Horoscop saptamanal din 3 - 9 februarie 2014

Iata horoscopul saptamanii 3-9 februarie 2014:
Berbec 
A sosit momentul pentru o noua runda de teste. Teste pe care trebuie sa le treci, evident. In mod normal, in special in ceea ce priveste cariera, vestile bune ar fi trebuit sa se succeada cu repeziciune, caci Venus ("Mica Benefica") si-a reluat deja mersul direct, aducandu-ti acel renumit dram de noroc. Problemele apar atunci cand Mercur va retrograda in zona cea mai intima si personala a horoscopului tau solar: renumita casa a douasprezecea. Asteapta-te sa fii nevoit a te concentra mai mult pentru a vedea cu claritate si a intelege corect ceea ce se intampla in jurul tau. Problemele abia incep si pentru a le rezolva ai nevoie sa ramai ancorat in realitatea densa si obiectiva. Nu acorda increderea ta oricui o pretinde.
Taur
A venit si momentul tau: se poate ca, indiferent ce evenimente va aduce aceasta saptamana, tu sa te simti ca in paradis si nimic sa nu te poata perturba. Stapana semnului tau solar, Venus, este cea responsabila de aceste vesti bune - este singura in masura sa iti influenteze viata intr-un mod fericit si o va face. Insa, in ceea ce priveste modul de comunicare cu amicii tai, nu incerca sa iti impui parerile. Tendinta de a face acest lucru exista si posibilitatea de a fi gresit inteles este din ce in ce mai des intalnita. In acelasi timp, se pare ca a sosit momentul sa demonstrezi persoanei iubite sentimentele frumoase pe care i le porti.
Gemeni
Ai "norocul" de a beneficia de amanari, intarzieri, pauze (nu neaparat dorite) in ceea ce priveste cariera. Probabil ca de undeva de Sus ti se atrage atentia asupra unor restante pe care trebuie neaparat sa le rezolvi. Orice ai avea de spus sefilor tai ori figurilor autoritare din anturajul tau, pastreaza pentru luna vitoare, caci, din aceasta saptamana incepand, retrogradarea lui Mercur - respectiv stapanul semnului tau solar - iti va da de furca. Nebuloasele nu contenesc a aparea si - parca intentionat - numai tie ti se intampla sa faci gafe sau sa spui ceea ce nimanui nu ii place sa auda. Ca intotdeauna, singura pe care te poti baza este intuitia de care dispui.

Rac 
O saptamana dedicata parteneriatelor - in special persoanei iubite. Toata munca ta de pana acum, munca in "folosul" relatiilor tale, abia din aceasta saptamana incolo isi va arata roadele. Practic, orice conversatie purtati, de aceasta data va fi una placuta si va avea efecte benefice. Reevaluarile din luna trecuta au avut rostul lor, practic, v-au ajutat sa vedeti dincolo de aparente si sa descoperiti ce anume va leaga cu adevarat, descoperind, astfel, o latura splendida a relatiei voastre. Este minunat daca alegeti sa va petreceti sfarsitul de saptamana in familie, alaturi de cei dragi, caci se anunta clipe frumoase, de neuitat si o atmosfera de film - cu siguranta nu vrei sa le ratezi.
Leu
In cazul in care te-ai "trezit" indragostit de o persoana alaturi de care lucrezi (sau de la locul de munca), ai toate sansele sa remarci cum totul incepe sa decurga in favoarea ta. Fie reusesti sa separi ceea ce este util de ceea ce este placut, fie gasesti calea perfecta pentru a obtine ceea ce iti doresti de la aceasta persoana. In ceea ce priveste finantele, insa, incearca sa nu ramai in urma cu taxele si impozitele, asigura-te ca citesti cu mare atentie orice contract, comunicat, scrisoare sau document care ajunge pe mana ta si evita sfaturile date de specialisti. Este o saptamana in care trebuie sa te pregatesti pentru orice fel de incurcaturi, aparute atunci cand te astepti mai putin.
Fecioara
Reapare posibilitatea unui "coup de foudre" (in cazul in care iti doresti pe cineva langa tine, evident, caci unul dintre rolurile pe care retrogradarea planetei Venus le-a avut in luna care a trecut, a fost acela de a-ti testa rezistenta si toleranta la... singuratate). Totusi, faptul ca o noua retrogradare se anunta la orizont - si nu oricare, ci tocmai cea a stapanului semnului tau solar, Mercur - aduce dupa sine si posibilitatea aparitiei unui fenomen deloc placut: lipsa controlului. A avansa, a reusi sa faci ceea ce ti-ai propus, a face noi planuri de viitor, toate acestea reprezinta puncte sensibile al caror efect este foarte greu de stapanit in aceasta perioada. Nu te certa cu nimeni si accepta-i pe toti asa cum sunt. Macar acum...
Balanta
Incep pregatirile pentru ce va sa vina. Se stie ca esti supus influentei crucii cardinale (Marte in semnul tau solar, Pluton in Capricorn, Uranus in Berbec si Jupiter in Rac), ca nativ al unuia dintre acestea; ceea ce nu trebuie sa uiti este ca se apropie momentul pentru actiune. Cat de curand, vei fi nevoit sa arati tuturor de ce anume esti in stare. In aceasta saptamana este momentul pentru revizuirea planului de "atac". Pe de alta arte, acum poti gasi echilibrul perfect (in sensul ca ii poti impaca pe toti) intre ceea ce iti impune familia si ceea ce isi doreste persoana iubita. In cazul in care o persoana din trecut reapare in viata ta, asteapta-te sa ai parte de incurcaturi.
Scorpion
Este adevarat ca palmele se dau din dragoste (fie si doar la figurat), este adevarat ca iubirea iti aduce cele mai frumoase momente din viata, insa ceea ce nu stii este ca in aceasta saptamana incepi a experimenta cate putin din fiecare situatie, nemaistiind incotro sa te indrepti. Nu te grabi sa elimini din viata ta o persoana abia intrata (mai ales daca este o persoana de care te-ai simtit atras inca din prima clipa) doar pentru ca - aparent - nu este pe aceeasi lungime de unda cu tine. Intreaba-te, mai degraba, daca armonia pe care tu ti-o doresti si ti-o imaginezi este ceea ce iti trebuie pentru a te simti implinit. In cazul in care apar neintelegri intre parintii tai, incearca sa nu te implici in rezolvarea acestora.

