Robin Williams s-a spanzurat

Primele cercetari ale anchetei confirma ipoteza sinuciderii. Cel mai probabil, actorul Robin Williams a murit prin asfixiere după ce s-a spânzurat cu o curea, a anunţat Keith Boyd, şeriful din comitatul californian Marin. Seriful, care este şi adjunct al principalului medic legist din comitatul Marin, California, a precizat că abia peste câteva săptămâni va fi stabilită cu exactitate cauza decesului.
“Corpul domnului Robin Williams a fost găsit într-o poziţie uşor suspendată, cu o curea în jurul gâtului. Celălalt capăt al curelei era blocat între uşa închisă şi cadrul uşii”, a declarat Keith Boyd potrivit CNN.
Anchetatorii au găsit tăieturi pe încheietura mâinii stângi a actorului, iar un briceag era în apropierea cadavrului. Robin Williams a fost văzut ultima dată în viaţă duminică la ora 22.30 (luni, 8.30, ora României), de către soţia lui, care apoi a mers să se culce. Soţia lui a părăsit locuinţa luni dimineaţă. Asistentul personal al actorului a pătruns în dormitorul acestuia luni la ora 11.45 (21.45, ora României) şi a găsit cadavrul, a precizat ofiterul. Autopsia este programată astazi, iar cauza exactă a decesului va fi aflată peste câteva săptămâni. Potrivit purtătorului de cuvânt al starului, actorul suferea de depresie. La începutul lunii iulie, Robin Williams, care a luptat în trecut cu dependenţa de alcool şi de droguri, s-a internat într-o clinică din Minnesota (SUA), pentru a lua parte la un program de prevenire a dependenţei de alcool.

Author:

Facebook Comment