Miley Cyrus va canta cu Madonna

Miley Cyrus a reuşit să o convingă pe Madonna să cânte alături de ea în cadrul unui concert MTV 'Unplugged' special ce va putea fi urmărit miercuri, 29 ianuarie, conform starpulse.com.Cele două soliste au repetat împreună luni, la Hollywood.
"Această reprezentaţie unplugged va oferi o perspectivă asupra unei părţi mai intime a lui Cyrus, ca artistă, şi va cuprinde invitaţi speciali alături de care va reinventa unele dintre piesele muzicale care îi definesc cariera, inclusiv unele melodii de pe deja celebrul album 'Bangerz'", conform unui comunicat al MTV.
"Miley şi fanii ei au avut mereu o legătură intimă şi directă prin intermediul muzicii, a personalităţii şi a atitudinii rebele, iar scena acestui 'Unplugged' va reprezenta platforma perfectă de pe care ea va putea să le împărtăşească spectatorilor din pasiunea care o inspiră şi îi aprinde muzica", se mai precizează în comunicat.
Miley Cyrus, 21 de ani, nu s-a sfiit să se compare cu Madonna, considerând că împărtăşeşte aceeaşi pasiune pentru controverse şi asumarea de riscuri ca şi regina pop.

Author:

Facebook Comment