Samsung Galaxy S5, specificatii

Cele mai recente informații, aflate pe surse, arată că noul Samsung Galaxy S5 va avea o baterie impresionantă, cu o capacitate de 2.900 mAh. De asemenea, va dispune și de o tehnlogie de încărcare rapidă.
Există informații și că Galaxy S5 ar putea fi lansat în două versiuni. Potrivit unor informații vehiculate de revistele de specialitate, cei de la Samsung ar pregăti un Galaxy S5 mai ieftin cu carcasă din plastic și unul cu o carcasă de aluminiu. Deocamdată, aceste informații nu au fost confirmate de niciun oficial de la Samsung și rămân doar zvonuri.

Despre Galaxy S5, una dintre cele mai interesante informații este aceea că ar putea scana irisul, lucru ce ar ajuta la îmbunătățirea securizării smartphone-ului. Un alt detaliu interesant legat de Galaxy S5 este acela că display-ul ar putea fi unul 2K, cu o rezoluție de 1560 X 1440. De asemenea, s-ar putea ca procesorul să fie un Qualcomm Snapdragon 800, iar memoria RAM de 3GB.

Din câte se pare, viitorul smartphone Galaxy ar putea avea o cameră cu un senzor de 16MP, care va veni cu o nouă tehnologie în ceea ce privește stabilizarea optică.

Lansare ar putea avea loc în luna februarie, la târgul de gadgeturi mobile de la Barcelona. Se vehiculează și faptul că Samsung va lansa în același timp și Galaxy Gear 2, un nou smartwatch.

Author:

Facebook Comment