Telefonul mobil a lui Justin Bieber pe mana Politiei

Cantaretul a fost autorul unui gest complet necugetat, ce a condus la situatia jenanta de a fi cercetat de politie. Vezi ce i s-a intamplat acestuia.
Justin Bieber este anchetat de politie dupa ce, in urma cu cateva zile, a vandalizat casa unui vecin. Artistul a considerat ca a gasit rezolvarea problemelor pe care le are de multa vreme cu acesta si a inceput sa arunce cu oua in casa lui. Cel din urma a chemat politia, care il cerceteaza in prezent pe cantaret pentru acte de vandalism si i-a retinut inclusiv telefonul mobil, pentru eventuale probe.

Conform popcrush.com, artistul este destul de ingrijorat cu privire la faptul ca un obiect personal este acum analizat in cel mai mic amanunt din cauza faptelor lui. Se pare ca lui Justin ii este frica de ce-ar putea gasi agentii de politie in memoria telefonului.

Apropiati de-ai artistului au declarat ca Justin este ingrijorat din cauza faptului ca oamenii legii i-ar putea citi toate mesajele din telefon, inclusiv cele in care acesta discuta despre substante interzise si alte subiecte picante, care ar putea deveni ulterior publice.

Astfel, cantaretul se teme ca acest incident i-ar putea afecta cariera si ar putea conduce la reprosuri din partea fanilor sau chiar din partea Selenei Gomez, caci e posibil ca acesta sa fi avut in telefon si fotografii intime.

Author:

Facebook Comment