Cum putem contacta spiritele

Vrei să ştii ce se întâmplă pe lumea cealaltă? Vrei să comunici cu persoane decedate, la care ai ţinut foarte mult? Poţi să o faci cu ajutorul spiritismului, susţin specialiştii în domeniu! Cum? Iată toţi paşii, de la masa de spiritism la metodele cele mai cunoscute de comunicare cu morţii. Simplu şi eficient…
Cum se face masa
Pentru a chema sufletele morţilor la tine acasă ai nevoie, în primul rând, de instrumentele magiei. Astfel, masa şedinţei, unealta de bază a spiritiştilor, fie ei profesionişti sau amatori, trebuie să fie confecţionată din lemn de brad, prin încleiere, fără cuie, bucăţi de tablă sau alte materiale feroase. Este de preferat ca forma mesei să fie rotundă, iar suprafaţa să fie bine lustruită. Pe masă se gravează în mijloc un cerc, iar lângă el “DA” şi “NU”. În jurul acestor cuvinte trebuie gravate numere de la 1 la 10. Pe marginea mesei se scrie alfabetul, de la A la Z, în sensul acelor de ceasornic.
Cum se pregăteşte mediumul
Cu un sfert de oră înainte de începerea şedinţei de spiritism, persoana care o va conduce, adică un medium, trebuie să se retragă singură într-o cameră liniştită, să facă zece exerciţii de respiraţie şi să se concentreze.
Cum se face invocaţia
Participanţii se adună în jurul mesei, în picioare, şi păstrează un moment de reculegere. Apoi aşază degetele arătătoare pe fundul unui pahar poziţionat cu gura în jos pe cercul de pe centrul mesei. Sufletul se invocă prin formula: “Rugăm spiritul lui X să ne servească în această şedinţă de spiritism. Când va veni, să meargă paharul la DA”.
Ce spirite pot fi apelate
Se aşteaptă un minut. Dacă nu se mişcă paharul, se repetă formula de două ori. Dacă nici aşa nu se mişcă, se invocă spiritul altui decedat. Trebuie să se ţină cont de faptul că sufletul chemat trebuie să fi aparţinut unei persoane moarte de cel puţin 40 de zile. De obicei, se respectă intervalul de şase luni.
Cum se citesc răspunsurile
Dacă spiritul va veni, paharul se va deplasa spre “DA”, după care va reveni în cerc. Urmează întrebările puse de participanţi duhului invocat. Acesta răspunde prin intermediul paharului, care alunecă peste litere şi cifre, oprinduse puţin după fiecare cuvânt sau cifră comunicate. Metoda cu paharul este folosită în special de tibetani. (Preluare din volumul «Iniţiere în practica ştiinţelor oculte», de Ilarion Ionescu)
Un medium bun face masa să leviteze
O altă metodă de comunicare cu spiritele este cea a levitării mesei şi a înclinării ei. În acest caz, răspunsurile din partea duhului vin prin aplecarea mesei, în timp ce pluteşte, în anumite direcţii. Această metodă necesită însă prezenţa unui medium mult mai bun decât în cazul paharului.
Întrebările puse duhului trebuie să fie clare
Întrebările puse duhului trebuie să fie foarte clar formulate. Legenda spune că într-o şedinţă de spiritism din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, spiritului invocat i s-a cerut să spună dacă pe casa unde se ţinea şedinţa va cădea o bombă. Răspunsul a fost NU. Toată lumea s-a relaxat. După scurt timp, pe acea casă au căzut două bombe. Deci, nu a căzut o bombă, spiritul a avut dreptate: au căzut două.

Author:

Facebook Comment