Solutii pentru imbatranirea pielii

Natura îţi oferă soluţii pentru infrumusetarea tenului chiar din petalele florilor de orhidee. Extractul folosit la prepararea produselor cosmetice previne îmbătranirea pielii şi îl ajută să se regenereze mai uşor.

Substanţele benefice din extractul de orhidee sunt potenţate de acidul hialuronic care ajută la hidratarea ţesuturilor. Cand este aplicat pe piele formează un strat protector.
Acesta atrage apa şi o menţine în stratul pielii astfel încat aspectul liniilor fine de pe piele sunt reduse. Rezultatul? Pielea devine mai elastică şi mai fină ca niciodată.
Totodată, extractul de orhidee este revitalizant şi hrănitor. Conţine polizaharide, o sursă excelentă de vitalitate pentru celulele pielii.
In plus, antioxidanţii din petalele de orhidee protejează tenul de factorii nocivi externi (poluare, fum de ţigară, praf) şi îl menţine tinereţea.
Cosmeticienii îţi recomandă produse pentru înfrumuseţare cu acest extract, aşa că alege cu încredere creme antirid cu orhidee, dar şi loţiuni demachiante şi serumuri pentru conturul ochilor (netezesc pielea şi previn cearcănele şi pungile de sub ochi). Incearcă-le şi tu şi vei fi uimită de rezultate!

Author:

Facebook Comment