Se mai asculta manele?

Dupa cum bine stim, maneaua reprezinta un gen muzical specific comunitatilor romilor din Romania, des intalnit in special la petreceri. Originile acesteia se trag din muzica populara si muzica lautareasca, ambele influentate de ritmuri turcesti, greci, arabe sau sarbe.
In ziua de azi manele nu reprezinta nimic decat promovarea prostiei, cocalarismului, manelele sunt detestate de majoritatea oamenilor ,in plus greselile gramaticale, lipsa totala de coerenta denota si lipsa de cultura si inteligenta, iar acesta este inca un motiv pentru care nu vreau sa ascult ce are acel om de spus. Pe Taraf tv vad tot mai multe specimene de tigani care se chinuie sa cante ca salam dar nu reusesc si se fac de tot rahatul si mai sunt tarani care asculta manele si au tendinta sa dea volumul prea tare sa auda vecinii din bloc. Manelele sunt… sub-sub-cultură, o manifestare năduşită a golăniei prin care tiganii se lauda cu femei si bani.
Nu vad nimic interesant in acest gen de muzica, poate ca tigani prefera acest gen de muzica pentru ca nu stiu alte cuvinte inafara de cele pronuntate de samalm si guta of viata mea.
Prefer muzica clasica cu mesaj educativ sau un hip hop de calitate

Author:

Facebook Comment