Secrete pe care trebuie sa le stii despre Facebook

Stiai ca, de exemplu, pe Facebook, poti sa scrii cu susul in jos? Sau ca, pe langa clasicul inbox, mai ai inca unul, ascuns ? Sau ca poti sa iti faci un avatar special pentru chatul de pe Facebook ?  Sunt doar cateva dintre secretele pe care cei de la BuzzFeed le-au adunat intr-o prezentare video simpla si pe intelesul tuturor. O vedeti in clipul de mai jos.
Gadgetreport.ro prezenta, anterior, alte cateva secrete pe care trebuie sa le stii despre Facebook.

1. Cum iti faci un grup de prieteni pe Facebook

Realizarea unui grup de prieteni iti va permite să le vezi actualizările si sa conversati online cu toţii într-o singură fereastră. Pentru a crea un grup, da click pe Create group si apoi invita pe cine vrei. Mai multe detalii aici

2.Cum postezi pe mai multe wall-uri in acelasi timp

Ca sa postezi o fotografie sau un mesaj pe wall-urile prietenilor, nu trebuie decat sa ii tag-uiesti. În acest mod, postul va fi afisat si pe paginile lor de Facebook.

3. Cum schimbi modul de vizualizare a pozelor

Dacă nu îţi place cum se vad pozele de pe Facebook, in slide show, aşteaptă ca fotografia să se încarce, apoi apasă click pe butonul de Refresh al browser-ului pe care îl foloseşti. Vei fi redirecţionat automat către vechiul stil de vizualizare. De asemenea, pentru a putea trece de la o poză la alta mai usor şi mai repede poţi folosi săgeţile de navigare în locul mouse-ului.

4. Cum descarci o poza de pe Facebook

Daca vrei sa descarci o poza de pe Facebook, aşteapta ca fotografia să se încarce complet, iar în stânga jos, imediat sub poză, apasa butonul de Dowload.

5. Cum iti creezi un grup privat pe Facebook

Daca vrei doar ca anumite persoane sa iti vada mesajele si fotografiile de pe Facebook, intra în Account – Edit Friends – Create a List, apoi adauga prieteni în noua ta listă. Da click din nou pe Account – apoi Privacy Settings – Custom (în tabelul din stânga) , apoi Customize Settings (sub tabel), du-te la elementele pe care te-ai decis să le ascunzi, apasă pe săgeata din meniu, iar apoi da click pe Customize. În final, sub Hide trebuie să introduci numele grupului pe care tocmai l-ai creat.

Author:

Facebook Comment