Semintele te fac sa slabesti mai repede

Semintele de dovleac, de in, de canepa, de chia si de susan sunt incarcate cu substante nutritive precum fibre, proteine, vitamine, fier si omega 3.

Le poti adauga in salate si reprezinta o gustare sanatoasa, deoarece mentin senzatia de satietate o lunga perioada de timp.

Semintele de dovleac : sunt bogate in zinc, care ajuta organismul sa produca testosteron. Acest hormon ajuta la dezvoltarea muschilor si la arderea grasimilor. Semintele de dovleac contin, de asemenea, fier si magneziu, importante pentru mentinerea nivelul de energie. Ele sunt, de asemenea, bune pentru sistemul digestiv si continutul lor bogat in proteine stimuleaza dezvoltarea masei musculare .

Semintele de canepa : sunt bune pentru slabit slabit deoarece contin grasimi omega3 care stimuleaza arderea tesutului adipos. Ele sunt de asemenea, bogate in magneziu si fier care cresc nivelul de energie, iar continutul lor de potasiu previne balonarea.

Semintele Chia : sunt pline de magneziu, potasiu, fier si omega 3 si sunt sarace in grasimi. Mentin senzatia de satietate mult timp si ofera energie.

Semintele de in : sunt o sursa buna de omega 3 care ajuta la arderea grasimilor si la  reglarea nivelului de insulina. Acestea contin, de asemenea estrogeni care mentin echilibrul hormonal in organism.

Semintele de susan : sunt bogate in minerale si proteine. In plus, contin magneziu, vitamina E si calciu, care stimuleaza metabolsimul si regleaza nivelul de zahar din sange. Datorita continutului de fibre te mentin satul pentru o lunga perioada de timp si imbunatatesc digestia.

Author:

Facebook Comment