Companie specializata pentru pirateria online cumparata de google

Compania americană Google a achiziţionat grupul britanic spider.io, specializat în lupta împotriva pirateriei ce implică publicitatea online.
"Publicitatea ajută la finanţarea universului digital. Acest ecosistem nu poate să se dezvolte decât dacă companiile care plasează anunţuri pot să cumpere (spaţii publicitare) în media online, fiind convinşi că anunţurile lor ajung la persoane reale şi că rezultatele pe care le obţin se bazează pe un interes real", a declarat Neal Mohan, director al serviciului de publicitate de la Google.
În mod normal, toate companiile care plasează anunţuri plătesc pentru reclamele lor online în funcţie de numărul de clicuri pe care acestea le generează - element care ar trebui să reflecte interesul internauţilor. Piraţii cibernetici fraudează acest sistem declanşând clicuri automate în masă, generate de computere infectate, iar acest fapt poate fi detectat de compania spider.io, conform Mediafax. Google intenţionează să integreze această tehnologie în produsele sale publicitare fixe şi video.

Author:

Facebook Comment