Aurul din Jungla emisiune pe Discovery

Pe Discovery sunt emisiuni din ce in ce mai frumoase dar cei la rds se fac ca ploua si nu mai adauga odata programul Discovery in grila.Aurul din Junglă din 15 ianuarie de la ora 22:00, în "Aurul din Junglă", Scott şi George, foşti agenţi imobiliari, acum rămaşi fără bani, caută aur în jungla din Ghana. Vor putea găsi aceşti începători destul aur pentru a-şi întreţine familiile ?
Programul îi urmăreşte pe George Wright şi Scott Lomu, care erau agenţi imobiliari de succes în urmă cu 4 ani. Când a împlinit 25 de ani, George valora un milion de dolari, iar la 33 de ani Scott tranzacţiona proprietăţi de 3 milioane de dolari. Cei doi au ignorat însă semnalele de avertisment şi au pierdut totul în criza imobiliară din 2008.
Acum fiind în joc casele şi viitorul familiilor lor, George şi Scott au fost obligaţi să găsească o soluţie şi au luat o decizie radicală: să plece din Utah în junglele din Ghana, în Africa de Vest, un loc cu rezerve de aur atât de mari încât până şi minerii începători au şansa să facă avere. Oricât de greu e să găseşti aur şi să-l extragi din pământ, se pare că adevărata problemă e să păstrezi aurul găsit în jungla din Ghana.
Îi urmărim aşadar pe Scott şi George, care îşi riscă viaţa şi înfruntă defecţiuni mecanice, competitori criminali şi nu în ultimul rând pericolele junglei, în încercarea de a se întoarce la viaţa pe care au avut-o cândva.

Author:

Facebook Comment