Suntem creati de fiinte superioare dar cu acordul lui Dumnezeu?

Chiar dacă religia și știința par să se afle într-o permanentă contrazicere informațională, cele două științe încearcă să ne sugereze același lucruri, dar prezentate sub alte forme.
Încă din copilărie suntem învățați că Dumnezeu l-a creat pe om și astfel ne este implementat respectul pentru viață. Mai târziu, când începem să descoperim anumite mici secrete ale naturii, începem să ne punem întrebări. Devenim conștienți că Dumnezeu trebuie să fie în spatele creației, cel puțin de pe Terra, dar niciodată nu aflăm cu arată sau de unde provine. Cu atât mai puțin, scopul vieții rămâne un mister, cel puțin din perspectiva religioasă.
Pe de cealaltă parte, știința este cea care caută și găsește numeroase răspunsuri la cele mai multe dintre întrebări. Religia este astfel considerată învechită, interpretabilă și chiar de prost gust. Știința are rolul de a căuta sau a scormoni prin cele mai întunecate locuri pentru a oferi oamenilor cheia spre înțelegerea adevărului absolut, cel puțin la nivel planetar.
Dacă până în prezent ne spunea că omul a s-a dezvoltat pe cale naturală, urmând cu sfințenie teoria evoluţionistă a lui Darwin, contrazicând total ideea de creator, ultimele descoperiri sunt de-a dreptul uluitoare. Oamenii de știință de la o universitate din Kazahstan susțin că ADN-ul uman este codat cu un semnal de origine extraterestră, care nu poate fi explicat în niciun fel.
Semnalul a fost denumit “SETI biologic” și spre surprinderea tuturor nu poate fi explicat pe cale evoluționismului. Semnalul sau codul extraterestru prezent în ADN-ul uman este foarte flexibil și are o memorie de invidiat. Cercetătorii sunt de părere că poate reprezenta semnătura unei civilizații extraterestre care a contribuit la crearea omului.
Interesant mai este faptul că genomul rescrie celulele codului îngheţat cu fiecare generație care se naște și astfel semnătura extraterestră se perpetuează continuu. Oamenii de știință au mai sugerat că ADN-ul uman este aranjat de asemenea manieră încât se aseamănă cu un set de standarde numerice și ideologice al unui limbaj simbolic. Mai mult de atât, este cert faptul că omul a fost creat undeva în afara sistemului nostru solar în urmă cu câteva miliarde de ani, pentru ca mai apoi să fie adus pe Terra pentru a-și duce viața.
Această descoperire este una de-a dreptul fantastică pentru că pentru prima dată știința susține ideea pe care o propagă religia și ideea de Dumnezeu există în ambele viziuni, cu toate că este denumit altfel. Creatorul sau creatorii noștri există undeva în îndepărtatul Univers și atunci când ne-au creat ne-au lăsat moștenire enorm de multe informații despre scopul și originea noastră, dar care sunt codate în ADN-ul nostru. Probabil că acum vom înțelege motivul pentru care se spune că Dumnezeu există în fiecare dintre noi.


Author:

Facebook Comment