Metode naturale pentru o imunitate de fier

Topul imunitatii

Usturoiul are proprietati antivirale si antibacteriene, insa ajuta si la intarirea sistemului imunitar. Un catel de usturoi pisat si amestecat cu putin ulei de masline si zeama de lamaie este o "pastila" eficienta pentru a tine departe virusurile.
Consuma acest amestec de trei ori pe zi, fie in salata, fie pe paine. Un fir de patrunjel verde mestecat dupa tratament va fi suficient pentru a scapa de mirosul neplacut.

Arnica face parte din pleiada plantelor imunostimulatoare si este cotata ca una de top. Ajuta organismul sa-si intareasca imunitatea si sa lupte impotriva virusurilor si infectiilor deja instalate.

O cura de doua saptamani functioneaza cu un veritabil vaccin antigripal. Se recomanda cate 50 de picaturi diluate in 100 ml de apa, de trei ori pe zi.

Isopul este una dintre plantele pomenite Biblie ca avand puteri tamaduitoare. Numele acestuia vine din grecescul azob, care inseamna planta sfanta. Se aseamana cu menta si contine un ulei esential cu proprietati bactericide, antiseptice, astringente, antivirale si sedative.
Este o planta ce trateaza peste 65 de afectiuni si care ajuta la intarirea imunitatii. Se beau zilnic doua cani cu infuzie - se prepara din doua lingurite de planta maruntita la o cana cu apa clocotita. Se lasa la infuzat doar un minut si se bea imediat.

Author:

Facebook Comment