Frig si ploaie in toata tara

Astăzi 20 ianuarie 2014 va cădea lapoviţă în aproape toată ţara. Tot astăzi intră în vigoare avertizarea cod galben de condiţii complicate ale vremii. Potrivit meteorologilor, se vor forma depuneri de lapoviţă, izolat polei, iar vântul va avea intensificări în rafale de pînă la 60 70 de km pe oră.
Peste zi maximele vor atinge valorit de până la şapte grade la Cahul. Cu un grad mai puţin va fi la Leova şi Comrat. patru grade sunt anunţate la Tiraspol, cinci la Chişinău şi două grade la Orhei. În nord temperaturile vor oscila în jurul valorilor de minus două şi 0 grade.
În următoarele zile temepraturile continuă să scadă. Marţi vor fi trei grade în cpaitlaă, miercuri două, iar joi şi vineri termometrele vor indica unu şi respectiv 0 grade. Şi în timpul nopţii temepraturile vor scădea până la minus şase grade vineri.
În România plouă în toată ţara şi doar la Iaşi ploile se transformă în lapoviţă întrucât aici va fi la amiază minus un grad. O maximă cu mult mai ridicată este aşteptată la Constanţa, 12 grade, iar la Oradea şi Timişoara va fi cu u ngrad mai puţin. Temperaturi asemănătoare cu cele de la noi sunt prognozate la Bucureşti, 6 grade la prânz.

Author:

Facebook Comment