Cei 3 Masterchefii s-au mutat la Antena 1

Masterchefii au fost excluși din noua grilă de programe de la PRO TV. După demisiile și concedierile făcute în ultima vreme în cadrul trustului, se pare că cei trei chefi ai emisiunii culinare au decis încheie contractul cu cei de la Pro.
Toți cei trei Masterchefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, au negociat în mare taină cu postul rival, Antena 1, iar zilele trecute au bătut palma de principiu pentru un transfer care il depășește cu mult până și pe cel al lui Horia Brenciu.
Pentru moment, nu se știe cu exactitate ce vor face cei trei la Antena 1, detaliile colaborării urmănd să discutate și stabilite în curând.
Încă de luna trecută se vehicula în presă  informația ca în PRO TV se discută tot mai mult soarta emisiunii Masterchef, având în vedere politica de reducere de costuri implementată de noua conducere. Imediat, departamentul de PR al postului de televiziune s-a grăbit să anunțe că emisiunea culinară se va regăsi în grila de toamnă. Nu au precizat și dacă se vor păstra cei trei jurați.

Author:

Facebook Comment