Sagetator

In sfarsit, se pare ca banii nu mai pleaca din buzunarele tale cu aceeasi repeziciune ca pana acum. Cu toate acestea, nu te grabi sa semnezi noi contracte sau sa accepti noi termeni si conditii impuse de colaboratorii sau asociatii tai: cu siguranta vei avea de pierdut. Nici in ceea ce priveste negocierile nu stai foarte bine - maiestria cu care comunici ceea ce ai de spus nu mai este (momentan) unul dintre punctele tale forte. Incep, insa, sa apara informatii la care nu te asteptai, ies la iveala "noutati" neplacute, iar noua forma a realitatii tale nu este deloc pe gustul tau. Asigura-te ca te-ai facut inteles de persoana iubita, caci se amplifica riscul aparitiei unor certuri intre voi.
Capricorn
Oricat de nehotarat ai fost pana acum, in ceea ce priveste viata ta amoroasa, de aceasta data te poti lasa dus de valul imaginatiei, caci ai unda verde pentru a trece la ... un alt nivel. In cazul in care ai intalnit o persoana de care esti atras, acum este momentul pentru a face un pas inainte si a-i spune ce simti pentru ea. In alta ordine de idei, de acum incolo te poti ocupa mai mult de imaginea pe care o arati lumii, de infatisarea ta, de conditia ta fizica si de sanatatea ta. Rezerva-ti timp pentru a te ocupa de tine insuti. Daca intentionezi a face o schimbare majora in viata ta, fa acest lucru in primele trei zile ale saptamanii sau asteapta pana in primavara, in luna mai.
Varsator
Si in ceea ce te priveste, schimbarile se succd cu o viteza demna de remarcat. Ar fi bine daca ai reusi sa tii pasul cu ceea ce se intampla in exteriorul tau, caci, intr-un fel sau altul, acest aspect al vietii trebuie tinut sub control. In ceea ce priveste finantele tale, de acum incolo poti descoperi un nou mod de face bani dintr-un vechi hobby/talent neexplorat pe masura potentialului tau. In acelasi timp, o revizuire a propiului buget se impune de la sine. Daca in sectorul de viata rezervat amorului si iubirii se anunta surprize (placute!), in cazul carierei asteapta-te la batai de cap legate de o figura autoritara (de sex masculin), incepand cu ultimele zile ale acestei saptamani.

Pesti

Aduna-te, caci este nevoie de tine in cercul tau, oricat de larg sau restrans ar fi acesta. Unde mai pui ca, in acelasi timp cu retrogradarea lui Mercur in semnul tau solar, confuzia si amagirea isi fac loc incet si sigur in viata ta. Asteapta-te sa ai de-a face cu oameni care nu prea trec pe la biserica, oameni diferiti de cei banali, oameni incorecti si care nu se tem a arata acest lucru. Ar fi minunat daca ai putea ramane singur cu gandurile tale, in cea mai mare liniste. Caci detasat fiind de cele lumesti vei putea alege calea pe care cu adevarat ai nevoie sa mergi. Este de preferat sa nu iei nicio decizie importanta pana la sfaristul acestei luni, cu atat mai putin in acest sfarsit de saptamana.

Author:

Facebook Comment