Sucul de portocale plin de vitaminele si mineralele

Un pahar de suc de portocale pe zi poate ajuta la îmbunatatirea aspectului pielii, a unghiilor si chiar a parului, sunt de parere exertii în domeniu.

Ei atribuie toate aceste beneficii vitaminei C, potasiului si acidului folic din portocale, care sunt esentiale pentru producerea de colagen (proteina complexa din piele, cartilaje).

În plus, carotenul, pigmentul galben-portocaliu din portocale ajuta la îmbunatatirea elasticitatii pielii si o protejeaza de razele puternice ale soarelelui pe perioada sezonului cald.

Un pahar de 200 de ml de suc de portocale contine în medie 60 de grame de vitamina C, ceea ce reprezinta doza zilnica recomanda pentru un adult.

,,În cazul consumului zilnic de suc proaspat de portocale se potriveste zicala . Vitaminele si mineralele din portocale aduc beneficii nu numai sanatatii, ci si aspectului fizic, ceea ce e foarte important pentru femei”, a afirmat Amanda Ursell, specialist în nutritie.

La cercetare au participat aproximativ 200 de femei care lucreaza în industria de frumusete si care sunt membre a ,,Cosmetic Executive Women”.

Dupa ce au completat mai multe chestionare, 65% dintre specialistii în frumusete au spus ca recomanda clientilor consumul zilnic de suc proaspat de portocale, iar rezultatele sunt vizibile la nivelul unghiilor, parului si tenului. 

Author:

Facebook Comment