Exercitiile fizice ajuta la sanatatea pielii

Un somn bun va tine departe ridurile faciale. Asadar, incearca so dormi in jur de 7-8 ore pe noapte si in cazul in care ai timp, fa-ti somnul de frumusete. Atunci cand dormi, foloseste lenjerie de pat din satin si nu din bumbac, pentru ca cea din urma poate cauza aparitia ridurilor.

Exercitiile fizice efectuate in mod constant imbunatatesc fluxul sanguin in toate zonele corpului, contribuind astfel la pastrarea sanatatii pielii. Asadar, cu cat faci mai multa miscare, cu atat pielea ta va radia mai mult.

Foloseste produse de ingrijire care contin ingrediente naturale. Opteaza pentru cele care au rolul de a mentine in limite normale colagenul, o proteina structurala foarte importanta pentru piele. De asemenea, ingrediente precum uleiul de jojoba si uleiul de avocado contribuie la hidratarea pielii si la pastrarea elasticitatii acesteia pe o perioada lunga de timp.

Fumatul duce la grabirea procesului de imbatranire a pielii. Cu timpul, efectele negative ale tutunului  isi vor pune amprenta asupra tenului tau, unul dintre cele mai frecvente fiind ridurile inestetice din jurul gurii si ochilor.


Atat cafeaua, cat si alcoolul contribuie la deshidratarea pielii, motiv pentru care este indicat sa le consumi cat mai rar. Altfel, in timpul procesului de deshidratare vor aparea riduri la nivelul fetei si gatului.

Author:

Facebook Comment