Concurs Biscuitii Milka

Concurs Biscuitii Milka pe facebook
Când ai făcut ultima dată o poză împreună cu familia ta?
Cu noii biscuiții Milka poți aduce toată familia împreună, într-o poză - și în plus poți câștiga! Alege o ramă de fotografie creată din biscuiții Milka, încarcă o poză cu întreaga familie și dacă ești norocos, poți câștiga unul din cele 10 de aparate Tassimo T20.

Perioada campaniei: 6 Ianuarie – 9 Februarie

    Selectează un biscuit Milka în funcție de rama în care vrei să încarci poza cu familia ta. e important ce biscuit vei alege pentru că dacă alegi un Biscuit Norocos și poza ta este eligibilă conform regulilor jocului, câștigi unul dintre cele 10 pachete de biscuiți Milka. Dacă vrei un indiciu pentru a descoperi unde sunt Biscuiții Norocoși rămași, invită zece prieteni în joc!

    După ce selectezi rama, încarcă o poză cu întraga famlie sau folosește camera web pentru a face o poza imediat!

    Poza ta va fi analizată în următoarele 24 de ore și dacă indeplinește cerințele jocului, va fi publicată imediat în albumul de Familie Milka Biscuiți.

    După ce ai încărcat un portret de familie, ai șansa de a participa la tragerile la sorți săptămânale, pentru desemnarea câștigătorilor de aparate Tassimo T20. Dacă una dintre pozele încărcate primește 5 inimi, vei fi recompensat cu a treia ramă de Biscuiți, care îți crește șansele de câștig.
Intra in aplicatia biscuitii milka

Author:

Facebook Comment