.
Apocalispa va veni cu un nor de acid care provine din centrul galaxiei şi distruge absolut totul în calea sa. Vadim Şcerbakov a dezvaluit ce se va intampla pe 22 februarie 2014.
Mass-media încearcă să facă în jurul acestei date aceeaşi zarvă ca şi în jurul profeţiei Maya. Dar toate acestea nu sunt altceva decât speculaţii. În cântecele scrise în islandeza veche despre zeii şi eroii din mitologia scandinavă se relatează despre o iarnă de trei ani, care trebuie să preceadă sfârşitul lumii. Însă după cum ştim, în ultimii trei ani a avut loc schimbarea anotimpurilor”.
Norul gigantic de acid va avea o suprafaţă de 16 milioane de kilometri. El este generat de o gaură neagră şi se îndreaptă spre noi din centrul galacticii cu o viteză uriaşă.

Author:

Facebook Comment