Gigi Becali transferat la Spitalul Penitenciarului Poarta Alba

Gigi Becali a fost transferat astazi la Spitalul Penitenciarului Poarta Alba pentru a fi supus mai multor investigatii medicale dupa ce a acuzat anumite probleme de sanatate.

Gigi Becali urmeaza sa ramana in Spitalul Penitenciarului Poarta Alba cat timp va fi necesar, potrivit reprezentantilor penitenciarului, dupa joi dupa-amiaza a acuzat “anumite probleme medicale”. Patronul echipei Steaua va fi supus unor investigatii medicale de specialitate.

Becali a facut in 30 decembrie 2013 o cerere de eliberare din motive medicale, scrie Mediafax, acuzand o afectiune veche la coloana care nu a mai fost tratata in perioada incarcerarii, solicitarea urmand sa fie judecata de Tribunalul Constanta la finalul acestei luni, pe data de 29, conform avocatului sau Bogdan Vlad. Avocatul care il reprezinta pe seful Stelei a precizat ca a depus si o solicitare ca instanta sa judece cererea de eliberare la o data mai apropiata, data fiind “urgenta” situatiei.

Avocatul lui Becali a declarat ca acesta are o afectiune la nivelul regiunii cervicale a coloanei vertebrale, pe care a tratat-o constant timp de 30 de ani, inainte de a fi arestat si nu a mai putut continua tratamentul in inchisoare. Recent, problema s-ar fi agravat, clientul sau acuzand dureri acute si insuportabile.

Author:

Facebook Comment