Moto 360 un nou Smartwatch

Moto 360 este de departe cel mai atractiv dispozitiv bazat pe sistemul de operare Android Wear, însă este singurul dintre cele anunţate care nu a ajuns încă pe piaţă. Ei bine, aşteptarea nu pare să fie foarte lungă, întrucât Google va începe să livreze unităţi de test către cei care au fost prezenţi la evenimentul I/O din luna iunie.

Toţi cei care au participat la Google I/O au primit la faţa locului, la alegere, fie un LG G Watch, fie un Samsung Gear Live. De asemenea, le-a fost promis şi un Moto 360, imediat ce acesta va fi disponibil. Ei bine, Google a început să trimită mail-uri care anunţă că livrarea lui Moto 360 este iminentă, iar acest lucru sugerează şi o lansare a variantei pentru consumatori.

Motorola nu a prezentat în mod oficial ceasul Moto 360, în afara unor clipuri de promovare pentru Android Wear, însă dezvăluirea oficială a dispozitivului este aşteptată la IFA 2014. Livrarea către participanţii de la I/O începe în următoarele săptămâni, însă doar către cei care se află în ţările în care ceasul inteligent a fost aprobat pentru utilizare. Se pare că ordinea în care Moto 360 va fi trimis către dezvoltatori va fi stabilită în funcţie de viteza de reacţie a fiecăruia.

Având în vedere că data limită pentru înscriere în această promoţie este 5 septembrie, iar prezentarea oficială este aşteptată pe 4 septembrie, putem presupune că Motorola va lansa smartwatch-ul 360 luna viitoare. Faptul că există o listă de ţări „aprobate” sugerează însă că lansarea nu va fi globală, ci limitată la anumite regiuni.

Author:

Facebook Comment