Castigatorul Top Chef este Alexandru Iacob
După 11 episoade încărcate de emoţii şi adrenalină, cea mai
savuroasă competiţie culinară şi-a desemnat aseară câştigătiorul.
Alexandru Iacob, Mihai Irimia, Veres Istvan şi Daniel Grosu s-au
întrecut aseară pentru ultima oară, iar cei trei juraţi, Chef Joseph
Hadad, Nicolai Tand şi Tudoar Constantinescu Chef Joseph Hadad, Nicolai
Tand şi Tudor Constantinescu au decis cine merită trofeul “Top Chef”.
Alexandru Iacob este câştigătorul celui de-al doilea sezon al show-ului
gastronomic difuzat de Antena 1. De-a lungul competiţiei, Alexandru
Iacob s-a remarcat prin platingurile speciale, apropiate de natură, pe
care le-a făcut, dar şi prin gustul deosebit pe care îl dădea mâncării. A
fost lăudat de mulţi invitaţi cărora le-a trezit emoţii cu preparatele
sale, printre care Andreea Marin şi Răzvan Simion.
«“Top
Chef” a însemnat pentru mine răsplata celor 11 ani dedicaţi doar
bucătăriei. La început am fost timid, emoţionat, dar cu cât am evoluat
în concurs, din fericire am ajuns până în finală, mi-am făcut prieteni
foarte buni. Echipa “Top Chef” mi-a intrat la suflet pentru că au fost
primii oameni pe care i-am cunoscut când am venit în Bucureşti. Drept
pentru care, mutarea de la Iaşi nu a fost atât de grea. De-a lungul
concursului, probele gândite de cei trei juraţi ne-au dat mari bătăi de
cap, mai ales că niciodată nu ştiam dinainte ce urma să pregătim» a declarat Alexandru.
Câştigătorul ştie deja şi ce va face cu premiul câştigat: “Trofeul
“Top Chef” îl voi pune la loc de cinste la mine în camera, iar banii îi
voi strange pentru că vreau să-mi deschid un restaurant cu un specific
inedit, ar fi al doilea din lume şi bineînţeles îi voi da banii promişi
lui Istvan, ca să urmeze cursurile pe care şi le doreşte, cărţile deja i
le-am dat.”
Facebook Comment