Real Madrid - Espanyol Barcelona rezumat meci 12 ianuarie 2014

Real Madrid se va deplasa la Barcelona, pentru confruntarea cu Espanyol Barcelona, meci care conteaza pentru etapa cu numarul 19 din Primera Division, si care se va disputa duminica de la ora 20:00.Gazdele ocupa locul 11 inaintea acestei partide, cu 22 de puncte acumulate, insa noul an nu a inceput foarte bine pentru acestia, fiind invinsi de Osasuna cu scorul de 0-1. Espanyol se poate mandri cu faptul ca este singura echipa care a reusit sa o invinga pe Atletico Madrid in acest sezon, nici Barcelona sau Real Madrid nereusind acest lucru, chiar daca Barcelona s-a intalnit de 3 ori pana acum cu Atletico, toate meciurile terminandu-se la egalitate.
Real Madrid se afla pe locul 3 in Primera Division, cu 44 de puncte acumulate, 6 mai putin decat primele doua clasate, FC Barcelona si Atletico Madrid. Insa, in cazul unei victorii in aceasta partida, “madrilenii” au sansa sa se apropie la doar 3 puncte de cele doua rivale. “Galacticii” au inceput anul 2014 in forta, cu o victorie la scor, 3-0 contra Celta Vigo, meci in care Cristiano Ronaldo a ajuns la cota 400 de goluri marcate in cariera.
Carlo Ancelotti nu se va putea baza in continuare pe Sami Khedira, Fabio Coentrao si Raphael Varane, cu totii accidentati.
Real Madrid are 7 victorii in ultimele 8 meciuri disputate, in toate cele 7 victorii reusind sa marcheze minim 3 goluri. Un aspect interesant este faptul ca cei de la Real Madrid au primit minim 2 goluri in 5 din ultimele 6 deplasari disputate in Primera Division.
“Madrilenii” sunt neinvinisi in ultimele 11 partide contra Espanyol, insa in ciuda acestui fapt, ambele meciuri disputate in sezonul trecut intre cele doua echipe s-au incheiat la egalitate.

Author:

Facebook Comment