Muschii pulseaza ca o inima mica?

Cateodata iti simti muschii ca pulseaza sau se zbat? Ca si cum ai avea o inima mai mica in ei, ii vezi ca se misca si apoi inceteaza.
Probabil ca e vorba de fasciculatii musculare. Sunt determinate de mai multi factori, ba stres, ba lipsa de Calciu, Magneziu, Potasiu, Sodiu, oboseala, suprasolicitare musculara, dar poate sa apara si in unele afectiuni neurologice nu tocmai benigne. Dar de cele mai multe ori nu e vorba decat de ceva trecator. Daca sunt persistente, un medic neurolog iti poate face un consult pentru a elimina cauzele mai grave. Dar chiar si daca sunt persistente, sansele ca totusi sa fie ceva grav sunt mici.
Daca te intereseaza mai multe poti sa cauti pe google: muscle twitching, Muscle fasciculation, sau Benign fasciculation syndrome (daca se asociaza si cu alte simptome) .
Pot fi diverse, cu multiple cauze: fasciculatii, convulsii, mioclonii, tremuraturi din diverse boli (Basedow, alcool) si altele de cauze neurologice
E o inima mica ce bate ba la mana, ba la picior, ia ceva Ca cu magneziu si vitamina D, nu este nimic grav doar lipsa de vitamine, trebuie sa consumati mai multe fructe si legume nu salamuri de la alimentara.

Author:

Facebook Comment