Hagi a reusit sa-l scoata pe Becali din puscarie

Gheorghe Hagi a reusit sa-l scoata din penitenciar pe finul sau, Gigi Becali. Cererea oficiala facuta de clubul Viitorul Constanta a fost acceptata de Administratia Penitenciarelor si astfel, latifundiarul din Pipera va lucra pe post de consilier pe probleme de fotbal la gruparea patronata de nasul sau.

Potrivit sursei amintite, biroul lui Gigi Becali este deja renovat si pregatit sa il primeasca pe noul angajat al Viitorului Constanta, fapt confirmat si de Paul Peniu, presedintele Academiei de Fotbal pe care o detine Gheorghe Hagi. Gigi Becali se va implica si financiar la gruparea de la malul marii, in semn de recunostinta pentru gestul facut de Rege. Astfel, Becali va suporta din propriul buzunar toate cheltuielile clubului Viitorul pe intreaga perioada cat va fi angajat al echipei constantene.

In plus, Becali le-a transmis apropiatilor ca va aduce jucatori de calitatea la Viitorul pe care o va transforma intr-o mica Steluta. Aceasta situatie ar putea dura aproximativ doi ani de zile adica exact cat mai are de executat Gigi Becali din pedeapsa de trei ani si jumatate pe care o ispaseste la Poarta Alba.

Profitand de regimul deschis de detentie, Gigi Becali va mai petrece in penitenciar doar noptile, el urmand sa fie adus la birou, in fiecare dimineata, de un gardian al penitenciarului Poarta Alba, iar seara va trebui sa revina in celula pentru a dormi.

Author:

Facebook Comment