Romanii si albanezii care au speriat Franta

O reţea foarte bine organizată de hoţi albanezi şi români, acuzată de 130 de furturi din casele din Franţa, a fost destructurată de poliţie în regiunea pariziană, 11 persoane fiind aduse în faţa justiţiei.
Peste 400 de bijuterii, precum inele, brăţări, cercei, a căror valoare a fost estimată la 100.000 de euro, au fost descoperite în urma unor percheziţii la domiciliile membrilor acestei reţele, a declarat directorul departamentului pentru securitate publică din Seine-et-Marne (în apropierea Parisului), Chantal Baccanini.
Infractorii erau specializaţi în furtul banilor şi bijuteriilor, care erau revândute deseori cu ajutorul femeilor care făceau parte din reţea. Uneori, suspecţii furau telefoane sau tablete, pe care le expediau în Albania.
Hoţii, majoritatea albanezi şi câţiva români, mergeau să fure seara, în jurul orei 21.00, în echipe de câte trei persoane. Sediul lor se afla în două baruri albaneze, în Seine-Saint-Denis, o suburbie din nordul Parisului. Bijuteriile erau uneori îngropate în pământ, la o adâncime de 80 de centimentri.
Reţeaua era condusă de trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 33 de ani, care atrăgeau tineri din Albania, îi puneau să fure în Franţa, apoi îi trimiteau cu o parte din obiectele furate înapoi în ţara lor natală.

Author:

Facebook Comment