Putin a ordonat doborarea avionului?

Propaganda extraordinară realizată de guvernele SUA și Marii Britanii, folosindu-se fără scrupule de mass media occidentală, are scopul de a împinge întregul mapamond spre un război mondial pe care nimeni nu îl poate câștiga. Europa trebuie să se trezească din nonșalanța cu care tratează problema Rusiei, pentru că altfel va fi prima ștearsă de pe harta lumii, nu doar pentru că găzduiește zeci de baze militare americane ticsite de rachete gata să fie lansate, ci pentru simplul fapt că a devenit o marionetă ușor de manipulat.
În urmă cu doar câteva zile, Curtea de Arbitraj Internaţional de la Haga (Olanda) a decis că Rusia se face vinovată în cazul împotriva companiei petroliere Yukos și a decis că trebuie să plătească despăgubiri de 50 de miliarde de dolari foștilor acţionari. Această decizie pare de-a dreptul stupefiantă în condițiile în care în urmă cu câteva săptămâni zborul MH17, cu mai mulți pasageri olandezi la bord, se presupune că a fost doborât din ordinele lui Vladimir Putin.
Reacțiile Moscovei sunt pe măsură și fără să stea pe gânduri, unul dintre consilierii președintelui Rusiei a declar sec că: “Războiul vine peste Europa. Chiar credeți că această hotărâre nu are nicio importanță?”. Bineînțeles că are, după cum susține analistul american Paul Craig Roberts, pentru că se poate mirosi de la o poștă izul răzbunării olandeze.
Un alt aspect al manipulării în masă, care ne aduce aminte de Al Doilea Război Mondial este cel demonizării lui Putin. Revista The Economist a publicat recent un articol la adresa lui Putin însoțit de o fotografie în care apare cel care trage sforile în Rusia în spatele unei pânze de păianjen. La prima vedere imaginea este una ca oricare alta, dar mesajul subconștient pe care îl trimite este că Putin va prinde în plasa sa pe oricine încearcă să i se împotrivească.
Aceasta tehnică a fost folosită și înaintea începerii celui de-Al Doilea Război Mondial, când Hitler era ridicat la rangul de demon în ochii viitorilor soldați.
De asemenea, oficialii moscoviți stau la pândă pentru vremea în care stăpânul lor îi va elibera din țarc și astfel vor deveni liber să muște așa cum au fost dresați.
Este adevărat că și Moscova face parte din mocirla în care se zbat SUA și Marea Britanie și că minciunile și propaganda cu rol manipulator curge și de la est la vest, dar spre deosebire de dușmanii lor, rușii tind să ia atitudine.
Așadar, piesele unui puzzle care vor îngloba un al treilea război mondial sunt dispuse haotic pe masă și populația este bombardată de mesajele propagandiste ale guvernelor corupte din occident. Se dorește cu ardoare ca harta lumii să se schimbe, iar interesele politice și economice ale SUA depăşeşc orice imaginație.


Author:

Facebook Comment