Remedii simple si naturale pentru caderea parului

In ultimul timp, ai folosit tot felul de produse costisitoare pentru ingrijirea parului, dar efectele lor au intarziat sa apara? Ce zici de cateva remedii simple, care actioneaza rapid? Unde mai pui ca nu sunt scumpe...
Tinctura de ardei iute
Stimuleaza circulatia sanguina si odata cu ea si regenerarea radacinilor podoabei capilare. Aplic-o direct pe scalp cu ajutorul unei pipete si las-o sa actioneze, fara sa te clatesti.
Masca din ou, miere si argila
Hraneste din interior firul de par si ii reda stralucirea gratie mineralelor si vitaminelor din miere, argila si ou. Masca se prepara dint-un galbenus, o lingurita cu varf de argila si o lingura de miere. Se amesteca ingredientele si apoi se aplica pe parul spalat, insistand la radacini. Se lasa sa actioneze 20 de minute apoi se clateste parul cu apa calda din abundenta.
Ceaiul din muguri de plop si rostopasca
Intareste firul de par si-l face mai rezistent. Dupa ce te-ai spalat cu un sampon care ingrijeste firul de par, clateste-te cu apa si apoi cu acest ceai benefic. Vei fi uimita de rezultatele lui!
Uleiul de ricin
Aplicat pe varfurile firelor de par previne despicarea lor. Daca este dat la radacini, uleiul de ricin ofera robustete podoabei capilare.
Suplimentele cu vitamine si minerale
Ofera ingrijire din interior si stopeaza eficient caderea parului. Complexul de vitamine B este indispensabil (ajuta la oxigenarea scalpului si implicit la dezvoltarea sanatoasa a parului), la fel si vitaminele E, C, A (previn degradarea, excesul de sebum si redau stralucirea). In plus, magneziul, zincul si cuprul previn alopecia pe fond de stres sau imunitate scazuta.

Author:

Facebook Comment