Castiga o excursie la Paris cu flysky.ro

Concursul este organizat şi se desfăşoară pe întreg teritoriul României, în perioada 13 ianuarie 2014 – 13 februarie 2014.
Participanţii la concurs trebuie să intre pe site-ul www.flysky.ro (în perioada 13 ianuarie 2014 – 13 februarie 2014), în secţiunea de concurs, să completeze datele necesare pentru crearea unui cont şi să introducă codul de pe flyer.
Orice întrebare sau nelămurire legată de participarea la concurs, va fi trimisă pe adresa de e-mail info@flysky.ro.
Premiul constă în doua bilete, dus-intors, la Paris. Câstigătorul concursului poate transforma contravaloarea biletelor într-un voucher nominal, netrasmisibil şi valabil 1 an de la data emiterii. Voucherul poate fi folosi pentru orice servicii oferite de flysky.ro, iar în cazul în care acesta nu acoperă valoarea totală a serviciilor achiziţionate, castigătorul este obligat să achite diferenţa dintre valoarea totală a serviciilor şi valoarea voucherului. În cazul în care serviciile achiziţionate nu depăsesc plafonul voucherului, câştigătorul nu poate cere contravaloarea în bani pentru diferenţa rezultată. În cadrul acestui concurs, nu se permite acordarea contravalorii în bani a premiului.
Castiga o excursie la Paris

Author:

Facebook Comment