RDS a introdus noi posturi tv

RCS&RDS a scos televiziunile VH1 si Film Cafe si a introdus Comedy Central Extra, History HD, Viasat Nature/ History HD, Eurosport HD si Eurosport 2 HD, marti seara, pe retelele sale de cablu digital din Bucuresti, au declarat surse din industria media.
Singurul anunt public facut de RCS&RDS a vizat Eurosport HD si Eurosport 2 HD. In acest caz, RCS&RDS a anuntat marti, in jurul orei 18.00, pe contul sau oficial de Facebook: "incepand din aceasta seara, in pachetele de cablu digital vor fi disponibile canalele Eurosport (Romania) HD si Eurosport 2 HD, iar in sistemul de satelit veti putea receptiona Eurosport (Romania)".

Potrivit mai multor comentarii publicate de telespectatori pe reteaua de Facebook a RCS&RDS, modificarile in privinta VH1, Film Cafe, Comedy Central Extra, History HD, Viasat Nature/ History HD, Eurosport HD si Eurosport 2 HD ar fi fost deja operate si in alte orase din tara in care RCS are retele de cablu digital, nu doar in Bucuresti.

In ultimii ani, RCS&RDS si-a dezvoltat propriile televiziuni. Astfel, in prezent compania detine televiziunea de stiri Digi 24 HD (cu statiile aferente din teritoriu), televiziunile de filme Digi Film, televiziunile de sport Digi Sport, dar si televiziunile de documentare Digi Animal World, Digi Life si Digi World (cu variantele "secundare" Animal World Channel, Life Channel si World Channel). De asemenea, RCS&RDS este actionar la posturile muzicale Music Channel, H!T Music Channel si UTV.

Author:

Facebook Comment