Bananele patate distrug celulele canceroase

Bananele patate nu sunt stricate. Dimpotriva, sunt cele mai bune arme impotriva celulelor canceroase.

Bananele sunt adevarate minuni in materie de alimentatie. Sunt dulci si cremoase, ideale pentru gustarile dintre mese si perfecte pentru mentinerea siluetei pe termen lung. Insa dincolo de aceste aspecte pe care le cunoastem cu totii, bananele au si proprietati mult mai intense.

Sunt mai puternice decat bauturile energizante

Uita de bauturile energizante, mananca o banana" este noul sfat dat de specialisti. In studiul realizat pe atleti si publicat in luna mai a acestui an, a iesit la iveala ca cei care au mancat o banana au avut un nivel mai ridicat de dopamina decat cei care au optat pentru o bautura energizanta. Mai mult, nivelul dopaminei a continuat sa creasca si la o ora dupa. Nu doar ca bananele au inlocuit cu brio bauturile energizante, dar i-a si ajutat pe acestia sa se simta mai bine.

Cu cat au coaja mai patata, cu atat sunt mai eficiente in lupta cu cancerul

Potrivit studiilor japoneze, o banana coapta bine, cu coaja patata, produce o substanta numita TNF (Factor de necroza tumorala), care distruge celulele tumorale. Cu cat coaja este mai intunecata, cu atat are proprietati mai puternice anti-cancer si de intarire a imunitatii.

Sunt excelente pentru mahmureala

Iar asta pentru ca au un continut bogat in potasiu. Mananca una inainte sa te culci sau dimineata, imediat dupa ce te-ai trezit si vei scapa de simptomele mahmurelei.

Author:

Facebook Comment